Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318970 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Hoş bulduk Deniz Abim öyle oldu valla ya hiç birşeyle ilgilenemedim. Malum YGS öğrencisiyim artık. EEE varmı yeni bişeyler.... :):):):):)
Stad ilerliyor   :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ziyasevik

Düz çektim, ya tlf da bi sıkıntı var heralde buraya atarken ters oldu.

Selamun Aleyküm abilerim ; Nasılsınız ? Bayadır görüşemiyoruz. Özledim vallahi.....
Vayyy kardeşim gelmiş hoşgeldin @sahinnd özlettin kendini,  ne var ne yok nasılsın?
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 17:39:20 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı sahinnd

Vayyy kardeşim gelmiş hoşgeldin @sahinnd
Hoş bulduk İsmail abim. Fotoğrafa bakma yetkin bulunmamaktadır diyo ne diyo bu ?  :(
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Hoş bulduk İsmail abim. Fotoğrafa bakma yetkin bulunmamaktadır diyo ne diyo bu ?  :(
Internet geçmişini ya da çerezleri sil bakalım.

Çevrimdışı ziyasevik

Forumun twitter hesabına 4 tane fotoğraf attım. İlgilenen arkadaşlar buraya eklerse hoş olur.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

yok anitlar kurulu ne ki üstad, sen varken biz ne bilebiliriz ki degil mi? valla siz burada birbirinizi öve öve gözlerinizi kör etmissiniz, en ufak elestireni linc etmeye de alismissiniz. demokratik bir forum degil burasi o sebeple üyeligimi silerseniz sevinirim. cikis yapsam bile mailim sisteminizde kalmasin istiyorum.
sen stadı kendi gözlerinle gormemissin bence. sadece fotolardan yorum yapıyorsun.

git bi gör çok farklı gelecek

Çevrimiçi Necmi

Selamun Aleyküm abilerim ; Nasılsınız ? Bayadır görüşemiyoruz. Özledim vallahi.....
şahin nerelerdeydin

Çevrimiçi Necmi

unutmuşdur seni şahin :D tanıt kendini

Çevrimdışı sallapati

ADAMIN AĞZINDAN BAL DAMLIYOR  :sevinc

Başkanımız Fikret Orman, Vodafone Grubu CEO'su Vittorio Colao'yu Vodafone Arena'da Konuk Etti

Çevrimiçi Necmi

Düz çektim, ya tlf da bi sıkıntı var heralde buraya atarken ters oldu.
:D düzelttim :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi, yarınki buluşmayı giriş sayfasına yazmamışsın. Plan geçerli hala de mi?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ADAMIN AĞZINDAN BAL DAMLIYOR  :sevinc

Başkanımız Fikret Orman, Vodafone Grubu CEO'su Vittorio Colao'yu Vodafone Arena'da Konuk Etti

Vodafone merkez arkamızda korkrmayın teknolojinin en iyisi gelecektir.  :sevinc

Çevrimdışı ByGoLD

Vodafone shoplarda forma satılma işi yalana bağladı sanırım  :s20:

Sanıırm sipariş üzerine getiriyorlarmış. Aslında onunda bir manası kalmıyor bizim zaten online bir satış mağazamız var :S
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, yarınki buluşmayı giriş sayfasına yazmamışsın. Plan geçerli hala de mi?
evet geçerli saat 14.00 da gazilerde buluşuyoruz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sanıırm sipariş üzerine getiriyorlarmış. Aslında onunda bir manası kalmıyor bizim zaten online bir satış mağazamız var :S

kötü olmuş o zaman Vodafone Shop sahibi gs'li ya da fb'li ise getirtmez ki.

Çevrimiçi Necmi

kurumsal yapılarda bu öyle olmaz hem bildiğim kadarıyla vodafone kendi bayilerinde satacak

Çevrimdışı Caner

Kendi de para kazanıyor en nihayetinde getirmeme gibi bi lüksü yok. Vodafone CEO'su bu bizim en büyük yatırımımız derken bi vodafone shop sahibi getirmezse aklını alırlar aklını :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone'un dijital spor deneyimi konusundaki vitrini olmak çok başka bir prestij. Adamların heyecanı çok çok iyi. Bu alandaki eklentileri çok merak ediyorum. Kolondu kirişti, hafriyat, sudur budur bitince iş çatıya çime gelince bu yönünü öğrenmek için epey koşuşturmak gerekecek. Bir aralar Vodafone IT de bir tanıdık vardı ama bakalım hala tanıyor mu o beni ve hala Vodafone'da mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

Boynunuz kopmasın beyler  :D
Obitaş neden bir tablayı tam bitirip öyle betonlamıyor. Bugüne kadar hep arka tarafları bitirip ön kısmı sonra tamamladı. Şuanda da çelik kolonların arka kısımla bağlantısı yapılmadı hala. Resimde de var tablanın küçük bir kısmı betonlanacak kalanı sonraya bırakılıyor   :alala:

Çevrimdışı ByGoLD

:ebebe: :ebebe: :ebebe: çok mantıklı  :sevinc
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Efe

Vodafonda sehir merkezlerinde olan buyuk vodafone bayilerrinde satilsa yeter bence getirirler forma en azindan  gosterip giydirip siparisle getirirler giymeden alma istemiyor bir cok kisi yakindan gormek ayri konu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melih

:ebebe: :ebebe: :ebebe: çok mantıklı  :sevinc

Vodafone 'un belirlediği aylık ve yıllık kotayı doldurmak için daha neler getirirler onlar :D
Temelinde aşk var!

Etiketler: