Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319679 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

stadin proje asamasinda söylenenler haliyle para probleminden dolayi yapilamiyor. örnegin stadyum tüm elektrigini kendisi üretecekti projede söylenen buydu, simdi ise göstermelik panaller konulacak. bunu elestirince de linc ediliyorsun. ilginc gercekten.
Bilgin varmı göstermelik panel konduğuna her kelimenin sonuna bence diyorsun senin fikrince olan şeylerden dolayı eleştirmen biraz
tuhaf değilmi buna sadece eleştirmiş olmak için eleştirmek denir panellerle ilgili hiç bir bilgi yokken eleştirmek tuhaf olmuyormu sence
eleştirmeden önce yapılmasını bekle olmayan bir şey eleştirilmez varsa sadece fikrini söylersin ne kadar panel konacak ne kadar elektrik
üretecek varmı elinde değerleri yoksa dedikodu yapıyorsun insanlarda tepki koyar tabiki, linç ettikleri falan yok sen istediğin gibi konuşacaksın
bilmediğin bir konuda yönetimi linç edeceksin burda insanlar tepki gösterince linç edilmiş olacaksın mantıklımı bu :) @Kobra Ba

Çevrimdışı Deniz

Eğer @bjk_mabet ortalama kaç panel takılacağını söylerse 1-2 güne size maliyet ve kar hesabını çıkartabilirim ,kaç kwp elektrik üretilecek kaç seneye kar etmeye başlarız hepsini hesaplarım  :)

Belli mi olur ilerde Süzer e bile elektriğini biz satarız.O zaman havamızı da yaparız vakti zamanında foto çekmek için @mustafa_(87) yi plazana almıyordun bak elektriğini bile biz veriyoruz diye  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eğer @bjk_mabet ortalama kaç panel takılacağını söylerse 1-2 güne size maliyet ve kar hesabını çıkartabilirim ,kaç kwp elektrik üretilecek kaç seneye kar etmeye başlarız hepsini hesaplarım  :)

Belli mi olur ilerde Süzer e bile elektriğini biz satarız.O zaman havamızı da yaparız vakti zamanında foto çekmek için @mustafa_(87) yi plazana almıyordun bak elektriğini bile biz veriyoruz diye  :evillol: :evillol:

:D :D plazaya bi gireyim Deniz hergün oradayım bir kere girmeye bakar iş :D

Çevrimiçi Necmi

cati projesi parasal nedenlerle degisti diye biliyorum ee haliyle de günes panelleri eksildi ve kullanilacak malzemelerde degisti kalitesi düsürüldü vs.
nerden biliyorsun ben değiştiği konusunu hiç bilmiyorum kimseden duymadım kaldıki ben bilgiyi internette öğrenmiyorum
siz çatı konusunu konuşmadan ben çatının projesine bakıyordum çatı 17 M€ ne zaman değiştide fiyatı düştü  :alala: kendi kafandan fikir üretip
burda öyleymiş gibi konuşma karşında çocuk yok burdaki insanlar oldukça bilgililer ve bu başlıkta stat için sadece doğru bilgiler verilir ve konuşulur
hiç bir şeyi attığımızı gördünmü her konu burda tartışılmadan önce araştırılır ve buraya doğrusu yazılır bu başlık dedikodu köşesi değil varsa bilmediğimiz
bir kaynağın söyle biz burda başka sitelerden kopya çekmiyoruz başka yerde konuşulanları ciddiye bile almıyoruz biz her bilgiyi kaynağından alıyoruz @Kobra Ba

Çevrimdışı FARUK

yönetimi linc etmeye falan calismiyorum. bu sitede baska konuda da yazilarim var ezbere insanlar hakkinda hüküm vermeyin bence. örnegin futbol takimimiz avrupa takimi olma yolunda gidiyor diyebiliyorum ben, siz ise sanki en iyi Besiktasli sizmis havalarindasiniz. Ben ne görüyorsam onu söylemeye calisiyorum ama bazi arkadaslar her seyi kendilerinin bildigini saniyorlar maalesef. Yani en ufak elestiride gelip buraya komiklik falan yaparak insanlari ezmeye calisiyorlar, bir de becerebilseler.

Adama resimleri gösterip üst tribün hem kisa hem alttan kopuk diyorum, adamin verdigi cevap "katilmiyorum ühühühhü yönetimü elestürme" oluyor.

sıkıntı şu ki alttan kopuk ttarenada bunu halletmişler diyosunuz daha prekast geçtim üst tribünü yapılmamış yeri örnek olarak gösteriyorsunuz  bak tt arena da halletmişler zamanında kopukluğu demi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 17:13:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ya abilerim kardeşlerim neden bana TTarena daha buyukmus gibi ggeliyor farkindayim hep üstten çekiliyorbizim fotograflar aayrica prekastlar tamamlanmadi ama içerden çekilen fotograflar olsa ne güzel olmaz mi :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

sıkıntı şu ki alttan kopuk ttarenada bunu halletmişler diyosunuz daha prekast geçtim üst tribünü yapılmamış yeri örnek olarak gösteriyorsunuz  bak tt arena da halletmişler zamanında kopukluğu demi

Bana cevap vermiş sanırım orada yönetimi eleştirme diye bişey söyledim mi ?

Çevrimdışı Deniz

yönetimi linc etmeye falan calismiyorum. bu sitede baska konuda da yazilarim var ezbere insanlar hakkinda hüküm vermeyin bence. örnegin futbol takimimiz avrupa takimi olma yolunda gidiyor diyebiliyorum ben, siz ise sanki en iyi Besiktasli sizmis havalarindasiniz. Ben ne görüyorsam onu söylemeye calisiyorum ama bazi arkadaslar her seyi kendilerinin bildigini saniyorlar maalesef. Yani en ufak elestiride gelip buraya komiklik falan yaparak insanlari ezmeye calisiyorlar, bir de becerebilseler.

Adama resimleri gösterip üst tribün hem kisa hem alttan kopuk diyorum, adamin verdigi cevap "katilmiyorum ühühühhü yönetimü elestürme" oluyor.
hocam burda kimse kimseden daha iyi Beşiktaşlı değildir.Kimsenin bir başkasının Beşiktaşlılığını ölçmeye hakkı yok.Öyle bir olay da yok.Ne görüyorsam söylemeye çalışıyorum diyorsunuz 1 tane panel görmüşsünüz staddaki panel göstermelik olacak diyorsunuz bence bilmeden konuşuyorsunuz.Ben Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum benim bile belki eksik bilgim vardır diye girmeye çekindiğim toplara sadece tahminlerinizle giriyorsunuz.Yönetim i yanlış yapınca herkes eleştiriyor özellikle deplasman tribünün yeri ile ilgili burada yönetimi eleştirmeyen yoktur herhalde.Ama ortada fol yok yumurta yokken siz yönetimden ziyade stadı kötülüyorsunuz yok toki arenanin tribünü daha güzel yok paneller göstermelik bu üslupla bilgi kazandırmak ya da öğrenmekten ziyade insanları gerersiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ya abilerim kardeşlerim neden bana TTarena daha buyukmus gibi ggeliyor farkindayim hep üstten çekiliyorbizim fotograflar aayrica prekastlar tamamlanmadi ama içerden çekilen fotograflar olsa ne güzel olmaz mi :)

TT Arena daha büyük Mehmet bu gerçeği inkar etmez kimse :)

Çevrimdışı FARUK

hocam tt arenanin üst tribün yüksekligi ile bizim ki ayni mi.

loca katlarındaki yükseklikten bahsediyordunuz siz şuan neden değişti teziniz?

Çevrimdışı Deniz

:D :D plazaya bi gireyim Deniz hergün oradayım bir kere girmeye bakar iş :D
Valla sen oraya bir girsen foto cümbüşü yaşanacak forumda  :D

Çevrimiçi Necmi

senin fikrine göre kopuk herkes senin fikrine katılmak zorundamı eski açığın alçak olmasının yönetimle ne alakası var bir şeylere izin verildide
yönetimmi yapmadı varsa bilgin söylersin yoksa bilgin böyle bir eleştiri olmaz bazı şeyler izinler dahilinde olur sen anıtlar kurulunun ne demek olduğunu
biliyormusun herkesin işini bir şekilde halledebileceği bir yer falanmı sanıyorsun isterse şu an statı durdurur isterse üst tribünleri kaldırtır ve buna engel olabilecek
bir güçte yok orda Türkiyenin en önemli koruma alanlarından birine stadyum inşaa ediliyor bunun ne demek olduğunun bile farkında değilmiş gibi haraket
ediyorsunuz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Valla sen oraya bir girsen foto cümbüşü yaşanacak forumda  :D

Bu hafta gireceğiz bi aksilik olmazsa Sametle yeniinönün nazını çekene kadar hergün çekme fırsatımız olmalı bence. inşallah olur.

Çevrimdışı ziyasevik

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 18:02:44 Necmi ]

Çevrimdışı FARUK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

365 gün hizmet verecek Vodafone Arena'da boğaz manzaralı ilk Nusret Restoranı açılacak. Tüm tribünlerde Nusret servisi olabilecek.
900 liraya kombine 30 liraya bilet alan adamların kaçı 150 liraya biftek yiyecek. halkın takımı halkın köftecisi

Çevrimdışı Deniz

Bu hafta gireceğiz bi aksilik olmazsa Sametle yeniinönün nazını çekene kadar hergün çekme fırsatımız olmalı bence. inşallah olur.
İnşallah  :)

Çevrimiçi Necmi

Daha büyük olduğu için olmasın :alala: :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

900 liraya kombine 30 liraya bilet alan adamların kaçı 150 liraya biftek yiyecek. halkın takımı halkın köftecisi

Bizi pek bağlamıyor zaten zenginler için ideal olacak.  :D

Çevrimiçi Necmi

yaniliyorsun. deplasman tribününün yeri konusunda da yönetimi destekleyen yazilar okudum burada. yani burada insanlar Besiktas`tan cok yönetim ve admin sporlu olmuslar, cati seffafligi ve ETFE malzeme konularinda degisiklik oldu, malzeme kalitesi düstü ise elestirilecek kisi ben miyim.
eleştiren olduğu gibi destekleyende olur normal değilmi admin sporlu ne demek onu anlayamadım :alala:
seni daha saygılı olmaya davet ediyorum haddini aşma başkalarına hakaret hakkın yok çatı malzemesinin numunesi falan düşmüştüde bizmi atladık
aylar öncesinden başkanın bir konuşmasında sunucu çatı etfe mi ptfe mi olacak dediğinde başkan ikiside olmayacak dedi sen etfeyi nerden çıkardın
bu konuda tek bir bilgi bile düşmedi malzemeyi bilmeden kalitesinin düştüğünü nerden biliyorsun varsa kesin bilgin açıkla bilelim malzeme önce neydi
şimdi ne oldu madem eleştirilmek zoruna gitti ver bilgini kanıtlarıyla bizde senden özür dileyelim @Kobra Ba

Çevrimdışı sahinnd

Selamun Aleyküm abilerim ; Nasılsınız ? Bayadır görüşemiyoruz. Özledim vallahi.....
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Deniz

Selamun Aleyküm abilerim ; Nasılsınız ? Bayadır görüşemiyoruz. Özledim vallahi.....
Aleyküm Selam Şahinim hoş geldin özlettin kendini  :)

Çevrimdışı sahinnd

Aleyküm Selam Şahinim hoş geldin özlettin kendini  :)
Hoş bulduk Deniz Abim öyle oldu valla ya hiç birşeyle ilgilenemedim. Malum YGS öğrencisiyim artık. EEE varmı yeni bişeyler.... :):):):):)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Etiketler: