Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8378609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

mabed numaralıya başlanmasıyla birlikte işçi sayısında artış olacakmı

çok fazla bir artış olucağını sanmıyorum...en fazla 20-25 kişilik bir ekibin geliceğini biliyorum...
iki gün sonra vinç sökülürse bakalım nereye taşınacak  :evillol:

biyere taşınmayacak kiralık olduğu için sahibine teslim edilecek... :evillol:
iyide hiç mantıklı gelmedi diğer vinç üst testere kirişlerini yapmaya yetişmezki
birinci vincin zaten işi bitti belki birinci vinci tekrardan oraya kurarlar
yok bu işte bir terslik var :alala:

peki şöyle bir çözüm olurmu prekastcıların getireceği vinç sonuçta ve mobil  ve üst katlara kadar yetişebiliyor ...öyle olucak demiyorum kesinlikle ama bi çözüm sonuçta...
o aklıma geldi  :evillol:
yok birinci vincinde işi bitti sanırım oda sökülecek
bu eski açık rampa hafriyatında çok ters davranmadılarmı
geçen ay fırsat varken dip tarafı neden indirmediler şimdi tek giriş çıkış kaldı indiremezler
Beşiktaş AŞ kulağını hep tersten tutuyor :D

Çevrimdışı nannan

1. vinç hangisi 2. vinç hangisi bi deseniz de rahat rahat takip etsek şu muhabbeti kadam karıştı:)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet numaraliya nasil baslancak kapalimi gibi bir kerette genis grobetonmu yoksa kucuk kucukmu

kapalı gibi daha geniş gro betonla olucak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

çok fazla bir artış olucağını sanmıyorum...en fazla 20-25 kişilik bir ekibin geliceğini biliyorum...

Mabet Bülent Ersoy sanırım vinç kiralayan en büyük şirketin sahibiydi. Vinç onun mu acaba. :)

hangi firmadan kiralandı evraklara bakmam lazım kesin birşey söylemek için ...(aslında içimden ne çümleler geçti yazmak için ama neyse :)))))

Mabet evimizdeyiz kendini firenleme şurda biz bizeyiz  :evillol: yabancı yok

Çevrimdışı Furkan Sarper

Peki abi ince islerde durum nedir?paylastigin fotoda otopark katindaydilar galiba suan ne yapiliyor

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet Bülent Ersoy sanırım vinç kiralayan en büyük şirketin sahibiydi. Vinç onun mu acaba. :)

hangi firmadan kiralandı evraklara bakmam lazım kesin birşey söylemek için ...(aslında içimden ne çümleler geçti yazmak için ama neyse :) ))))

imamm pırtlarsa çemaat ne yapmaz :))

Çevrimiçi Necmi

hangi firmadan kiralandı evraklara bakmam lazım kesin birşey söylemek için ...(aslında içimden ne çümleler geçti yazmak için ama neyse :) ))))

imamm pırtlarsa çemaat ne yapmaz :))
:busted_cop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Enterasn bir durum hangi vinç sökülecek ortada ki mi ! :alala:  eger ortadaki 2. vinç mi yoksa çiceklerin 2. vinç mi oda eski açık tarafında :)  @bjk_mabet  gece gece sistem eror verdi :)

Çevrimdışı sallapati

mabet numaralı yeni açık arası vincin yanı baya su sızdırıyor.. oraya gerekli yalıtım yapılıyor mu?

Çevrimiçi Necmi

iki gündür acayip bir yavaşlık var çözmemiz lazım :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

iki gündür acayip bir yavaşlık var çözmemiz lazım :alala:
kedidir kedii yakalarsam o kediyi   :boom:

Çevrimdışı bjk_mabet

Peki abi ince islerde durum nedir?paylastigin fotoda otopark katindaydilar galiba suan ne yapiliyor

şuan için hazırlık asıl yarın işe başlıyacaklar eksiklikleri vardı onları tamamladılar ufak bir ekip çalışmaya girdi yarın tüm kadro çalışıcak.ytonglar ile localar bölünecek alt kat ayrılması gereken yerler örülecek...

Çevrimdışı sallapati

mabet kapalı üst 6. kiriş en baştan yapılsa daha az uğraştırmaz mı?

Çevrimdışı Sahin53

Mabet hocam eski açıktaki araç çıkışıyla ilgili bilgi verebilirsen çok iyi olur,
merak edilen konulardan biri de o. Kuşaklama işi bitip yolu direk duvara mı yaslayacaklar
yada o yolu da alacaklar mı?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Antalya stadının çatısına başlanmış. Bizim çatı da bu şekilde yapılacak olsa 2. devre %100 stadımızda olurduk ama şimdi çokta umudum kalmadı.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet kapalı üst 6. kiriş en baştan yapılsa daha az uğraştırmaz mı?

en baştan demek hepsini yıkmak demek...o kolonları yıkmak demek çok ama çok büyük iş demek...

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet numaralı yeni açık arası vincin yanı baya su sızdırıyor.. oraya gerekli yalıtım yapılıyor mu?
izalasyon açısından herhangi bir sıkıntı yok şu an...drenajlar gayet güzel işliyor...

Çevrimdışı Anıl

Mabet abi kapalıda ilk kurulan vinç ne zaman diğer tarafa geçecek belli mi  :evillol:

Çevrimdışı Furkan Sarper

Abi çiçeklere soylermisin o vinci sokmeden eski acik donusten foto paylasabilirmi?

Orayi cok merak ediyorum yanlardan cekimler aydinlatmiyor pek :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet abi kapalıda ilk kurulan vinç ne zaman diğer tarafa geçecek belli mi  :evillol:

diğer taraftan derken...bana sorarsan asla o vinç o tarafa geçmeyecek ...  :bandit:

Çevrimdışı Efe

çok özenli yapmadım ama yeşil saha nasıl görünecek diye bakabilirsiniz..

valla sallapati hiç özen göstermemişsin  :lol: HARİKA duruyor bitmişide böyle olur zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

diğer taraftan derken...bana sorarsan asla o vinç o tarafa geçmeyecek ...  :bandit:
Yeni vinç mi getiricekler o zaman  :D Bide o dediğim vince ne olacak ?

Çevrimdışı sallapati

evet kirişi kırmak çok büyük iş ama düzeltelim derken daha büyük zarar vermesinler şimdi kirişe.. sonuçta yama yapacaklar..

özel değilse bu tip segregasyonlar çok sık demir kullanılmasından mı yoksa betonla ilgili bir durumdan mı yoksa insani bir hatadan mı kaynaklanıyor mabet?

Çevrimdışı bbdsa

Mabet kardes sadece senin fikrini ögrenmek istiyorum. Besiktas 2. devre ilk macini burada oynarmi?

Çevrimdışı sallapati

çok özenli yapmadım ama yeşil saha nasıl görünecek diye bakabilirsiniz..

valla sallapati hiç özen göstermemişsin  :lol: HARİKA duruyor bitmişide böyle olur zaten

eyvallah Efe sağolasın.. bence de harika görünüyor.. saha aşağı yukarı buralarda olur heralde

Etiketler: