Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8378623 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

mabed numaralıya başlanmasıyla birlikte işçi sayısında artış olacakmı

çok fazla bir artış olucağını sanmıyorum...en fazla 20-25 kişilik bir ekibin geliceğini biliyorum...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Herkese iyi geceler, stad çalışmaların maşallahı var bugün. her tarafta birşeyler oluyor.  kasasız belasız bir mesai gecesi olması dileğiyle.  :baris:

:baris:

bu akşam epey bir beton dökümü ve hafriyat var...

Çevrimdışı Thuggie

Mabet rica etsem bir dahaki foto cekiminde Kapali & Eski Acik kosesini cekebilir misin? Orayi goremiyoruz maalesef, ne kamera da ne de arkadaslarin cektigi fotolarda. Tesekkürler :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aslında bakacak olursak kapalı inşşatı iş programı kale arkalarına göre farklı oldu gibi sanki numaral inşşatında bir bütün olarakmı( mesela tammen önce radye temel atılıp komplemi çıkışacak) yoksa parça parçamı ilerleyecek inşaat program nedir mabed
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı yash26

mabet, neden once ikinci vinci sokuyorlar ? zaten kapalidaki vincin isi bitmek uzere ayrica ikinci vinci eski acik tarafi icinde kullanmiyorlarmi ?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet rica etsem bir dahaki foto cekiminde Kapali & Eski Acik kosesini cekebilir misin? Orayi goremiyoruz maalesef, ne kamera da ne de arkadaslarin cektigi fotolarda. Tesekkürler :)

bugün yayınladığım resimlerde var oranın görüntüsü ama yarın daha geniş bir acı ile çekmeye çalışırım...

Çevrimiçi Necmi

çok fazla bir artış olucağını sanmıyorum...en fazla 20-25 kişilik bir ekibin geliceğini biliyorum...
iki gün sonra vinç sökülürse bakalım nereye taşınacak  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Abi eski açık rampa nasıl zemin seviyesine inecek nasıl bir planlama var sakıncası yoksa öğrenebilirmiyiz.  En çok merak edilenlerden birisi o konu.
@bjk_mabet

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet, neden once ikinci vinci sokuyorlar ? zaten kapalidaki vincin isi bitmek uzere ayrica ikinci vinci eski acik tarafi icinde kullanmiyorlarmi ?

eski acık tarafına 3. vinç şuan ulaşabilir durumda ve çiçklerin 2. vinç i kiralık yani kendilerine ait değil.artık çok bi çalışması gerekmiyor orada kurulan 3. vinç kendilerine ait o yüzden 2. vinçlerine söküçekler...

Çevrimdışı canU

Selamlar herkese,

bende yeni üyelerden biriyim, sadece bir kaç gün oldu buda ilk mesajaım ve prekastlar ile ilgili bir sorum var. Mabet yada bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

bu prekast ların montajı gerçekten bukadar yavaş mı oluyor yoksa monte eden şirket mi çok yavaş?

herkese iyi geceler.

montajı yapan şirket türkiyede ki bütün büyük stadları ve yurt dışındaki bi çok stadın prekast işlerini yapan ve konusunda çok tecrubeli bir firma...internet sitesine girip referanslarını görebilirsiniz...

yavaşlık nedeni alt katlar bitmek üzeri çok az bir bölümü kaldı ama bu prekast yerleştirme olayı lego gibi olmuyor düzeltmeler yapılıyor ölçü alınıyor sonra delikleri deliniyor (ki prekastların yerleştirildiği betonun içinde ne kadar çok demir olduğunu düşünün) o deliklerin bile yarım cm şaşması demire denk gelmesine neden olabiliyor ve düzeltme işlemi yapılmak zorunda kalıyor ...sonra prekastları testere kirişlere sabitleniyor...günde ortalama 10-12 prekast yerleştiriliyor bu şekilde...

üst katlar için yeni büyük paletli bir vinç gelicek ama önce çiçekler inşaatın 2. vincinin sökülmesi lazım ki ortaya konulan paletli vinç çiçeklerin 1. ve 2. vincine çarpmasın ve rahat çalışabilsin...

çiçeklerin 2. vinç i ayın 20 den sonra söküleye başlanıcak...oradaki tabla betonunun atılmasını bekliyordu bi kaç malzeme yukarı çıkarıcak ve sonra söküm işlemi başlayacak...

2. vinç sökülürse 2. kat testere kirişleri yaparken zorlanmayacak mı çiçekler  :dontknow: :bur2:

Çevrimdışı Kartal1903

eski acık köşede loca katları bittimi? bakamadım fotolara gerci orası pek görunmuyo zaten yukarda kalıyor artık :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı bjk_mabet

biyere taşınmayacak kiralık olduğu için sahibine teslim edilecek... :evillol:

Çevrimdışı sahinnd

Mabet abi hadi hadi söyle. Kiralık miralık hikaye de. Numaralıya başlıyoz ondan de :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı axioma

Selamlar herkese,

bende yeni üyelerden biriyim, sadece bir kaç gün oldu buda ilk mesajaım ve prekastlar ile ilgili bir sorum var. Mabet yada bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

bu prekast ların montajı gerçekten bukadar yavaş mı oluyor yoksa monte eden şirket mi çok yavaş?

herkese iyi geceler.

montajı yapan şirket türkiyede ki bütün büyük stadları ve yurt dışındaki bi çok stadın prekast işlerini yapan ve konusunda çok tecrubeli bir firma...internet sitesine girip referanslarını görebilirsiniz...

yavaşlık nedeni alt katlar bitmek üzeri çok az bir bölümü kaldı ama bu prekast yerleştirme olayı lego gibi olmuyor düzeltmeler yapılıyor ölçü alınıyor sonra delikleri deliniyor (ki prekastların yerleştirildiği betonun içinde ne kadar çok demir olduğunu düşünün) o deliklerin bile yarım cm şaşması demire denk gelmesine neden olabiliyor ve düzeltme işlemi yapılmak zorunda kalıyor ...sonra prekastları testere kirişlere sabitleniyor...günde ortalama 10-12 prekast yerleştiriliyor bu şekilde...

üst katlar için yeni büyük paletli bir vinç gelicek ama önce çiçekler inşaatın 2. vincinin sökülmesi lazım ki ortaya konulan paletli vinç çiçeklerin 1. ve 2. vincine çarpmasın ve rahat çalışabilsin...

çiçeklerin 2. vinç i ayın 20 den sonra söküleye başlanıcak...oradaki tabla betonunun atılmasını bekliyordu bi kaç malzeme yukarı çıkarıcak ve sonra söküm işlemi başlayacak...

Çok teşekkürler Mabet, gecenin bu saatinde üşenmeyip cevap yazdığın için de ayrıca ayrıca teşekkürler. Sen ve senin gibi emek verenlere ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu arda değinmeden geçemeyeceğim, yapılanları görmezden gelerek haksız ve maksatlı eleştirileri dile gitirenleri insafa davet ediyorum.

Bir özel teşekkür de Mustafa ya. ellerine sağlık arkadaşım. Canlı yayını ve hergün çektiğin fotografları özellikle senin siteden takip ediyorum.

Çevrimdışı Caner

mabet abi :) En son çatıyla ilgili konuşmadığını hatırlıyorum ama şekli şemalinden farklı olarak, çatı işleminin baştan sona ne kadar sürede tamamlanacağı ile ilgili bir tahmin veya bilgin var mı diye soracaktım. Biri çıkıyor 6 ay diyor biri 4 ay diyor. Tabi hala konuşmaman gerekliyse yapacak bir şey yok canın sağolsun :)

Çevrimdışı Thuggie

bugün yayınladığım resimlerde var oranın görüntüsü ama yarın daha geniş bir acı ile çekmeye çalışırım...

Olur da Kapali ust kat kirislerin oraya cikarsan ustten cek bir de sana zahmet  :D  Tekrar tskler

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet abi :) En son çatıyla ilgili konuşmadığını hatırlıyorum ama şekli şemalinden farklı olarak, çatı işleminin baştan sona ne kadar sürede tamamlanacağı ile ilgili bir tahmin veya bilgin var mı diye soracaktım. Biri çıkıyor 6 ay diyor biri 4 ay diyor. Tabi hala konuşmaman gerekliyse yapacak bir şey yok canın sağolsun :)

fabrikada imal edilmesi 4 ay sürüyor en az...montaj edilmesi stada 2 ay sürecek tahmini...yani aslında 6 ay da doğru toplam süre 4 ay da doğru imalat süresi...
şimdi deniyorki o zaman imalata başlansa ...
diyemiyorum ki 20 küsür mühendis mimar projeci artık ne içtilerse ya da nasıl bir akıl kaybı ise unutmuş :ebebe:

çatı stadın kutsal kasesi gizemi asıl oradan geliyor :)))

Çevrimiçi Necmi

iyide hiç mantıklı gelmedi diğer vinç üst testere kirişlerini yapmaya yetişmezki
birinci vincin zaten işi bitti belki birinci vinci tekrardan oraya kurarlar
yok bu işte bir terslik var :alala:

Çevrimdışı nannan

Mabet Bülent Ersoy sanırım vinç kiralayan en büyük şirketin sahibiydi. Vinç onun mu acaba.:)

Çevrimdışı bjk_mabet

iyide hiç mantıklı gelmedi diğer vinç üst testere kirişlerini yapmaya yetişmezki

peki şöyle bir çözüm olurmu prekastcıların getireceği vinç sonuçta ve mobil  ve üst katlara kadar yetişebiliyor ...öyle olucak demiyorum kesinlikle ama bi çözüm sonuçta...

Çevrimdışı Kartal1903

bencede abi var terslık,2. degıl 1. vin olmasın o :iscrewy:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı sahinnd

Elin odunuyla ateş yakılmazmış mabet abi :)   
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet Bülent Ersoy sanırım vinç kiralayan en büyük şirketin sahibiydi. Vinç onun mu acaba. :)

hangi firmadan kiralandı evraklara bakmam lazım kesin birşey söylemek için ...(aslında içimden ne çümleler geçti yazmak için ama neyse :)))))

Çevrimdışı cagdas44

peki şöyle bir çözüm olurmu prekastcıların getireceği vinç sonuçta ve mobil  ve üst katlara kadar yetişebiliyor ...öyle olucak demiyorum kesinlikle ama bi çözüm sonuçta...

Bizim sıkıntı şu abi 2. vinç kapalı eski açık köşe de şimdi o kalkacaksa ilk kurulan kapalı ortadaki vinç ne olacak?  :alala:

Çevrimdışı Furkan Sarper

Mabet numaraliya nasil baslancak kapalimi gibi bir kerette genis grobetonmu yoksa kucuk kucukmu

Etiketler: