Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320210 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@Kobra Ba aynen öyle,  herşeyi ben bilirim ben yaparım ben karar verir ben onaylarım havası bize yakışmıyor.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Furkan Sarper

localar atmosferi felan bozmuyor şu fotolara bakıp yorum yapmayın lütfen

1.5 ay önce stada girdim ortada ne prekest vardı ne numaralı vardı ,kapalı ve yarım yamalak eski açık vardı ,öyle büyük öyle devasa bir alan ki hayretler içinde kalıyorsun.

bu atmosferden çıkana helal olsun diycez maçlar başladığındada. bırakın yani localar arayı bölüyor çıkışlar çok kötü muhabbetlerini. yaptırımlar olmasa yapmayalım 3tane açıklık ama olmuyor işte ...  :ok:

Çevrimdışı Efe

Yeni stadyum konusunda benim anlayamadığım tek nokta,  projeye belirli insanların karar vermesi,  Beşiktaş birilerinin kulübü olmamalı,  taraftarının külübü olmalı. 4-5 farklı proje çizdirip taraftara sorulmalıydı,  daha sonra seçenekler farklı mimarlardan oluşan bir kurula sunulmalı ve son şekli verilmeliydi.  Böylece stadyum projesi birilerinin projesi değil tüm Beşiktaş camiasının projesi olurdu.  Ortak akıl tüm akıl ve düşüncelerden üstündür.
Abi doğru diyosunda burda taraftara sunulacak proje yapilamazdıki bir suru dis etken var anitlar belediye vs anitlara zaten 3 tane proje sunulmus kabul edilen bu taraftarin begendigi proje bu degilde baskasi olasaydi ve yine bu proje uygulansaydi yone buyuk problem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

Mabet güneş paneli koydu bombayı attı  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Yeni stadyum konusunda benim anlayamadığım tek nokta,  projeye belirli insanların karar vermesi,  Beşiktaş birilerinin kulübü olmamalı,  taraftarının külübü olmalı. 4-5 farklı proje çizdirip taraftara sorulmalıydı,  daha sonra seçenekler farklı mimarlardan oluşan bir kurula sunulmalı ve son şekli verilmeliydi.  Böylece stadyum projesi birilerinin projesi değil tüm Beşiktaş camiasının projesi olurdu.  Ortak akıl tüm akıl ve düşüncelerden üstündür.
ama biliyorsun bizde süreç öyle işlemedi  taraftarın seçme şansı yoktu proje anıtların onayından geçmek zorundaydı ve anıtların istediği kıstaslar
vardı o yüzdende projeyi mimari tarz değiştirmeden eski stadın yenilenmesi mantığıyla yaptılar ancak bu şekilde anıtlardan geçerdi bir kaç proje çizip
taraftara sunsalardı birisi kazansaydı ve anıtlar projeyi onaylamasaydı veya bakanlık onaylamasaydı sıkıntıyı düşünebiliyormusun sonuçta yaptığımız stat
bize ait değil ve son kararı sahipleri veriyor onların çizgisine göre haraket etme durumu söz konusu kaldıki şartları müsait olan statlarda bile devlet bildiğini
okudu (Toki arena) bize o lokasyonda izin verirlermiydi sence en azından kendi çizdiğimiz bir projeyi onaylatabildik bu bile başarı şu şartlarda bir şeyleride
dayatabilirlerdi @aktar_ismail

Çevrimdışı harunmustak

Mabet hosgeldin. Güneş enerjisi icin paneller konusunda gelişme var heralde. Açıklamanı bekliyoruz  :sevinc @bjk_mabet
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Geovani

@CharlieChaplin eline sağlık yusufçum....Bu stada baskısız olacak diyen arkadaşlarım ya inşaatı yakından görmemiştir ya da aklından zoru vardır üst katlar üstüne düşecek gibi, mabetin dediği üst katlar baskıyı daha çok verecek
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

@
ama biliyorsun bizde süreç öyle işlemedi  taraftarın seçme şansı yoktu proje anıtların onayından geçmek zorundaydı ve anıtların istediği kıstaslar
vardı o yüzdende projeyi mimari tarz değiştirmeden eski stadın yenilenmesi mantığıyla yaptılar ancak bu şekilde anıtlardan geçerdi bir kaç proje çizip
taraftara sunsalardı birisi kazansaydı ve anıtlar projeyi onaylamasaydı veya bakanlık onaylamasaydı sıkıntıyı düşünebiliyormusun sonuçta yaptığımız stat
bize ait değil ve son kararı sahipleri veriyor onların çizgisine göre haraket etme durumu söz konusu kaldıki şartları müsait olan statlarda bile devlet bildiğini
okudu (Toki arena) bize o lokasyonda izin verirlermiydi sence en azından kendi çizdiğimiz bir projeyi onaylatabildik bu bile başarı şu şartlarda bir şeyleride
dayatabilirlerdi @aktar_ismail

Bu şart ve kıstasların hepsinin farkındayız @Necmi abi fakat anıtların istediği kıstaslar ve diğer kurumların istediği kurallara göre de 4-5 farklı çizim olabilirdi. Şimdi mesela koltuklar takılacak, koltuk rengi için bir kıstas yok fakat göreceksiniz taraftara sormayacaklar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay A.

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet açıklıyabilceğin başka şeyler vardır abi ?  :evillol:

Çevrimdışı Geovani

Yeni yapılan standarda bi baksınlar arkadaşlar kaç çıkış var bizde kocaman kapalıda 5 çıkış var eleştiri yapmak için yapmayın minimum 45 binlik stada kaç çıkış yapılacaktı
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

acıklama yok sadece resim üzgünüm :)
Açıklamasını ben yapıyorum o zaman

Güneş paneli muhtemelen

max güç:200 watt
max volt:26.6 Volt
max akım :7.71
uzunluk (fotodan anladığım kadarıyla) :1.5 metre
genişlik :1 metre

fiyatı ortalama 750 lira  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

stad yeşil olacak, elbette güneş paneli olacak... ama sanırım çatıda değil .çatı ile çatıyı tutan kolonların arasında

Çevrimdışı sallapati

mabet , Vodafone global CEO su gelmiş stada.. nasıl adam memnun mu gidişattan? belli istekleri vs var mı? @bjk_mabet

Çevrimdışı sallapati

stadın içinde de hummalı bir çalışma var.. loca bölmeleri neden yavaş gidiyor bilen var mı?

Çevrimiçi murat

mabet çalışan sayısında bir artış varmı?

Çevrimiçi murat

mabet , Vodafone global CEO su gelmiş stada.. nasıl adam memnun mu gidişattan? belli istekleri vs var mı? @bjk_mabet
çerezleri beğenmişmi :evillol:

Çevrimdışı sallapati

aslında çatının en dışına 2 sıra güneş paneli yapılabilir... çatı beyaz.. panellerde siyah.. gradient bir geçiş olursa siyahtan beyaza kötü durmaz.. ama çok ince bir şerit yapılmalı

@bjk_mabet önümüz kış,  çay felan kurtarmaz sizleri ve tüm emekçilerimizi,  söyle başkana size ıhlamur zencefil felan satayım :evillol:

Çevrimiçi murat

bünyamin dermanın açıklamalarını gördün mü mabet.ne diyorsun bu konuda.

Etiketler: