trt hd de next world belgeseli vardı onu izledim. gelecekte yapılacak akıllı binalardan evlerden bahsetti , eşyaların internete bağlanıp belli görevleri kendi akıllarıyla yapabileceğini insanlara yardım edeceğini gösterdi.
stadı akıllı yapmamız gerçekten bizi farklı kılacak bu anlamda. öncü olacağız bir nevi..
pt malzemeden yapılan evlerden de bahsetti. gerçekten stad çağımıza yakışır özelliklerde olacak..
şükrü saracoğlu ve tt arena gerçekten çağ dışı kalacak bu anlamda.. beton ve metal yığını olmaktan başka bir özellikleri olmayacak 3-4 sene içinde
Saraçoğlu 10 yılını devirdi. Zaten 4 senede yapıldı galiba. Sonuçta eskidi. Her şeyden öte o stat mimarın yaptığı bir stat değil. Müteaahitin yaptığı stat. Bu stat mimarın stadı.
TT arena demiyorum zira o henüz tamamlanmamış hiç bir zaman tamamlanmayacak bir stat. GS cebinden para verip çatı yapacak.... Hangimiz inanır. Bırak bizi GS lılar inanmaz. Çağdaşlık konusuna gelince, TT arena gerçekten bu çağın stadı. Beton çağı.
Bizim stadımız görsel olarak herhangi bir statla kıyaslanmamalı bence... Daha estetik kıyaslamaları zevkle okurum. Ona benim mimari bilgim yetmez.