Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320899 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

twitter da birisi söyledi derinbjk niye arada kat yapıldı loca olacak deyince ben zaten signal iduna park taki gibi değildi her yer 2 katlı dedim
birisi biz direk anç ye sorduk dedi izin verilmemiş öyle yapılmasına
ne kadar doğru bilmem
bunun izinle alakası olacağını pek sanmıyorum açıkcası
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bi daha duyuralım herkes avatarlarını yenilesin avatarlar büyütüldü yeniden yükleyiniz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

koltuklar alındı depoda bekliyor tipi Balıkesir stadındaki koltukların aynısı çok güzel duracak bitince
Balıkesir stadındakiler normal koltuk değil mi inönüdeki gibi ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı arda

Eski açık tamam kötü oluyor ama yapacak bişey yok. Medya ilk maçta direkt olarak oraya fokuslanıp eleştirecek onlarıda takmıyorum.  :D

Medyaya bir Anıtlara iki!! İnönü gayet asimetrikti gayet güzeldi. Aslını yaşatacak, bide sahanın daha içinde olacak eskisi kavisli giderdi şimdi üstkattan hop sahanın içine gırtlaklar bırakılacak  :ebebe: :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

twitter da birisi söyledi derinbjk niye arada kat yapıldı loca olacak deyince ben zaten signal iduna park taki gibi değildi her yer 2 katlı dedim
birisi biz direk anç ye sorduk dedi izin verilmemiş öyle yapılmasına
ne kadar doğru bilmem
Neden izin vermesinler ki,kırmızı koltuklu projede loca katı yeni açıkdada vardı.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, 00:00:12 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı arda

Yani demek istediğim stadın biraz da göze hitap etmesi gerekiyor .Eski açık gerçekten güzel olmuyor yükseltilmesi şart.Sürekli gözümüze o tribünün çarpması hiç hoş olmayacak

Deniz hocam biz sahaya bakalım deplasman takımları tribünlere yeterince bakıyor zaten  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

(Balıkesir stadındakiler normal koltuk değil mi inönüdeki gibi ?)
Hayır değil yeni inönüdeki gibi :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

@Necmi abi senin bu pazar bulusma onerin mustafanin fotograflarina denk geldi arada kaynadi gitti  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Yani demek istediğim stadın biraz da göze hitap etmesi gerekiyor .Eski açık gerçekten güzel olmuyor yükseltilmesi şart.Sürekli gözümüze o tribünün çarpması hiç hoş olmayacak
Eski açıkdan daha ziyade 1. Kat tribün çıkışları hem gözü hem de tribün bütünlüğünü tırmalıyor.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2014, 00:02:31
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
@Necmi abi senin bu pazar bulusma onerin mustafanin fotograflarina denk geldi arada kaynadi gitti  :alala:

Zeki Abi yüzünü gören cennetlik.. :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

yada pek ilgi görmedi :D

Çevrimdışı ZEKI

Zeki Abi yüzünü gören cennetlik.. :D

Yusuf kardesim kac gundur buralardayim, biliyorsun zaten neden giremedigimi. Ama artik daha sık sık giriyorum. Sametle Mustafa ile resim bile cekmeye gittik. Pazar gel valla Gazilere

Çevrimdışı mduru

:hosgeldin son konan kiriş hizasında devam etmeyecek biraz daha düşecek lansman videolarının projeyle pek alakası yok köşeler 19 sıra ve kademeli olarak 15 sıraya kadar düşecek demirli kolonların hizasına kadar düşüş devam edecek sanırım

necmi abi bu resimde görünüyor kalıplanan kirişlerden sonraki iki tanesi düşük ondan sonra bir sıra yükseliyor ve ga liba öyle devam edecek

ysariusta

• Ziyaretçi

Zeki haklı. Mustafa pazarları fotoğraf çekemiyor diye ben zaten niyetlenmiştim. Saati belirleyelim, ben uyarım.

Bu arada @mustafa_(87) alıştırmış bizi saat 21:20 civarında fotoğraflara, eve geldim fotoğraf yok! Adama mesai yazmışız fotoğrafları... Üşenmek gocunmak zaten yok Mustafa'da ama üstüne birde özel hayatını falanda rafa kaldırıp aynı saatte fotoğraf bekliyoruz. Genç bir kişi kendisi belki başkaca işler nedeniyle sarkabilir, heyecana gerek yok. Hergün gidemese de bulup buluşturup fotoğrafsız koymuyor bizi....  :claps:

Vodafone Arena 05.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Deniz

Deniz hocam biz sahaya bakalım deplasman takımları tribünlere yeterince bakıyor zaten  :ok:
hocam işte rakibin en çok baktığı yer olan kale arkası tribünler daha bir ihtişamlı olmalıydı  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar ben kaçırdım galiba, nerde sarı vinç, cengaver? Son gelen. İşletmelerde depo mantığı LİFO vardı. öyle bişey mi oldu?

Çevrimdışı sallapati

trt hd de next world belgeseli vardı onu izledim. gelecekte yapılacak akıllı binalardan evlerden bahsetti , eşyaların internete bağlanıp belli görevleri kendi akıllarıyla yapabileceğini insanlara yardım edeceğini gösterdi.
stadı akıllı yapmamız gerçekten bizi farklı kılacak bu anlamda. öncü olacağız bir nevi..

pt malzemeden yapılan evlerden de bahsetti. gerçekten stad çağımıza yakışır özelliklerde olacak..

şükrü saracoğlu ve tt arena gerçekten çağ dışı kalacak bu anlamda.. beton ve metal yığını olmaktan başka bir özellikleri olmayacak 3-4 sene içinde

Çevrimdışı MUTLU

Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı ZEKI

Zeki haklı. Mustafa pazarları fotoğraf çekemiyor diye ben zaten niyetlenmiştim. Saati belirleyelim, ben uyarım.

Bu arada @mustafa_(87) alıştırmış bizi saat 21:20 civarında fotoğraflara, eve geldim fotoğraf yok. Adama mesai yazmışız fotoğrafları... Üşenmek gocunmak zaten yok Mustafa'da ama üstüne birde özel hayatını falanda rafa kaldırıp aynı saatte fotoğraf bekliyoruz. Genç bir kişi kendisi belki başkaca işler nedeniyle sarkabilir, heyecana gerek yok. Hergün gidemese de bulup buluşturup fotoğrafsız koymuyor bizi....  :claps:

@mustafa_(87) sagolsun bizi alistirdi, hakkini kimse odeyemez valla.  :claps: :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

trt hd de next world belgeseli vardı onu izledim. gelecekte yapılacak akıllı binalardan evlerden bahsetti , eşyaların internete bağlanıp belli görevleri kendi akıllarıyla yapabileceğini insanlara yardım edeceğini gösterdi.
stadı akıllı yapmamız gerçekten bizi farklı kılacak bu anlamda. öncü olacağız bir nevi..

pt malzemeden yapılan evlerden de bahsetti. gerçekten stad çağımıza yakışır özelliklerde olacak..

şükrü saracoğlu ve tt arena gerçekten çağ dışı kalacak bu anlamda.. beton ve metal yığını olmaktan başka bir özellikleri olmayacak 3-4 sene içinde
Saraçoğlu 10 yılını devirdi. Zaten 4 senede yapıldı galiba. Sonuçta eskidi. Her şeyden öte o stat mimarın yaptığı bir stat değil. Müteaahitin yaptığı stat. Bu stat mimarın stadı.
TT arena demiyorum zira o henüz tamamlanmamış hiç bir zaman tamamlanmayacak bir stat. GS cebinden para verip çatı yapacak.... Hangimiz inanır. Bırak bizi GS lılar inanmaz. Çağdaşlık konusuna gelince, TT arena gerçekten bu çağın stadı. Beton çağı.
Bizim stadımız görsel olarak herhangi bir statla kıyaslanmamalı bence... Daha estetik kıyaslamaları zevkle okurum. Ona benim mimari bilgim yetmez.

Çevrimdışı Efe

@mustafa_(87) sagolsun bizi alistirdi, hakkini kimse odeyemez valla.  :claps: :claps:
@ZEKI abi avatar 10 numara hiç bozma :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

toki arena anlaşma imzaladı ttnetle onların da stadında yüksek hızlı internet olacak

Çevrimdışı Deniz

Time Lapseyi izleyince bugün eski açıkta pek çalışma olmamış anlaşılan.Numaralıda işler iyi gitmiş

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi avatar 10 numara hiç bozma :ok:
seni dinledim @Efe avatarlarinizi degistirin diyince :D

Etiketler: