Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323575 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

hız konusunda birşey demiyorum ama o dönemi çok iyi hatırlıyorum iş tamamen durmuştu kapalıda eğer parasal sorunlar çözüme kavuşursa beklenenden daha evvel bitebilir.
İnşallah erken biter ama benim düşüncem ağustostan öncesi hayal..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Tamam stad ocakta bitsin ben okulu bırakıp memleketi terk edecem söz :kop:
Nere gideceksin :) işi sağlama alıyor bak pazarlıkta var tam adanalı

Çevrimdışı Deniz

Nere gideceksin :) işi sağlama alıyor bak pazarlıkta var tam adanalı
Amerikaya giderim herhalde  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İrfan

abi gece çalışması tehlikeli diyorlarda hiç mi gece vardiyalı yapılan inşaat yok.. Kimse kimseyi kandırmasın bence... 5-6 tane güçlü projektör koysunlarda bakalım bakalım nası oluyo. gündüzden daha aydınlık olur. Ha para yok tek vardiyalı yapıyoruz derler bişey demem.
We are Electric..!

Çevrimdışı arda

Hayırlı cumalar arkadaşlar yada gavurların deyimiyle TGIF :D okuya okuya geldim, dün yeni açık loca kısmı ile ilgili muhabbet dönmüş, Mustafa'nın maket resimlerinde yeni açığın o bölgesi zaten loca olarak görünüyor. Proje kesit çizimlerinde yok lakin kesiti loca bitişten sonra almışlardır. Ama saha planında biraz enteresan görünüyor. Yeni açık kapalı sınırı nerede başlayacak onu çözemedim. Büyük ihtimal loca bitişe hizalanır.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adam bence Haklı

Ocakta açılır ama

2016 Ocak olur bu  :lol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

valla benim midemi cok bulandiran bir sey ogrendim. besiktas'in gelecegi olarak gorulen ama demiroren yonetiminin batirdigi, fulya projesindeki kulubu soyan ortak firmamiz kim: Ascioglu Insaat. Besiktas'in kasasina tek kurus girmeden 300 milyon lira parayi goturen sirket yani.

Peki bunlarin en buyuk taseronu kimmis biliyor musunuz?

Cevap: Cicekler Insaat.

http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?9671-Fulya-Projesi-ve-Dava-S%FCreci

Çevrimdışı Efe

Tamam stad ocakta bitsin ben okulu bırakıp memleketi terk edecem söz :kop:

Valla babamin patronundan aldıgım bilgiye gore 1 ay da cok buyuk bolum kaba insaat bitecekmis deniz sen bavulları simdiden hazirla :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Amerikaya giderim herhalde  :evillol:

Yok yok gitmezsin kaba tam olarak ancak ocak ayi icinde biter cati isleri baslasin ocakta gayet iyi olur yeni sezonda tam olarak hazir okur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla benim midemi cok bulandiran bir sey ogrendim. besiktas'in gelecegi olarak gorulen ama demiroren yonetiminin batirdigi, fulya projesindeki kulubu soyan ortak firmamiz kim: Ascioglu Insaat. Besiktas'in kasasina tek kurus girmeden 300 milyon lira parayi goturen sirket yani.

http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?9671-Fulya-Projesi-ve-Dava-S%FCreci

Çicekler insaat fikret baskanin en guvendigi sirket bizzat kendisi ihaleye girmelerini soylemis bunu kendisi dile getirdi bize suanki yarari buyuk boyutlarda baska bi sirket olsaydi eski aciga daha yeni basliyorduk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

@Efe  yeni açık kıvrım temel betonu atılıyor  :bandit:

endisem stadin bitip bitmemesiyle alakali degil. kulubu bu kadar zarara ugratan (hala davalar devam ediyor) bir sirketin taseronunun baskanin en guvendigi sirket olmasi sikinti zaten. neyse umarim kuruntu yapiyoruzdur da besiktas zarara ugramiyordur tum bu surecler devam ederken ve bittiginde.

Çevrimdışı Efe

Nasıl betonlanıyor bişey görmüyorum ben  :alala:
kocaman fiskirtici var mustafa senin gozler bozuldu heralde :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

endisem stadin bitip bitmemesiyle alakali degil. kulubu bu kadar zarara ugratan (hala davalar devam ediyor) bir sirketin taseronunun baskanin en guvendigi sirket olmasi sikinti zaten. neyse umarim kuruntu yapiyoruzdur da besiktas zarara ugramiyordur tum bu surecler devam ederken ve bittiginde.

Biz oturup konustuk sahibi metin beyele cok buyuk fedakarliklar yapiyorlar icin rahat olsun suan nunaralinin hali ortada daha 1 ay oldu basliyali  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2014, 13:52:08
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Bizim MİMAR yalnış anlaşılmış bence... Mimarımız kendi çizdiği projeleri ocakta teslim edecekse onun açıklamasını yapmış.... :D :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı sallapati

kaba şu an %60 a yaklaştı... kaba en erken ocak sonu şubatta biter

Biz oturup konustuk sahibi metin beyele cok buyuk fedakarliklar yapiyorlar icin rahat olsun suan nunaralinin hali ortada daha 1 ay oldu basliyali  :)

yonetimin fulya projesi hakkindaki goruslerini yazmislar. nur cebi'nin soyledikleriyle bugunku durum tutarsiz. hayirlisi olsun.

https://eksisozluk.com/entry/31131860

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kocaman fiskirtici var mustafa senin gozler bozuldu heralde :evillol:

Efe Eski açık üst testere kirişler betonlanıyorda çok zorladım yeni açıkta göremiyorum bi ekran görüntüsü at bari yuvarlak içine alıp Efe Efendi  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

kaba inşaat tahminen kış şartlarını da düşünürsek ocak sonu şubat başı gibi biter daha öncesi bence biraz hayal olur bu sezon orada maç yapamayız zaten yarım açılmasındansa tam açılsın daha iyi  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bizim MİMAR yalnış anlaşılmış bence... Mimarımız kendi çizdiği projeleri ocakta teslim edecekse onun açıklamasını yapmış.... :D :D :D

Yusufum ya bende neden böyle açıklama yaptı bu Mimar dediydim helal olsun çözdün işi  :evillol: :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kaba inşaat tahminen kış şartlarını da düşünürsek ocak sonu şubat başı gibi biter daha öncesi bence biraz hayal olur bu sezon orada maç yapamayız zaten yarım açılmasındansa tam açılsın daha iyi  :)

iyi olmuş şu Burhan Resmini değiştirdiğin hocam  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı SDemirsoy

Taşeronun çiçekler inşaat oluduğu bilgisi yazmıyor okudum da bu bilgi nerden geliyor ?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: