Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323603 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

hahah abi günaydın sabah sabah iyi güldüm sesli sesli :evillol: :evillol: Hayırlı cumalar @tayfun
:ok: cümleten.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

4 ay sonra numaralı teslim edilir.aynı  tarihte yeni açık nasıl olur sence deniz.
Valla abi kapalıyı 7 ayda teslim edememiş bir firmadan bahsediyoruz.Numaralı küçük,nerdeyse 1 buçuk aydır numaralıyı yapıyorlar + 4 ay sonra ile birlikte 5.5 ay olacak bitirmeleri lazım zaten .4 ay sonra yeni açık bitmiş olur bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

http://haber1903.com/Besiktas-29942-vodafone_arenanin_mimari_stat_acilis_tarihini_verdi.html

Yanlış anlaşılmasın da yine üfürüyor birileri ya.

Göz var nizam var. Koltukların prekastların çimin yerleşmesi bile 2 ay ya kafadan.

Çevrimdışı SDemirsoy

http://haber1903.com/Besiktas-29942-vodafone_arenanin_mimari_stat_acilis_tarihini_verdi.html

Göz var nizam var. Koltukların prekastların çimin yerleşmesi bile 2 ay ya kafadan.
Sayın Bünyamin Derman böyle demiş olabilir mi bilmiyorum ama hedef koyması iyi bir şey zor iş ama hakikatten zor

Çevrimdışı Deniz

Bu stad ikinci yarıda bitsin ben mühendisliği bırakacam.Tamam vakti zamanında ağustos dediniz loca satmak için eyvallah dedik ama şimdi bu ne demek oluyor ?İnsanları salak yerine koymaya mı çalışıyorlar?

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sayın Bünyamin Derman böyle demiş olabilir mi bilmiyorum ama hedef koyması iyi bir şey zor iş ama hakikatten zor

4 ayda kaba bitecek ince bitecek çatı takılacak biz oynayacağız he?

Yine kandırıyorlar işte. İnsanların beklentisi ağustosa dönmüşken ne gereği var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu stad ikinci yarıda bitsin ben mühendisliği bırakacam.Tamam vakti zamanında ağustos dediniz loca satmak için eyvallah dedik ama şimdi bu ne demek oluyor ?İnsanları salak yerine koymaya mı çalışıyorlar?

İmkansız deniz yetişmez Ağustos'a bile yetişmez hele hele bu kadar ağır giden bi inşaat nasıl olurda Ocak Ayına yetişir :D

Çevrimdışı Deniz

Bünyamin eğer bu açıklamayı yaptıysa diplomasını yırtsın.Bu inşaatı herkes bizim gibi takip etmiyor.Bu tarz açıklamalar insanları beklentiye sokuyor bilmeyen adamı salak yerine koyuyorlar.Adam gibi söyleyin işte ağustosa yetiştirmeye çalışıyoruz deyin taraftarın sesi çıkmıyor ki zaten ağustosta da bitse bu stadı tekrar dolmabahçeye yapmak büyük başarı.Ama böyle yapınca insanları cahil,bilgisiz sanıp yutturmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı Deniz

İmkansız deniz yetişmez Ağustos'a bile yetişmez hele hele bu kadar ağır giden bi inşaat nasıl olurda Ocak Ayına yetişir :D
Aynen ağustos bile zor şu anki tempoyla.Adam 4 ayda çatıyı +kabayı + koltuğu + çimi bitireceğini söylüyor.Birşey derdim de neyse..

Çevrimdışı saricasi

Ocakta daha yeni kaba inşaat bitmiş olur :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı SDemirsoy

4 ayda kaba bitecek ince bitecek çatı takılacak biz oynayacağız he?

Yine kandırıyorlar işte. İnsanların beklentisi ağustosa dönmüşken ne gereği var.
yada malum sitenin haberi deyip geçicez

Çevrimdışı Oktay

bence bu tempoyla güle oynaya biter görürsünüz en geç şubat başı halat germe işi başlar nisanda halatı yukarı kaldırsınlar agustosa kadar koltukta takılır çimde serilir :evillol:

Çevrimiçi murat

aralık ayı gibi malzemeleri getirip bir taraftan başlarlar belki.

Çevrimdışı TØLGA

Valla ben bu sezon icinde acilmasini istemiyorum stadin
Sene basinda söyle sasali düzgün besiktasima yakisir bir acilisla
%100 bitmis bir sekilde acilsin  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Salih A.

Valla abi kapalıyı 7 ayda teslim edememiş bir firmadan bahsediyoruz.Numaralı küçük,nerdeyse 1 buçuk aydır numaralıyı yapıyorlar + 4 ay sonra ile birlikte 5.5 ay olacak bitirmeleri lazım zaten .4 ay sonra yeni açık bitmiş olur bence
şakacı deniz seni  :evillol: deniz nisan ayında mustafanın fotolara bakarsan kapalının sadece son testere leri yapılıyordu ondan sonrasında zaten beklemeye aldılar yani işin hakkı o kapalı çalışılsaydı nisan da bitmiş olacaktı buda yaklaşık 4,5 5 aylık bir çalışma demek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Oktay A.

sallamahaber1903.com a niye itibar edip sinirleniyorsunuz arkadaşlar burada stadla alakalı en bilgisiz kişi bile o haberi yapandan daha çok şey biliyordur stad konusunda sallamayın boş geçin bu stad en iyi ihtimalle @Necmi abinin dediği gibi ağustosta içine girirlir tam bitmesi yıl sonunu bulur  :ok: :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bence bu tempoyla güle oynaya biter görürsünüz en geç şubat başı halat germe işi başlar nisanda halatı yukarı kaldırsınlar agustosa kadar koltukta takılır çimde serilir :evillol:

inşallah abi ama dediğin çok zor.  :evillol:

Çevrimdışı quentine83

neyse bizlere de konuşacak malzeme çıktı işte.bu günüde böyle geçiririz.
4 ay sonra açılma işine gelince bu stratejik konuşmalar stadı bizim gibi takip etmeyen yüzbinlerce insanı motive edebilir hatta inandırabilir.bence bu açıklama da yanlış bişey yok.zaten aksilikler olmazsa diye de açık kapı bırakmış.
haa biz yemeyiz o ayrı.biz çok iyi biliyoruz ki bu stad en erken mayıs ayında en geç ağustos ayında açılacak...(not:aynı yöntemle yapılmış çatı montajını izledik 4-5 ay sürüyor.el insaf daha kaba inşaatın  bitmemiş.... der işten anlayan adam )
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

şakacı deniz seni  :evillol: deniz nisan ayında mustafanın fotolara bakarsan kapalının sadece son testere leri yapılıyordu ondan sonrasında zaten beklemeye aldılar yani işin hakkı o kapalı çalışılsaydı nisan da bitmiş olacaktı buda yaklaşık 4,5 5 aylık bir çalışma demek
Valla abi hiç öyle olmuyor işin önemli kısmı üst kat kirişlerini yapmak zaten.Hatırlarsan 1 kirişi yapamadılar yıktılar tekrar yaptılar 15 günden fazla zaman kaybettiler.Zaman gösterecek ama şundan çok eminim ki çiçekler öyle ahım şahım hızlı firma değil

Çevrimdışı Salih A.

şöyle bir durum var yalnız hep gece çalışması için güvenli değil diyorduk fakat bu bir teselli sadece işin gerçeği parasal... belki yönetim bahsedilen kredi olayını çözerek ciddi bir para akışı sağlar ve gece çalışmalarınıda başlatırsa mart ayına yetişebilir stat

Çevrimdışı ALI RIZA

hatırlatacagız not aldım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Salih A.

Valla abi hiç öyle olmuyor işin önemli kısmı üst kat kirişlerini yapmak zaten.Hatırlarsan 1 kirişi yapamadılar yıktılar tekrar yaptılar 15 günden fazla zaman kaybettiler.Zaman gösterecek ama şundan çok eminim ki çiçekler öyle ahım şahım hızlı firma değil
hız konusunda birşey demiyorum ama o dönemi çok iyi hatırlıyorum iş tamamen durmuştu kapalıda eğer parasal sorunlar çözüme kavuşursa beklenenden daha evvel bitebilir.

Çevrimdışı Deniz

hatırlatacagız not aldım  :kop: :kop: :kop:
Tamam stad ocakta bitsin ben okulu bırakıp memleketi terk edecem söz :kop:

Etiketler: