Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323570 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy bu görüntüyü Forum Kullanımı Hakkında kısmında Test Alanı (Foto, Video Yükleme) bölümünede koy istersen en pratik yoldan göstermişsin.
:ok:@Altuğ   tamamdır abi

Çevrimdışı quentine83

Tmm kapalida sutunlara birlestirdiler eski acik donus bolumude ayni sekilde dedigin gibi ama eski acik orta bolumde sutunlar geriye gidiyor kirisler onlara baglanmayacak gorunen kolonlar tutacak
ok.anladım bunu bilmiyordum.
SDemirsoy açıklama için saol kardeşim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

ok.anladım bunu bilmiyordum.
SDemirsoy açıklama için saol kardeşim.
Rica Ederim Abi @quentine83

Çevrimdışı quentine83

bu arada istanbulda hava nasıl arkadaşlar.kameradan pek iç açıcı durmuyor.çalışmaları etkilemesin yine...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Altuğ

bu arada istanbulda hava nasıl arkadaşlar.kameradan pek iç açıcı durmuyor.çalışmaları etkilemesin yine...

Şuan için İstanbul'da hava iyi çalışmayı etkileyecek bi hava söz konusu değil And. Yakası (Maltepe)'den bildirildi  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Şuan için İstanbul'da hava iyi çalışmayı etkileyecek bi hava söz konusu değil And. Yakası (Maltepe)'den bildirildi  :icool:
Avrupa yakasından bildiriyorum hafif yağmur başladı hatta stadın yakınından bildiriyorum  :icool:@Altuğ

Çevrimdışı Efe

Avrupa yakasından bildiriyorum hafif yağmur başladı hatta stadın yakınından bildiriyorum  :icool:@Altuğ
okadar olur stadtaki calismalr etkilenmez bu havada yagmur yagabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Beyler yabancı stadyumlar bölümüne efsaneler arasına yakında girecek yeni monterrey stadını ekledim,incelemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum. :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@Efe gözünaydın yeni açık temel atılıyo sanırım  :)

Çevrimdışı ahmett.67

okadar olur stadtaki calismalr etkilenmez bu havada yagmur yagabilir
Çalışanların serinlemesi için iyi bile olabilir. :)

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık balkon tribün ile kapalı localar arasındaki bölüm ne olacak ,kesinleşen bir bilgi var mıdır?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

çok etkili yağmur başladı Beyazıt tarafında.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Kameraya da damlalar düşmeye başladı bi şemsiye koyamadılar şunun üzerine  :bandit:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

sonunda yeni açık temeli betonlamaya başladılar  :bandit:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Vodafone Arena 04.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

Obitaşın mağfiretini üst kirişler de görücez o zaman tamamen not veririz  :icool: @Efe
@SDemirsoy testere kirişler zaten son işleri o zamana kadar göremediysen ondan sonra görsen ne olur not versen ne olur :D
obitaş fanlarıda obitaştan ümidi kesti galiba :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy testere kirişler zaten son işleri o zamana kadar göremediysen ondan sonra görsen ne olur not versen ne olur :D
legend obitas  :super: :super: :super:

Çevrimiçi murat

obitaşın hızı kesildi @aktar_ismail ortalıkta görünmez oldu :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deniz

Obitaşın hızı kesildi de çiçekler uçtu sanki  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

:D üst kısım zor abi bence herkes şaşıracak Obitaş orayı hızlı yapacak  :icool: @Necmi

Çevrimiçi murat

Obitaşın hızı kesildi de çiçekler uçtu sanki  :bandit:
4 ay sonra numaralı teslim edilir.aynı  tarihte yeni açık nasıl olur sence deniz.

Çevrimdışı ALI RIZA

4 ay sonra numaralı teslim edilir.aynı  tarihte yeni açık nasıl olur sence deniz.
teslim edilmiş stadı terk etmiş olurlar ama çicekler hala işlerini yapmış olacaklar  :kop:

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: