Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323500 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugun bizde bunu konustuk @SDemirsoy ile anlam veremedik, vardir bir aciklamasi

Valla iyi dayaniyorsun..@SaLVaDoR

hiç sorma abi emir büyük yerden :)

Çevrimdışı Deniz

Bu yorum ile imza uyuşmamış gibi...
Hocam stadın 3 tarafı localı 1 tarafta olunca mı problem olacak?Şu an nakit sıkışıklığının boytunu biliyor musunuz ya da 2 ay içindeki ödemelerimizi?stad buralara kadar hep loca satışlarıyla geldi.malesef endüstriyel futbol bu para 1. planda istesek de istemesek de.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

... Ünlem nasıl kalktı anlamadım (.) ..

Edit: Ünlem işareti yapınca sistem noktaya çeviriyor :)
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi obitaş yeni bir aparat tarzı iskele getirmiş bu çözümü hız olarak geri dönermi :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi obitaş yeni bir aparat tarzı iskele getirmiş bu çözümü hız olarak geri dönermi :D
bilmem daha resimlere bakmadım şu derine takıldık  :D

Çevrimdışı Oktay

bilmem daha resimlere bakmadım şu derine takıldık  :D
Abi demekki adama yanlış info gelmiş nihayetinde söylediğinde  israr etmiyor ; öyle bilgi aldım tarzı bişey diyo :kop:

Çevrimdışı Efe

2 hafriyat kamyonu ve mikserler giriş yapıyor trafik yoğun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bizimkiler iyi yüklenmiş derin Beşiktaş'a ama iyi U dönüşü yapmış tebrik etmek gerek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

2 hafriyat kamyonu ve mikserler giriş yapıyor trafik yoğun
@Efe yeni açık köşeye beton aracı yanaşmadıkca seni tribe sokuyolar :D

Çevrimdışı saricasi

valla ben yeni açıkta planlanan bir şey bilmiyorum resmi bir açıklama olmadı biz burda hayal kuruyorduk valla daha stad yıkılırken elimde olan projelere bakıyorum yapılanla arasında bir değişiklik yok sadece üst kat balkonu sağdan soldan biraz daralttılar eğer daralttıkları alanlara loca ekliyorlarsa olabilir onun dışında loca görünmüyor zaten geçenlerdede konuşmuştuk o sağlı sollu alanlara loca yaparlarsa 8 ile 12 arası bir loca artımı olur yada restoran Bjk tv olarak değerlenebilir sonuçta oralara bir şey yapılacak
Bnce abi dediğin gibi kenarlar daraltığından o köşelere loca gelecek.loca sayısı artıcak heralde.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Efe

hafriyat kamyonları çakıl getirmiş gibi gördüm  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İrfan

yeni açık temelde betonlama olacak heralde kalıpçılar sabitlemiş kalıpları heralde boşuna çalışmamışlardır bu gece atılır beton

verem oldum ben orası yüzünden.. neyi beklediler hala anlayamadım bi beton atamadılar oraya  :s20:
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

verem oldum ben orası yüzünden.. neyi beklediler hala anlayamadım bi beton atamadılar oraya  :s20:

sen bide bana sor :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Resimlere uzun uzun baktım strateji dikine imalat muhtemelende beton mikseri ve fışkırtıcı problemi yüzünden böyle uygun görmüşler  :D

Vodafone Arena 04.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet abi iç tasarımla ilgili görseller ne zaman gelir

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet abi iç tasarımla ilgili görseller ne zaman gelir

Sanki carsamba bir seyler gelicekti :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/09/vodafone-arena-04.09.2014-100.jpg[/url]

@Necmi @Efe abi burdaki topragin sebebi sizce nedir ?

o bolgeden betonlama yapiliyiyordu onceden acaba o topragi fıskirtici dahada yanassin diyemi doktuler? Yani yeni acik arka tarafin ustune cikabilir mi araç?

Çevrimiçi Necmi

Abi demekki adama yanlış info gelmiş nihayetinde söylediğinde  israr etmiyor ; öyle bilgi aldım tarzı bişey diyo :kop:
yok adama bir şey demiyorum bizimkiler fazla ciddiye almış salvo yapmışlar :kop: olabilir yanlış bilgi almıştır yanlış yorum yapmıştır biz burda yapmıyormuyuz doğrusunu söyle geç git adama niye işkence çektiriyorsun :D

Çevrimdışı FARUK

Sanki carsamba bir seyler gelicekti :)

aynen her zaman yoğun çalışıyor ama bu aralar herşey bir arada gidiyor hız da arttı
mekanik işlerinde çaycısı oldum demişti :)

Çevrimdışı Fatih

Diren'in bilerek yanlis bilgi verecegini zannetmiyorum...Kendisini cok eskiden beri tanirim, cok saglam Besiktas'lidir...Gitmedigi deplasman da yoktur...Birisi yanlis birsey soylemis kuvvetle muhtemel..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

o bolgeden betonlama yapiliyiyordu onceden acaba o topragi fıskirtici dahada yanassin diyemi doktuler? Yani yeni acik arka tarafin ustune cikabilir mi araç?
gençlerin zeka mükemmel işliyor  büyük ihtimal araç girsin diye sete tümsek yapacaklar başka bir şey aklıma gelmiyor :alala: zaten amaçda oydu başka türlü pompa yetişmez

Çevrimdışı Efe

valla bende anlamadım  :icool: dediğn gibi araç giriş çıkışı rahat olsun diye olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı whiteface

merhabalar herkese. ben yeni üyeyim.  Bi sorum olacak: Statta gecede çalışmalar oluyor mu? canlı yayında pek  kimse gözükmüyor da :)

Etiketler: