Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322013 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

sallayın geçin boş insanlar bizim dikkatimizi dağıtıyor derin'in  :iscrewy: kafası ile beyinciği arasındaki mesafe derin :) aldı cevabını bizde sitemizin reklamını yaptık yolumuza bakıyoruz (derin'e ünlem'li cevap verdi twitterda kullandım özlemişim darısı tekrardan buraya)  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

abi oyle deme yav demiyormuyduk biz depolar olacak ne bileyim çimle alakalı seyler olacak gibi gibi birsürü ha dediğin gibi hayaldi onlar ama bir ara sızdırılan 3kat fotosu hala duruyor bende orada o kadar cok sey varki:D :evillol: :evillol:
hayır sonrasında otopark dedik birara o muhabbet dondu ondan oyle dedim
iyide o dediklerin gene olacak depolar var mekanik odaları var su tankları var çim bakım odaları var elektrik odaları var var oğlu var ama hepsi stad tribünü altında arka tarafta ne olacağı bilinmiyordu bir kaç tane depo görünüyordu o kadar otoparkta 350 araçlıktı açıklama o yöndeydi şimdi 650-700 araçlık bir otopark oldu ya başka bir şey planlanıyordu yapılamadı yada başından beri proje buydu ama resmi bir açıklamada gayri resmi (bjk_mabet) bir açıklamada olmadı :D

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıkta tribünü biraz daraltıp 3-4 loca daha eklediler sanırım .Ama tüm tribünde loca olmayacak.Onun haricinde loca yok.Olsa da benim açımdan sıkıntı yok zaten tribün 2 kat olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

sallayın geçin boş insanlar bizim dikkatimizi dağıtıyor derin'in  :iscrewy: kafası ile beyinciği arasındaki mesafe derin :) aldı cevabını bizde sitemizin reklamını yaptık yolumuza bakıyoruz (derin'e ünlem'li cevap verdi twitterda kullandım özlemişim darısı tekrardan buraya)  :kop: :kop: :kop:
Bu msg ...... hak etmisti ama :D Unlemleri tamamiylemi kaldirdiniz  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

iyide o dediklerin gene olacak depolar var mekanik odaları var su tankları var çim bakım odaları var elektrik odaları var var oğlu var ama hepsi stad tribünü altında arka tarafta ne olacağı bilinmiyordu bir kaç tane depo görünüyordu o kadar otoparkta 350 araçlıktı açıklama o yöndeydi şimdi 650-700 araçlık bir otopark oldu ya başka bir şey planlanıyordu yapılamadı yada başından beri proje buydu ama resmi bir açıklamada gayri resmi (bjk_mabet) bir açıklamada olmadı :D
hee depolar cok diye biz orayı en azından ben baya beklenti yaptım,,, dogru belki hala oraların değerlendirilme seklinde bir arayıs vardır keske bir ihtimal avm patlatsak :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Deniz

Senin ünlem tuşun bozulsa yeni klavye alırsın @SaLVaDoR   :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Senin ünlem tuşun bozulsa yeni klavye alırsın @SaLVaDoR   :kop: :kop: :kop:
Bu msg ...... hak etmisti ama :D Unlemleri tamamiylemi kaldirdiniz  :ebebe: :ebebe:

Deniz ekran Klavyesi kullanırım :) daha hoş
Ünlemleri kaldırım . bıraktılar :) engellediler ünlemlerimi  :bawling:

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcılar garip hareketler yaapıyor numaralıda bi uzanıyorlar bi geri çekiliyorlar garip :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman Serdal Adalıyla stad için görüşmüş diyorlar ,Adalı stada malzeme vs gibi konularda destek mi verecek acaba ? :iscrewy: .Ya da işçi yollamak vs gibi ..

Çevrimiçi Necmi

salvador yüzünden ünlemleri siteden kaldırdım yok yakın bir yerde olsa :boxin: uzak olunca ceza olarak ünlemler uçtu :alala: :alala: :alala: @ZEKI  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı okansosa

bizim yeni açık galatasarayın kale arkasından büyük mü ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ibrahmsr

... Ünlem nasıl kalktı anlamadım (.) ..

Edit: Ünlem işareti yapınca sistem noktaya çeviriyor :)
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı A_Aydin

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/09/vodafone-arena-04.09.2014-100.jpg[/url]
Yeni açıkta son katın üzerine toprak dökülmüş yeni mi döküldü bilmiyorum.Daha doğrusu toprak zannedersem.

Çevrimdışı ALI RIZA

salvador yüzünden ünlemleri siteden kaldırdım yok yakın bir yerde olsa :boxin: uzak olunca ceza olarak ünlemler uçtu :alala: :alala: :alala: @ZEKI  :kop: :kop: :kop: :kop:
o ünlemlerim kötü kelimlerin arasında tek başına duruyor her gece bakıyorum :( kaldırmak istiyorum ama elim gitmiyor (ünlem) :)

Çevrimdışı FARUK

... Ünlem nasıl kalktı anlamadım (.) ..

Edit: Ünlem işareti yapınca sistem noktaya çeviriyor :)

gördüğün gibi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Fikret Orman Serdal Adalıyla stad için görüşmüş diyorlar ,Adalı stada malzeme vs gibi konularda destek mi verecek acaba ? :iscrewy: .Ya da işçi yollamak vs gibi ..
Hiç sanmam. Adalı ilk seçimde yine aday olacak. O kozu vermez ona.

Çevrimdışı Tolga

hasan arat aday olursa serdal adalı destek verir kendisi aday olmaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı okansosa

Hasan Arat da adaylığını koyacağı için kendinin şansını fazla görmüyor ve Beşiktaşımızın CEO su olacağı diye duymuştum ben
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ozan062

bu resmi tekrar paylasmak lazım:D hayır yapan arkadasın adını kaydetmemişim tekrardan ellerine saglık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Yeni açıkta son katın üzerine toprak dökülmüş yeni mi döküldü bilmiyorum.Daha doğrusu toprak zannedersem.
Bugun bizde bunu konustuk @SDemirsoy ile anlam veremedik, vardir bir aciklamasi

o ünlemlerim kötü kelimlerin arasında tek başına duruyor her gece bakıyorum :( kaldırmak istiyorum ama elim gitmiyor (ünlem) :)

Valla iyi dayaniyorsun..@SaLVaDoR

Çevrimdışı Oktay

Obitaş yeni açık son kat kirişi için değişik bir aparat tarzı iskele getirmiş ; ben herzaman diyorum bu adamlar pratik çözüm üretmede çiçeklerden iki gömlek yukarda :evillol:

Çevrimdışı ERAY G

yeni açıkta bir proje değişikliği gibi birşey oldu ama loca için mi bilemem.Belki buraya 1 kat loca yapacaklar.Benim açımdan sorun yok yapsınlar para gelir  :lol:
Bu yorum ile imza uyuşmamış gibi...

Çevrimdışı FARUK

bu resmi tekrar paylasmak lazım:D hayır yapan arkadasın adını kaydetmemişim tekrardan ellerine saglık

@sallapati olabilir çok güzel

Çevrimdışı Efe

bunu sallapati yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: