Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320231 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

bugünden beri yeni açık kolonlar diye diye yırttım kendimi.sesimi duydular sanırım.bakalım nasıl ihtişamlı bir  görüntü çıkacak ortaya...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

mail sistemlerimiz bu gün dns ler yüzünden çalışmadı biriken mailler geliyor bunu profil ayarlarından tamamen kapatabilirsiniz
yada sadece istediğiniz mailleri alabilirsiniz @harunmustak
abi haberdar olma seceneği işaretli idi profilinde ve her sey aktift hiçbirsey bildirme dedim gelme zartık mail felan

Çevrimdışı Efe

bugünden beri yeni açık kolonlar diye diye yırttım kendimi.sesimi duydular sanırım.bakalım nasıl ihtişamlı bir  görüntü çıkacak ortaya...

Diş kabuk gercekten harika olacak bu sutunlari kim dusunmusse harika bi karar vermis yiksek ihtimal baskan istemistir boyle olsun diye catiyla beraber super bi goruntu olacak su yeni acikta betonlansin bakalim sutunlar nasil duracak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

abi haberdar olma seceneği işaretli idi profilinde ve her sey aktift hiçbirsey bildirme dedim gelme zartık mail felan

En son 9 dk once yine gelmiş. Ayarlara bidaha bakayım kapatmıştım ama yine gelirse bildiririm. Benim gibi herkese gidiyordur diye yazdım.  @SaLVaDoR
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ikarus

drenaj işlerine erken mi başlandı sizce yeterli  ve doğru mu yapılıyor çok fazla bilgim yok kusura bakmayın diğer statlara bakınca sanki erken başlanmış gibi gözüküyor

Çevrimdışı TØLGA

drenaj işlerine erken mi başlandı sizce yeterli  ve doğru mu yapılıyor çok fazla bilgim yok kusura bakmayın diğer statlara bakınca sanki erken başlanmış gibi gözüküyor
fotolarda gosterdigin saha drenaji bizde suan yapilan zemin drenaji
Üstüne dolgu gelicek ayriyetten saha drenaji yapilicak abilerim daha kapsamli cvp verir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

saha drenajına daha başlamadıkki bu yapılan zemin drenajı yerin altına indiğimiz için ve zaten çukurda olduğumuz için yüzey sularına önlem olsun diye zemin drenajıda yaptık saha drenajı daha sonra saha zemininin altına yapılacak @ikarus

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

En son 9 dk once yine gelmiş. Ayarlara bidaha bakayım kapatmıştım ama yine gelirse bildiririm. Benim gibi herkese gidiyordur diye yazdım.  @SaLVaDoR
yok kontrol ettim bende gelmemesi gerekiyor ama mail sunucumuz 24 saattir kapalıydı şimdilik biriken mailler gelir sistemde birikmiş 400 civarı mail var şu anda herkese gönderiyor :D @harunmustak

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Alıntı yapılan: mustafa_(87) - Bugün, 21:08:31

Alıntı yapılan: mustafa_(87) - Bugün, 21:08:31

@Necmi abi aynı saniyede atmışız ikimizde :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yok kontrol ettim bende gelmemesi gerekiyor ama mail sunucumuz 24 saattir kapalıydı şimdilik biriken mailler gelir sistemde birikmiş 400 civarı mail var şu anda herkese gönderiyor :D @harunmustak
@Necmi abi şikayet etmiş gibi olmıyım ama demin 164 tane sildim   :evillol:

Çevrimiçi murat

millet ondan forumda değil herhalde mesaj silmekle meşgul :kop:

Çevrimiçi Necmi

bak birde şöyle düşün demekki bu kadar seviliyorsunki sana o kadar PM ve mentions gelmiş :biggrinking:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Bugun yeni acikta ilginc bir kalip yapilmisti (kapali kosesinde) bir ara havada orulmus kolon vardi oraya yerlestirecekler derken, sonra celik kirise gecirecekler dedik. Sonunda yatay bir sekilde yere koydular. Resimlerde daha iyi anlarsiniz. @SDemirsoy

Çevrimdışı quentine83

bu mesaj olayı nedir.bende herhangi bir hareketlilik yok...
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: