Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı A_Aydin

Asım Hocam şantiye de küçük enişte forumda kcptl hocam görünmüyor hayırdır inşallah.
kcptl küçük enişteyi alıp kaçmasın.Aralarında bizim tam anlayamadığımız bir bağ vardı.

Çevrimdışı Efe

Mustafa fotoları atmış evde inceleyelim bugün beton nerede olacak bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

çatının maketteki gibi yapılmamasının sebebi sadece maliyet mi?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

Bu arada bi iki fotoya baktim yeni acik temel kaliplanmis aksam beton sov izleyebiliriz :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

çatının maketteki gibi yapılmamasının sebebi sadece maliyet mi?

Eğer şeffaflıksa kast ettiğiniz, bence hiç bir zaman zaten şeffaf olmayacaktı maketteki kadar. Sonuçta o bir maket, bakanın içini de görmesi gerekiyor, o yüzden o kadar şeffaf. Ama yine de maketteki gibi olacak temel olarak, sadece o kadar şeffaf olmayacak. Maliyetlik bir durum yok.

Eğer şeffaflıksa kast ettiğiniz, bence hiç bir zaman zaten şeffaf olmayacaktı maketteki kadar. Sonuçta o bir maket, bakanın içini de görmesi gerekiyor, o yüzden o kadar şeffaf. Ama yine de maketteki gibi olacak temel olarak, sadece o kadar şeffaf olmayacak. Maliyetlik bir durum yok.

aynen hocam şeffaflık olayını demiştim ben. sadece maket için yaptılarsa o olayı hayallerimle oynamışlar resmen :bawling:
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Caner

@bjk_mabet  Abi merhaba, lafı hiç eveleyip gevelemek istemiyorum, sonuçta bu inşaat işinin içinde çok fazla değişken var (maliyet, hava durumu vs), senin için de tarih vermek zordur, herkesin en çok merak ettiği şey bu en çok sana sorulan da budur, seni de töhmet altında bırakmak hiç istemem,  ama ağustos 2015'te stat %100 bitmiş olur mu? Ya da bu sene 2-3 maç oynayacak bir durum? Çünkü çok muhabbeti döndü geçen gün ve karamsarlık var çokça.

Teşekkürler şimdiden. Cevaplayamacak bir durumsa da canın sağolsun.

Çevrimdışı onrbrk

Mustafa hocam ellerine sağlık  :super: Her akşam,kolaylık olsun diye fotoğraflara senin sitenden bakıyorum yalnız ilk yüklediğin dakikalarda sitene girdiğimde sayfan simsiyah oluyor ve hiçbirşey görünmüyor,çoğu zaman aynı hatayı veriyor acaba yoğunluktan dolayı mı böyle? Aradan bir süre geçtikten sonra düzeliyor..
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 22:17:11 onrbrk ]

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bu siteyi kurduğunda sohbetimize başladığımızda 2014 eylül ayı için stadı ne şekilde hangi aşamada düşünüyordunuz dostlar hayal kırıklığı varmı sizce yoksa tahmin edilen düzeymi :)
Benim yok kazma vurulduğu günden beri benim kafamdaki tahminlere uygun gidiyor tahminime göre nisan mayıs gibi ortada bir stad görürüz
önümüzdeki sezon maça hazır olur ama gerçek anlamda bitmesi önümüzdeki yıl sonu olacaktır makul olanda bu zaten @brci

Çevrimdışı mkandirmaz

Bu arada bi iki fotoya baktim yeni acik temel kaliplanmis aksam beton sov izleyebiliriz :super:
helal olsun efe kardeş başladı beton şov.   :claps:
AdanaSpor

Çevrimdışı FARUK

yeni açık köşeye fışkırtıcı yaklaştı temel betonlanır umarım

Çevrimdışı Necmi

Mustafa Hocam küçük enişteyi çekmez oldun o da yok mu kcptl gibi ortalıkta.Kcptl uzun süredir yok necmi abi biraz işleri var dedi bir süre görünmez ama 24 saat mı çalışıyor anlamadım.
@Asım AYDIN bende merak etmeye başladım işin gerçeği

Çevrimdışı FARUK

ayrıca eski açık üstte hazır kalıp kullanılmış hepsinde kullanılabilirse çok avantaj sağlar

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

02.09.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı mhmtkartal

eski açık tribün kısa kalacak tamam ama orayı portatif bir tribün olarak yapamazmıydık maç günleri sadece yükseklik şartını ihlal etmiş olurduk diğer günlerde normal yüksekliğine dönerdi. Mühendislik olarak bu mümkün müdür mümkün ise bizim mühendisler mi önermedi yoksa yönetim mi üstüne düşmedi 

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eski açık tribün kısa kalacak tamam ama orayı portatif bir tribün olarak yapamazmıydık maç günleri sadece yükseklik şartını ihlal etmiş olurduk diğer günlerde normal yüksekliğine dönerdi. Mühendislik olarak bu mümkün müdür mümkün ise bizim mühendisler mi önermedi yoksa yönetim mi üstüne düşmedi 

:D gerçekten mükemmel bir fikir sundunuz var mı acaba böyle bir imkan ?

Çevrimdışı mhmtkartal

bilgim oladığı için yazdım saçma gelmiş olabilir ama inşaat mühendisliği baya ileri seviyede günümüzde bu forumdada bi çok bilgili arkadaş var sağolsunlar sadece kapasite yada simetri ile ilgili değil bu tribünün yüksek olup olmaması. Beşiktaşlı olarak bi karşı duruş göstermeliyiz bizim de dediğimiz olsun bazı konularda anıtlar kurulu vs gibi kurumlara her şeyi olduğu gibi kabul etmez benim bildiğim beşiktaş taraftarı ama stad konusunda sanki sesimiz pek çıkmadı ve razı olduk hoşumuza gitmeyen konulara 

Çevrimdışı umutdogan62

:D gerçekten mükemmel bir fikir sundunuz var mı acaba böyle bir imkan ?
ben kafamda tasarladım bile mutlaka yapılabilir :)
1
9
0
3JK

Çevrimdışı bjk_mabet

$$$
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mhmtkartal

mabet bey bu konuda bilgi sahibidir muhakkak kendisine özelden sorabilirseniz şu an forumda ise de cevap verir ise sevinirim

Çevrimdışı bjk_mabet

abi sesimi duydun  :ebebe:

yapılması mümkün ve olası bir sistem benzerini başka bir projede aynı mantıkla uygulanışını biliyorum ama bu boyutlarda da yapılabilir tabiki...inşaatan çok hidrolik sistemler ile olabilirdi tabiki ...

bunları düşünecek kadar ileri görüşlü ve zamanında düşünecek kadar planlı insanlar değiliz...apartman yapıp senelerce sıvasını boyamadan oturan insanlarız bizler:))

tabiki işin birde mali boyutu var çok yüksek miktarlara cıkardı ama mantıklı ve yapılabilir bir sistem ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı A_Aydin

Alıntı
tabiki işin birde mali boyutu var çok yüksek miktarlara cıkardı ama mantıklı ve yapılabilir bir sistem ...
Ah şu gözü kör olası para....Her işin sonu sana varıyor orda kalıyor.

Çevrimdışı mhmtkartal

yapılması mümkün ve olası bir sistem benzerini başka bir projede aynı mantıkla uygulanışını biliyorum ama bu boyutlarda da yapılabilir tabiki...inşaatan çok hidrolik sistemler ile olabilirdi tabiki ...

bunları düşünecek kadar ileri görüşlü ve zamanında düşünecek kadar planlı insanlar değiliz...apartman yapıp senelerce sıvasını boyamadan oturan insanlarız bizler:))

teşekkür ederim cevabınız için ama galiba iş işten geçti dimi eski açık bi 100 sene böyle değiştirilemez yani yıkılıp başka şekilde müdahale edilemez

Çevrimdışı Sahin53

Mabet hocam bu numaralıdaki açıklıklar ne içinmiş?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Etiketler: