Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314134 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

biz yapsak uefa kesin ona da tutanak tutar. zaten üniversitedeki öğrenciye takan hoca gibi oldu iyice başımıza.  :evillol:
yanlız güzel olmuş :bandit:

Çevrimdışı ikay yusuf

Partizan benimde sevdiğim takımdı o dönemler yazık oldu eski havasını kaybetti 90 dada olsa doğru yolu bulmuşsun :tabe:
kesinlikle..hatta unili yillarimda Trabzonda kiziyorlardi..Makedonyali Trabzonda yasiyor besiktasli heheh
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Necmi

kesinlikle..hatta unili yillarimda Trabzonda kiziyorlardi..Makedonyali Trabzonda yasiyor besiktasli heheh
Başka tutacak takımmı var :bandit: aklın yolu birdir :D

Çevrimdışı ikay yusuf

Başka tutacak takımmı var :bandit: aklın yolu birdir :D
bizde renkliler cok...hatta baskanlari geldi bizim sehre gecenlerde...bayagi bir varlar...hele simdi komsu koyun cocugunu da transfer ettiler...hahah...besiktas alsaidi bu ikisini asla affetmezdim yonetimi..
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Necmi

bizde renkliler cok...hatta baskanlari geldi bizim sehre gecenlerde...bayagi bir varlar...hele simdi komsu koyun cocugunu da transfer ettiler...hahah...besiktas alsaidi bu ikisini asla affetmezdim yonetimi..

:D

Çevrimdışı arda

bjk_mabet çay keyfine yetiştirdi resimleri :D

Aynen Necmi abi :) Keyif bu behhh  :bandit:

Aklıma bişey takıldı, bu saha drenajı tamam da diğer alanlarda da drenaj işi yapıldı mı? Mesela resmin sol üst köşesindeki alan baya rutubetten dertli gibi duruyor. Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-01.09.2014-037-620x465.jpg[/url]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet çok yoğun çalışıyor bu aralar beyler .ona rağmen foto çekip paylaşması bu işi ne kadar sevdiğinin göstergesi.Forza Mabet  :super:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı berk_bjk

Aynen Necmi abi :) Keyif bu behhh  :bandit:

Aklıma bişey takıldı, bu saha drenajı tamam da diğer alanlarda da drenaj işi yapıldı mı? Mesela resmin sol üst köşesindeki alan baya rutubetten dertli gibi duruyor. Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-01.09.2014-037-620x465.jpg[/url]

O kısım ne olacak ben de merak ediyorum hep yeşil oralar rutubed ve sudan dolayı.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni vinç prekastlara hiç uğramamış sanırım. Gerçi en son iş ama, bir bitse hemen....  :iscrewy:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı brci

ysariusta

• Ziyaretçi

üstümüzden ölü toprağını silkeliyor her akşam bu adam....  :claps:

Çevrimdışı brci

@Necmi abi bu siteyi kurduğunda sohbetimize başladığımızda 2014 eylül ayı için stadı ne şekilde hangi aşamada düşünüyordunuz dostlar hayal kırıklığı varmı sizce yoksa tahmin edilen düzeymi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi bu siteyi kurduğunda sohbetimize başladığımızda 2014 eylül ayı için stadı ne şekilde hangi aşamada düşünüyordunuz dostlar hayal kırıklığı varmı sizce yoksa tahmin edilen düzeymi :)
3 gün geciktik şimdiden. (Siteye katılmadan evvel) 4 ay sonra bitsin bu sefer. (buda tutmayacak) :bawling:

Çevrimdışı brci

3 gün geciktik şimdiden. (Siteye katılmadan evvel) 4 ay sonra bitsin bu sefer. (buda tutmayacak) :bawling:

inş bu sefer tutar abi :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı A_Aydin

Mustafa Hocam küçük enişteyi çekmez oldun o da yok mu kcptl gibi ortalıkta.Kcptl uzun süredir yok necmi abi biraz işleri var dedi bir süre görünmez ama 24 saat mı çalışıyor anlamadım.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

02.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Asım Hocam şantiye de küçük enişte forumda kcptl hocam görünmüyor hayırdır inşallah.

Çevrimdışı sallapati

02.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı okansosa

eski açık üst kat bu şekilde mi devam edecek yoksa alçalma olacak mı daha ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı brci

eski açık üst kat bu şekilde mi devam edecek yoksa alçalma olacak mı daha ?

kule hizasinda sanırım şuan bu şekilde dewam eder heralde

Etiketler: