Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315587 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Tabla betonu dökülmeden dikilmişti o kolonlar. Mustafa nın resimlerinde de mevcut. Dün betonu beklerken boş durmayalım dediler herhalde :)

Öyleyse daha bi helal olsun!  :super: Yeni açık ilk kat söyle biraz daha yürüsün mevzu son kirişlere kalsın ondan sonrası hep dikine hep dikine yan pas yok beylerrrr  :super: :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı CanEmre

prekast çok yavaş gidiyor yine.kaç gündür ufacık yerden çıkamadı.bu hızla bide onu beklemeyelim.stadın bütünlüğünü görmek açısından biraz hız verilmeli bence...
+1903
prekast imaj açısından önemli.
yer ufacık ama prekastlar da ufacık. köşelerde ilerleme hep yavaş gelecektir...  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Yeni açık arka tarafta 3. ve 4. katta büyük yırtıklar da var. Onlar da bana işi hızlandırır gibi geliyor en azından betonlama açısından. Ama kalıplama işini zorlaştırır mı bilemiyorum  :iscrewy:
Çıkış kopruleri yeni acikta arka tarafin isini bitiriyor kolayca yapilir zaman almaz is oraya kadar gelmekte yakinda o bolumlere gelecekler sıkıntı kalmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

dikilmistir normal beton kurudumu yer acmak icin hemen  kolon demirlerini koyuyorlar ayrica eski acikta ilk kiris kaliplaniyorsa cok iyi demekki kalip sıkıntısı yok :ok:
@Efe alt kat köşe kirişlerde hazır kalıp kullanmamıştı Çiçekler. Üst katta kullanıp kullanmayacaklarını biliyor musun?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeniinönü twitter resim atmalı bugün inşallah atar.

Çevrimdışı tayfun

7.kategoride düne sabaha göre her blokta 2-3 satış var,yarın alırız bi sayı daha,kombine satışında günde ortalama 90-100 seviyelerindeyiz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Kesh

Fenerbahçe sponsorluk anlaşması yapmış. Bizimkiyle kıyaslarsak nasıl oluyor acaba

Çevrimdışı Deniz

aynen atsın da gif yapacam  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Fenerbahçe sponsorluk anlaşması yapmış. Bizimkiyle kıyaslarsak nasıl oluyor acaba

Şu renklileri forumumuza sokmayalım hem konu dışı oluyor hocam.

Çevrimdışı baro19

Haberlere baktım ama göremedim kim ile  yapmış anlaşmayı??

Çevrimdışı Kesh

Şu renklileri forumumuza sokmayalım hem konu dışı oluyor hocam.

Ama stad ismi konusunda yaptığı için buraya yazdım

Yoksa resim çekmeye gitmeyecek misin?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

yeni inönü yü tanıyan var mı aramızda ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Kesh

Haberlere baktım ama göremedim kim ile  yapmış anlaşmayı??

Fenerbahçe, 106 milyon Sterlin'lik sponsorluk forma reklamı ve stat isim hakkı anlaşması yaptı. SMPC Grup ile yapılan sözleşme Fenerbahçe Avrupa kupalarına katıldığı sezon başlayacak.

Prensipte dev anlaşmaya varıldı

Fenerbahçe yönetimi Arap dünyasının en büyük kağıt üreticisi olan Prens Abdullah'ın "SMPC Grup"u ile hem stat hem de forma reklamı için anlaşmaya varmış durumda. Tek eksik Fenerbahçe'nin Avrupa'da boy gösteremeyecek olması. Stat anlaşması gelecek sezondan geçerli olacak şekilde yılda 11 milyon 250 bin Sterlin'den 8 yıllık, formadaki göğüs reklamı içinse yıllık 4 milyon Sterlin'den 4 yıllık prensip anlaşmasının yapıldığı bildirildi. Fenerbahçe bu sezon Avrupa'ya gidebilseydi bu anlaşma bu yıldan geçerli olacaktı. Öte yandan F.Bahçe bu sezon tek yıllık forma reklamı da bulamadığı için reklamsız çıkma kararı aldı.

Ulan sponsor bulamayan adamlara kafadan haber yapıyorlar. Bugün abdullah kiğili çıkmış diyorki sponsor aradık ama bulamadık. Aynı şekilde şl oynayan Gs'ye de yanaşan yok.

Bizim vodafone sponsorluğu ligin tek sağlam sponsorluğu oldu galiba.

Neyse bu haber doğruysa bizimkiyle kıyaslarsak nasıl oluyor. Bizi ilgilendiren tarafına bakalım ?
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 15:24:47 Kesh ]

Çevrimdışı Efe

@Efe alt kat köşe kirişlerde hazır kalıp kullanmamıştı Çiçekler. Üst katta kullanıp kullanmayacaklarını biliyor musun?
Şuan yanlis gormuyorsam hazir kalip kullaniyorlar eski acikta net bi foto lazim hazir kalipla yapmalari zaman kazandirir normal kalip zaman kaybi olur cok kiris var bi foto is gorecek calisiyorlar orda suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada eski acik tabla ve numarali duvar dibindeki tabla geceye hazir olacak gibi beton atilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni inönü yü tanıyan var mı aramızda ?
Abi yok ya birkeresinde tam yakaladım dedim ama deşifre edemedim sanırım eski yöneticilerden biri olabilir miş öyle duyumlar aldım ben süzerden @quentine83

Çevrimiçi murat

Neden kat algısını hep dikay olarak kullanıyorsunuz?

Yeni açıkta bir kat bile yapılmamış diyorsunuz ama kapalı köşede en üst kat zemin atılmış
Eski açığa paralel olan 1kat kirişlerin ikinci parçası betonlanmış üst kat kirişin zemin atılmak üzere numaralı tarafında grebeton ve zemin işlemi tamamen bitmiş
birinci katın diğer yarısının demir işleri bitirilmiş neredeyse
arka tarafa doğru iyice bi yayılma var
Yeni açık zeminde betonlanmamış kolon kalmamış
v.b.
bunları neden görülmüşor merak ettim

gördüğüm için yazdım zaten.5 ayda henüz yeni yarı oldu.birde üst katta çalışmak zor olacak.numaralı ile aynı zamanda bitmesi lazım.2 ay sarkarsa gelecek sezonada yetiştiremeyebiliriz.

mayıs gibi çatı işi biterse maçlar başlayana kadar kapalı tribün  tamamen biterse 2-3 ay stat gezisinden para kazanılabilir.

Çevrimdışı Efe

Dozer topragi kaziyor yeni aciga dogru enine sekilde drenajla ilgili heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mcgray

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=52.0;attach=3154;image
kesitten futbolcu çıkışının rampalı olduğunu görebilirsiniz  :)

Deplasmana gelenler rampadan ağır ağır yukarı çıkıp Kapalı'yla  karşı karşıya kalacaklar :)

Çevrimdışı yldrmaydn

fenerin sponsorluk haberi yalanlanalı oldu baya. ingiltereye hazırlık maçına gittiklerinde çıkmıştı bu dedikodu ama sonra yalanlandı. wow'dan beri yazıyorum hatırlayan olursa tabi sponsorluk konusunda kimse bu fb-gs işine girmez. en azından düzgün sicilli büyük firmalar girmezler. çünkü bu iş artık spor veya rekabetten çıktı. önümüzdeki yıl da bundan farklı olmayacaktır. bir super kupa oynadılar tatlı tatlı başlayan demeçler dostluk kardeşlik maç sonunda köpek demeye orasını burasını sallamaya kadar geldi ki tribünlerin halinden hiç bahsetmiyorum bile. o yüzden biz çizgimizi koruyalım bulaşmayalım sarılara ki üstümüze bulaşmasın pislik. seneye stadı açıp önümüzü açtıktan sonra iyice koparız bu kaos ortamından. o yüzden vodafone anlaşması ve bu inşaat herşeyden önemli. ciddi bir kırılma noktasına geldik bence bu anı iyi değerlendirelim.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Kesh

fenerin sponsorluk haberi yalanlanalı oldu baya. ingiltereye hazırlık maçına gittiklerinde çıkmıştı bu dedikodu ama sonra yalanlandı. wow'dan beri yazıyorum hatırlayan olursa tabi sponsorluk konusunda kimse bu fb-gs işine girmez. en azından düzgün sicilli büyük firmalar girmezler. çünkü bu iş artık spor veya rekabetten çıktı. önümüzdeki yıl da bundan farklı olmayacaktır. bir super kupa oynadılar tatlı tatlı başlayan demeçler dostluk kardeşlik maç sonunda köpek demeye orasını burasını sallamaya kadar geldi ki tribünlerin halinden hiç bahsetmiyorum bile. o yüzden biz çizgimizi koruyalım bulaşmayalım sarılara ki üstümüze bulaşmasın pislik. seneye stadı açıp önümüzü açtıktan sonra iyice koparız bu kaos ortamından. o yüzden vodafone anlaşması ve bu inşaat herşeyden önemli. ciddi bir kırılma noktasına geldik bence bu anı iyi değerlendirelim.

Bu konuda çok haklısın. Ki basının bu iki kulübü abartma huylarını da hesaba katarsak halen daha yalandan da olsa gs'ye sponsorluk anlaşması haberi uyduramıyorlar. Kimse girmiyor bu işe. Fenerbahçe için çıkan bu asparagas habere de bakarsak forma sponsorluğu bizimle aynı, Stad ise 3-4 milyon dolar fazla. Ki adamlar öyle bir sallamış ki ancak bu kadar fazla yazabilmişler. Rakamlar bizim vodafone sponsorluğu ile aynı; sadece sterlin olarak yazmışlar ki Beşiktaş'tan fazla görünsün. Hani Beşiktaş hep daha düşük sponsoluklar yapmak zorundaya  :lol: :lol: :lol:

Vodafone sponsorluğu bayağı iyi olmuş beyler. Şimdi daha iyi görülüyor bu durum.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 15:38:20 Kesh ]

Etiketler: