Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315653 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

aylık gözle görülür ilerleme ve çalışma var bu tempoyu bozmasınlar yeterli  :D :D :D

Çevrimdışı Oktay

Bu arada bu bir ayda sarı kızın biri gitmiş biri gelmiş  :ok:
öteki amanetti ne demiş atalarımız; amanet ata binen tez inermiş :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy  @aktar_ismail agzını bıçak açmıyo noldu buna hasta falan değil demi :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi murat

aylık gözle görülür ilerleme ve çalışma var bu tempoyu bozmasınlar yeterli  :D :D :D
bende bakınca yetersiz geliyor.toplamda her iki firmada bir ayda yarım kat bile atamamış. bu hızla yeni açık 6-7 ay numaralı 4 ay sonra biter en erken.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 13:45:24 MURAT ]

Çevrimdışı Oktay

bende bakınca yetersiz geliyor.toplamda her iki firmada bir ayda yarım kat bile atamamış. bu hızla yeni açık 6-7 ay numaralı 4 ay sonra biter en erken.
@MURAT her ay bir kat atsalar 5 ayda stat biterdi zaten  :)

Çevrimiçi murat

@MURAT her ay bir kat atsalar 5 ayda stat biterdi zaten  :)
oktay bir ayda yarım katı atamamışlar bir kat demedimki.

Çevrimdışı Oktay

oktay bir ayda yarım katı atamamışlar bir kat demedimki.
ben yinede hedef olarak    2015-2016 sezonunu gördüğüm için hızdan memnunum :tabe:

Çevrimdışı ahmett.67

Bugünkü tempo devam ederse, kış koşullarındaki yavaşlama + çatı+ çim olayı derken 15 ağustos 2015 iyi bir hedef tarih olacak gibi.

Çevrimdışı Emre.Guler

Neden kat algısını hep dikay olarak kullanıyorsunuz?

Yeni açıkta bir kat bile yapılmamış diyorsunuz ama kapalı köşede en üst kat zemin atılmış
Eski açığa paralel olan 1kat kirişlerin ikinci parçası betonlanmış üst kat kirişin zemin atılmak üzere numaralı tarafında grebeton ve zemin işlemi tamamen bitmiş
birinci katın diğer yarısının demir işleri bitirilmiş neredeyse
arka tarafa doğru iyice bi yayılma var
Yeni açık zeminde betonlanmamış kolon kalmamış
v.b.
bunları neden görülmüşor merak ettim

Çevrimdışı Efe

Suan yeni acik arka tablada betonlama suruyor numaralida yan tarafta tabla hazir hale getiriliyor eski acikta tablada calisma suruyot kapali ustte prekast isi var calismalar iyi duzeyde suruyor yeni acik temele ne zaman beton atacaklar cok merak ediyorum :biggrinking: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Isler bu hizla devam ederse yil sonu biter insaat neden derseniz yukseldikce tabla genislikleri dusuyor yeni acijta sadece ust kat testete kirisleri kalacak keza eski acikta ayni sekilde ugrastiran yerler alt taraflar onlar bi bitsin ust taraflar corap sokugu gibi gelir yeni acik testereler biraz ugrastirabilir ama cok zaman alacaklarini dusunmuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smtcglr

işler iyi iyi maşallah güzel gidiyor bu hızla 3-4 aya pek bişey kalmaz  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

İşler iyi ama yeterli değil.Daha da hızlanmamız lazım kaba inşaatı yapmak kolay.kolay olanı hızlı yapalım ki zor olana iyi vakit ayıralım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

Betonlanan yeni açık tablaya kolon demirleri dikilmiş bile mi bana mı öyle geliyor uzaktan  :alala:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı CanEmre

Eski açık üst kat kirişlerinden ilki kalıplanıyor sanırım ama yanlış görüyor da olabilirim  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Betonlanan yeni açık tablaya kolon demirleri dikilmiş bile mi bana mı öyle geliyor uzaktan  :alala:
önde iki tane dikilmiş gibi görüyorum ben de  :claps:

Çevrimdışı Efe

önde iki tane dikilmiş gibi görüyorum ben de  :claps:
dikilmistir normal beton kurudumu yer acmak icin hemen  kolon demirlerini koyuyorlar ayrica eski acikta ilk kiris kaliplaniyorsa cok iyi demekki kalip sıkıntısı yok :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı baro19

@yeniinönüstadı abimize fotoğraflar için TEŞEKKÜRLER..

Çevrimdışı Efe

İşler iyi ama yeterli değil.Daha da hızlanmamız lazım kaba inşaatı yapmak kolay.kolay olanı hızlı yapalım ki zor olana iyi vakit ayıralım.
Paramiz yok olsa dukkan senin :) bu hiz yeterle duzeyde yeterki dusmesin parasizliktan :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Tabla betonu dökülmeden dikilmişti o kolonlar. Mustafa nın resimlerinde de mevcut. Dün betonu beklerken boş durmayalım dediler herhalde :)

Çevrimdışı mduru

O iiki kolon demirini dün akşam betondan önce dikmişlerdi fotolarda görünüyor

Çevrimdışı Deniz

Paramiz yok olsa dukkan senin :) bu hiz yeterle duzeyde yeterki dusmesin parasizliktan :bandit:
paranın gözü kör olsun :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

prekast çok yavaş gidiyor yine.kaç gündür ufacık yerden çıkamadı.bu hızla bide onu beklemeyelim.stadın bütünlüğünü görmek açısından biraz hız verilmeli bence...
+1903
prekast imaj açısından önemli.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CanEmre

Isler bu hizla devam ederse yil sonu biter insaat neden derseniz yukseldikce tabla genislikleri dusuyor yeni acijta sadece ust kat testete kirisleri kalacak keza eski acikta ayni sekilde ugrastiran yerler alt taraflar onlar bi bitsin ust taraflar corap sokugu gibi gelir yeni acik testereler biraz ugrastirabilir ama cok zaman alacaklarini dusunmuyorum
Yeni açık arka tarafta 3. ve 4. katta büyük yırtıklar da var. Onlar da bana işi hızlandırır gibi geliyor en azından betonlama açısından. Ama kalıplama işini zorlaştırır mı bilemiyorum  :iscrewy:

Etiketler: