Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379804 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ekrem

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 19:28:45 ekrem86 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Kantarın yanında bir kepçe var.Etrafını aldılar o yukarıda kaldı.Korkarım orada mahsur kalacak o! Ankara'da bir otel inşaatında kalmıştı bir vinç. 15 sene falan kaldı hatta. Geçenlerde kurtarmışlar başka bir vinçle. Aman diyim

Çevrimdışı Szgn_26

Demir örecek gibi beton atıyo ya obitaş valla gülmeden edemiyorum daha attığın yerlerde yeller esiyo kabak çiçeği gibi açıldılar bi de Allah sonumuzu hayır etsin

obitaş ta fena gitmiyo son zamanlarda sanki..

hocam artık çiçekler - obitaş diye  sallamayı bırakalım stad yapılıyor ve sonuçta yeni açık eski açıktan en fazla 1 ay sonra biter . vallaha herkes yoruldu artık firmaları çekiştirmekten..

kardeşim haklısın.ama söylemeden edemeyeceğim.eski açık biter ,numaralı loca katları biter.o zaman yeni açık biter.ahanda buraya yazıyorum....
Çiçekler temmuz başında başlasın numaralıyı obitaştan önce bitirir loca dan keyif olsun diye obitaşı izlerler

Çevrimdışı Burak2

Niye stat inşaatını iki firmaya bölüştürdüler, amaç hızlı yapılması mıydı yoksa ucuza mal etmek miydi aceba? Tüm stadın inşaatı Çiçekler'e verilseydi, gelişim muhtemelen daha hızlı olacaktı. Paradan tasarruf yapıldı mı aceba?

camiamızın durumu belli

başkan kendi yakınlarına peşkeş çekiyor diye yaygara çıkardı. nitekim zamanında böyle bi goygoy yapıldı diye hatırlıyorum

camianın ileri gelenlerinin beşiktaşı düşündüğü yok maalesef.

Çevrimdışı Deniz

İs planimizin cok gerisinde kaldik :(.gozu kor olsun su paranin nerdeyse 1 ayimiz bosa gitti.

Acilen nakit para girisi saglanmali.vodafonenin elini cebine atacagi yok..

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı eski inönü

işler hızlandı beyler. kesin bilgi :evillol:

yayalımmı :)
Gümüşsuyundan inerken karşınıza kapalı üst çıkacak dikkat edin :))

Çevrimdışı Serkan7738

Efe hergün statün değişiyo bugün de site denetçisi olmuşun :=

Çevrimdışı Szgn_26

işler hızlandı beyler. kesin bilgi :evillol:

yayalımmı :)
Gümüşsuyundan inerken karşınıza kapalı üst çıkacak dikkat edin :) )
Kapalı son demleri oynuyo 4 çıkış kapısı ve kalan testerler mutlu sonla biter 20 gün bilemedin 1 ayı var kapalının bi aksilik çıkmassa

Çevrimdışı eski inönü

Mabet güncel durumlara gore Numaralıya ne zaman temel atılmaya başlanır ortalama?

Çevrimdışı Szgn_26

Bence ihtimal yok ama yinede sormak istiyorum yeni açığın kasım gibi fln bitme ihtimali varmı sizce

Çevrimdışı Szgn_26

Kasım da biterse 300 iş günü gibi bşy oluyo aşağı yukarı obitaş için çok az bi süre olsada ben kasımda bitirseler razıyım

Çevrimdışı eski inönü

Bence ihtimal yok ama yinede sormak istiyorum yeni açığın kasım gibi fln bitme ihtimali varmı sizce
Temmuz ayı içerisinde bu soru net cevabını bulur. şimdi belli olmaz.

Çevrimdışı Gokhan_1903

bence kasıma kalırsa önümüzdeki sezona yetişmez stad

Çevrimdışı baro19

Bence Yeni açik kasima kalmaz eylül sonu  biter....

Çevrimdışı Szgn_26

300 iş günü fln oluyo kasım gibi biterse ben kasıma da razıyım artık inşlhh iyi niyeti suistimal edip b.kunu çıkarmazlar işin artık işçi almaları şart oğlu şart ama hala dal kıpırdamıyo mabet bilgi verirdi yeni işçi almı olsa hiç bir haber yok

Çevrimdışı Szgn_26

bence kasıma kalırsa önümüzdeki sezona yetişmez stad
Önğmüzdeki sezon hayalin varmı hala çok iyimsermişsin o treni kaçıralı çok oldu be önümüzdeki sezon 1 maç bile oynarsak mucize diyorum

Çevrimdışı eski inönü

Bence Yeni açik kasima kalmaz eylül sonu  biter....
Eylul sonu hayal onu soyliyim. En erken 29 Ekim

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet güncel durumlara gore Numaralıya ne zaman temel atılmaya başlanır ortalama?
en gec temmuzun ilk haftalari

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

yalnız inşaatta müthiş ilerlemeler var gözle görülen.
çiçekler köşeyi dönüyor.kavis belli olmaya başladı.obitaş grebeton çakıl seriyor arkaya (ne olacaksa :))  ),harfiyat bitti sayılır.
bide numaralı ya çiçekler başladı mı işte o zaman en güzel yaz tatili otur evde inşaat izle...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı eski inönü

süper  :super:

Çevrimdışı quentine83

mabet peki bu temmuzun ilk HAFTALARI dediğin temel ,kapalı gibi tek seferdemi yoksa küçük küçük dikdörtgenler şeklinde mi atılacak.
bide eski açıkta kaç tane kolon olacak en üstte ,kaçı testere kiriş olacak ?
şimdiden teşekürler bu kadar.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı eski inönü

benim kafamda 2 senaryo var kaba inşaat için. Ya işler hızlanacak 29 Ekimde bitecek kaba inşaat. Ya da şimdiki hızda devam edecek Aralık ayını bulacak.

Çevrimdışı Deniz

ben gelecek hafta atılır diye ümit etmiştim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: