Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8380365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

Başkan stadta iken :)

şu yeleğin arkasındaki yazıyı taşımak bile gurur verici.BEŞİKTAŞ  İNŞAAT veTİC.AŞ

mabette vardır aslında .bi tane istesek verir mi acaba hatıra olarak :tabe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

şu yeleğin arkasındaki yazıyı taşımak bile gurur verici.BEŞİKTAŞ  İNŞAAT veTİC.AŞ

aslında kartal yuvalarında inşşat temalı ürünler olsa iyi satışı olur gibime geliyor benim.

bjk armalı baret, vs.

ama kendi konum değil tabii, ilgili kişiler muhakkak gerekli değerlendirmeleri yapıyordur...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Burhan Kork

Selamlar değerli dostlara bir sorum olacak, özellikle @bjk_mabet dostum.

Resimde kırmızı ile kare içine aldığım Locaların önünde bulunan basamak lara prekast koyulduktan sonra,  o basamaklar üzerinde ki ağırlık  ve prekastları tartacak yeterliliğe sahiptir ama
yinede alttan destekleyici bir kriş vs gibi birşey koyulacakmı yoksa bu şekilde mi kalacak.

Sanki prekast koyulduktan sonra ve de üstünde zıplandığı zaman kırılır gibi duruyor..

BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı bjk_mabet

:)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Resimde kırmızı ile kare içine aldığım Locaların önünde bulunan basamak lara prekast koyulduktan sonra,  o basamaklar üzerinde ki ağırlık  ve prekastları tartacak yeterliliğe sahiptir ama
yinede alttan destekleyici bir kriş vs gibi birşey koyulacakmı yoksa bu şekilde mi kalacak.

Sanki prekast koyulduktan sonra ve de üstünde zıplandığı zaman kırılır gibi duruyor..
o balkonlarin icersinden  celik profiller geciyor.aynı zamanda yatayda ve dikeyde sabitliyecek destekleri mevcut herhangi bir sıkıntı yaşanmaz...

Çevrimdışı Szgn_26

Loca sahibi adam zeytinimi hangi marka martinin içine atarım derdine düşmüş senin dediğin lafa bak :)

@bjk_mabet numaralının hangi firmaya verildiği veya verileceği bu hafta çıklanır mı?
obitaşın işi bitirme süresi ne kadar kaldı?
işçi alımı her iki firma içinde ne zaman olması bekleniyor(planlara göre)?
ramazanda çalışan emekçiler için saatler değiştirilecek mi?
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 18:09:21 adler ]

Çevrimdışı quentine83

mabet bu tebessüm anlamı ; ne demek kardeşim ayıp ettin... manasında mı ,yoksa hadi ordan manasında mı  :tabe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Enes Ö

@bjk_mabet

Abi 23 Haziranda kaçta şantiyede olayim,yoğunsun telefondan rahatsız etmiyeyim dedim

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet bu tebessüm anlamı ; ne demek kardeşim ayıp ettin... manasında mı ,yoksa hadi ordan manasında mı  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet

Abi 23 Haziranda kaçta şantiyede olayim,yoğunsun telefondan rahatsız etmiyeyim dedim
9 da şantiyede ol.

Çevrimdışı quentine83

mabet eski açıkta kaç tane testere kiriş olacak .şuan kapalıya yapılanlardan...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Burhan Kork

Loca sahibi adam zeytinimi hangi marka martinin içine atarım derdine düşmüş senin dediğin lafa bak :)
   Evet kısmen haklısın ama vazgeçtim adamın zıplamasını , prekast koyunca bile sanki kırılacakmış gibi geliyor bana.
Ama tabi bana öyle geliyor.
BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Rasim

bu arada,, uzun bir süre önce bir arkadasımız soylemişti soyunma odalarının yuvarlak olması konusunda,,mabette bir ara olmucagını soylediğini hatırlıyorum,,sizden ricam baskana bunu gordugunuzde özel olarak isteyin,, çnk bu konu bilimsel oalrakta kabul gormustur,, artık buyuk sirketler bir toplantı yaptıgı vakit yuvarlak masalarda oturuyorlar ters düşmenin anahtarı koselerdir:D

sonucta tasarımı dekorasyonla değiştrebiliriz onun için bunu lütfen dillendirelim:))

bu gerçekten müthiş birsey olur...
Beşiktaş!

Çevrimdışı Burhan Kork

o balkonlarin icersinden  celik profiller geciyor.aynı zamanda yatayda ve dikeyde sabitliyecek destekleri mevcut herhangi bir sıkıntı yaşanmaz...

Bilgi için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Eski açığın numaralı tarafına çakıl seriyorlar. Bu işlem sadece orası ile sınırlı kalacak galiba. Yan taraftan kamyonların giriş çıkışı var burasıda stadın kaba inşaatının numaralı ile birlikte en son yapılacak yeri. Birde  oradan sanırım kapalı otoparka giriş yeri olacak bu yüzden de kamyon trafiği için en elverişli yer orası. yanlış mı düşünüyorum.

Çevrimdışı ercan

Mabet hazır burdayken sormak isterim abi çatı hakkikaten ustten çekimde muhammed saatçinin dönen görseli gibi mi gözükecek :( (ben inanmiyorum ama aklimi tirmaliyo)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ercan

Abi konuyla alakali cevap yazman sıkıntı oluyorsa kusura bakma cevapsız da kalabilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Szgn_26

Demir örecek gibi beton atıyo ya obitaş valla gülmeden edemiyorum daha attığın yerlerde yeller esiyo kabak çiçeği gibi açıldılar bi de Allah sonumuzu hayır etsin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Demir örecek gibi beton atıyo ya obitaş valla gülmeden edemiyorum daha attığın yerlerde yeller esiyo kabak çiçeği gibi açıldılar bi de Allah sonumuzu hayır etsin

obitaş ta fena gitmiyo son zamanlarda sanki..

hocam artık çiçekler - obitaş diye  sallamayı bırakalım stad yapılıyor ve sonuçta yeni açık eski açıktan en fazla 1 ay sonra biter . vallaha herkes yoruldu artık firmaları çekiştirmekten..

Çevrimdışı Serjo

2 gün foto takip edemedim harfiyat erimiş   :biggrinking:

bu arada Eto'o bitmiş  :busted_cop:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı quentine83

hocam artık çiçekler - obitaş diye  sallamayı bırakalım stad yapılıyor ve sonuçta yeni açık eski açıktan en fazla 1 ay sonra biter . vallaha herkes yoruldu artık firmaları çekiştirmekten..

kardeşim haklısın.ama söylemeden edemeyeceğim.eski açık biter ,numaralı loca katları biter.o zaman yeni açık biter.ahanda buraya yazıyorum....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Fotolardan gordugum kadariyla yeni acik temel betonuna hazir ayrica grobeton atiliyor harika isler donuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açıkta beton var abiler bu akşam arka traftada gro beton

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kardeşim haklısın.ama söylemeden edemeyeceğim.eski açık biter ,numaralı loca katları biter.o zaman yeni açık biter.ahanda buraya yazıyorum....

ben okadar geçikeceğini düşünmüyorum.. hayırlısı..

Etiketler: