Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8380405 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çiçeklere laf etmeden önce bence herkesin Necmi abiyle bir görüşmesi gerekiyor  :evillol: Çiçeklerin kapalı ve eski açık dışında yaptıklarını duyunca ağzım açık kaldı benim  :pray:
Ne yapmış ki bizde duyalım :)

Çevrimdışı TØLGA

nihayet bende geldim burdayım :)) kardeşlerime kavuşmak güzel bir duygu oldu

hoşgeldin dh de gördüm msjınıda telden giriodum yazamadım o anda  :ebebe: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

nihayet bende geldim burdayım :)) kardeşlerime kavuşmak güzel bir duygu oldu
hoş geldin

Çevrimdışı siyah-1903

Kapalida 13.testere kiris iskelesi hazir

14. iskele diğerlerine göre küçük olacak, daha çabuk biter.

ahahaha hocam güzel tespit, ne hesaplara kaldık..
küçük olmasına küçük de %5 kadar bir fark vardır, hıza ilişkin asıl işimize yarar gelişme adamlar işi yaptıkça fabrikasyona bağlayıp hızlanacaklardır.
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Anıl

Çiçeklere laf etmeden önce bence herkesin Necmi abiyle bir görüşmesi gerekiyor  :evillol: Çiçeklerin kapalı ve eski açık dışında yaptıklarını duyunca ağzım açık kaldı benim  :pray:
Mesela şu numaralıdaki perde kuşakları Çiçekler yapıyormuş, böyle acil yapılması gereken birkaç şeyde daha hep Çiçekler koşmuş yardıma gerçekten çok özverili çalışıyorlar  :tabe:

Çevrimdışı brci

bu haber daha önce yayınlandımı görmedim yayınlandıysa şimdiden özur dılerım
bu renkli basın ne kadar garip neyle neyı kıyaslıyorlar

http://www.milliyet.com.tr/akyazi-stadi-vodafone-arena-yi---1898326-skorergaleri/?PAGE=1

vay vayvay demekki burda izleniyoruz hemen kendilerine haber cıkartıyorlarr
bunu da yaz demirorenin kuklasi milliyet.   

toki degil alin teri!!!!!!!

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirörenin babasının zaten milliyet ..

Çevrimdışı ALI RIZA

Mesela şu numaralıdaki perde kuşakları Çiçekler yapıyormuş, böyle acil yapılması gereken birkaç şeyde daha hep Çiçekler koşmuş yardıma gerçekten çok özverili çalışıyorlar  :tabe:
Aynen onlara istanbul'un en güzel hatta dünyanın en güzel yerinde stad yaptırıyoruz 3-5 ufak işlerde koşsunlar :)

Çevrimdışı Sutlas

Kapalida 13.testere kiris iskelesi hazir

14. iskele diğerlerine göre küçük olacak, daha çabuk biter.

ahahaha hocam güzel tespit, ne hesaplara kaldık..
küçük olmasına küçük de %5 kadar bir fark vardır, hıza ilişkin asıl işimize yarar gelişme adamlar işi yaptıkça fabrikasyona bağlayıp hızlanacaklardır.

İnşallah iskele ve kalıp sayısı artar çünkü kale arkalarında çok daha fazla kiriş var.

Çevrimdışı Anıl

Aynen onlara istanbul'un en güzel hatta dünyanın en güzel yerinde stad yaptırıyoruz 3-5 ufak işlerde koşsunlar :)
Ama bizim işimiz değil diyip yapmama hakları da var o yüzden helal olsun Çiçekler'e  :super:

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Efe

Çıceklerin projeyi buralara nasil getirdigide konusulmali daha sonra herkes cok gecikti diyor ama hicte hicte oyle degil bazen o kadar sıkıntıli durumlar olmuski kendi kendilerine cozum uretmisler he cozum uretmek onlarin isi degil cunku sorun onlarin degil ama her ise kostular emin olun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bi gün saat 5 e kadar bakmadım kapalıdaki kiriş sayısı 13 e çıkmak için yola çıkmışş :)

Çevrimdışı eski inönü

bu haber daha önce yayınlandımı görmedim yayınlandıysa şimdiden özur dılerım
bu renkli basın ne kadar garip neyle neyı kıyaslıyorlar

http://www.milliyet.com.tr/akyazi-stadi-vodafone-arena-yi---1898326-skorergaleri/?PAGE=1
Patron üzdüm mü seni? Ühü ühü ühü ben nerden girdim bu işe :bawling:
Reziller  :pissed:

Çevrimdışı ALI RIZA

zaten çiçekler dışında bu işi yapacak olanlar olsaydı bu kadar hızlı yapamazlardı ayrıca çiçekler başkan da güvendiği için yan firmasini bildiği için onlara verdiler bir Numarayıda vermeleri lazım direk :)

Çevrimdışı yldrmaydn

bu prekastlarda merdiven boşluklarına ekstradan ufak basamak koymazlar değil mi? zaten basamaklar çok yüksek değil o küçük basamaklar çok can sıkıyor. olimpiyatta da var sıra aralarında ekstradan minik basamak konmuş insen inilmiyor çıksan sıkıntı.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı tayfun

o değilde başkanım çalışan sayısı 1 000 e çıkacak inşaatta diyordu,yav seviyorum başkanımı ama bazen pat diye söylüyor bir şeyi olmayınca üzülüyoruz hep beraber.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı hic2222

o değilde başkanım çalışan sayısı 1 000 e çıkacak inşaatta diyordu,yav seviyorum başkanımı ama bazen pat diye söylüyor bir şeyi olmayınca üzülüyoruz hep beraber.
O konuda mabetin verdiği bilgiye göre vardiya veyahut farklı andaki işlere göre değişir hiçbir zaman aynı anda 1000 kişi stadda olmayacak demişti.
Yani belki 1000 farklı emekçi o stadda görevli olacak ama görevlerine göre elektrikçi gidecek ytong ustası gelecek o gidecek sıvacı boyacı gelecek vesair.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

O konuda mabetin verdiği bilgiye göre vardiya veyahut farklı andaki işlere göre değişir hiçbir zaman aynı anda 1000 kişi stadda olmayacak demişti.
Yani belki 1000 farklı emekçi o stadda görevli olacak ama görevlerine göre elektrikçi gidecek ytong ustası gelecek o gidecek sıvacı boyacı gelecek vesair.
belki o anlamda söyledi,heyecanlı adam birden söylüyor bine çıkacak diye beni de gaza getiriyor. :icool:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Beyler Aktar ın neden obitaş fanı olduğu belli oldu.Bu da ispatı..

Asıl mesleğim aktarlık  :tabe: Obitaş hobim, en güzel zamanlarım.

Çevrimdışı Szgn_26

Çiöeklerin yapmadığı iş kaldımı ki numaralı ike uğraştı obitaşa hazır alan bıraktı su kuyularını fln betonladı ucundan az bşy temel demirlerini ördü kapalı ve eski açıkla uğraşıyor tüm bunlara rağmen obitaş çiçeklerin tozunu yutmaya devam ediyo obitaşın patronu çok geniş adammış vesselam

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı FARUK

valla başkan elinde tesbih obitaşın peşinde :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Beton aynı kolona konulan demir aynı bitincede çıplak beton görmücez hiçbi yerde yüzeyi kötü görünüyor diye niye pişman olalım ki

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mevzu görüntü ile alakalı değil, donatılı beton denen mevzuda; amaç beton sayesinde oksijenle demirin buluşmasını engellemek kohezyon denilen mevzunun (demirin paslanarak dayanımını kaybetmesi) gerçekleşmesine engel olmaktır. hani hep diyoruzya depreme dayanıklı yapı olsun, sen istediğin kadar bol demirli bol çimentolu imalat yap kohezyona engel olamazsan yapmış olduğun yapı, depreme dayanıklı olmaz. (Dip Not: çiçeklerin yapmış olduğu imalattaki hata kabul edilebilir düzeydedir.keza kabul edilez düzeydeki imalatlar yıkılıp yeniden yapılmıştır. unutmayalım ki orada çalışan birçok mühendis arakadaşımız bu söylemiş olduklarımı göz ardı etmez.)

Dediğiniz gibi sonuçta denetimden geçiyor, yani Çiçekler hem hızlı hem düzgün iş yapıyor, bir tane kolonda hata yaptılar o kadar, kirişteki hata betondan kaynaklanmıştı.
yanlız bozuk çıkan kirişleride ki hata kalıbın yada betonun değil çiçeklerin personelinindir. gerekli hassasiyet gösterilmediğindendir. vibrasyon aletinin yetersiz kullnımı fişleme işleminin yetersiz yapılması nedeniyle beton homojen dağılmamıştır. ha birde şu var, o gün çok yağmur yağıyordu biraz ihmal edildi. Ayrıyeten şunuda unutmayalım loca ve vıp katları harıc normal taraftar kısımlarında tavan kalıbı ve kolonlarda herhangi bir işlem olacağını sanmıyorum imalat nasıl yapıldıysa o haliyle göreceğiz belki boya yapılır üstüne.

Aslında sebep o değil beton hatası kendinden akıcı beton gelmesi gerekiyormuş akmamış
dökülürken anlaşılmış durum sanırım son parti betonda sıkıntı varmış zaten içerden vibrasyon vuramıyorlar
dökümün yapıldığı sabah zaten biliniyordu bayağı moraller bozuktu Allahtan alt kısımlar değilde
son sıralarda bu sıkıntı yaşandı bütün kirişi kırmak korkunç olurdu bir keresindede çatı taşıyıcı kolonların birinde
yaşanmıştı bu durum demir sıklığından içerden vibrasyon yapılamıyor bu sebeple dışardan yapılmak
zorunda kalıyor beton akıcı olmayınca dış vibrasyonda işe yaramadı

Çevrimdışı Pençe1903

Başkan stadta iken :)

Başkanın acil spora başlaması lazım. Göbeği görünmeye başlamış :biggrinking:

Etiketler: