Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379754 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

Beşiktaşın, Beşiktaşlının üstünlüğü karakteridir.
Bu tür haberlerle, bizleri kendi sığ ve küçük dünyalarına çekmeye çalışıyorlar.
Akyazı yarın bitsede, akyazı Mabedimizden 1 yıl önce bitsede bizim büyüklüğümüz bitmeyecek.
Alttan alttan taraftarı doldurma manevraları da sonuçsuz kalacak.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Necmi

Hafiyatin dibine vurdular 3 gundur 1 haftadir gozle gorulur hizlanma var tum insaatta bu arada site cok agarlasti bi el atsaniz yönetim kurulu :dont:
bakım yapıldı...! aslında aynı anda çok mesajlar atıldıgı için hafif bir 5 sn yakın gecikme oluyor...!
yok @SaLVaDoR iki gündür mesaj göndermede sıkıntı var site sakinkende aynı sıkıntı oluyor
bir bakalım derdi neymiş

Çevrimdışı Necmi

Toki Değil Alınteri :D İşsizlik başıma vurdu :D

iznin olmadan gifinin birini imza olarak kullandım :)
hocam o imzalardan gifleri kaldırsanız çok iyi olacak bizim yasak koymamız doğru gelmiyor
ama cepten giren çok arkadaş var gifler her haraketinde tekrar ettiği için kaynaklarını tüketiyor
birde göz aldığı için konu okumada dikkat dağıtıyor
kararı genede size bırakıyorum

abi sadece resim koyum gifi kaldırdım. bunda bi sıkıntı olmaz umarım
yok olmaz bence giftede yok ama çok kişi kullanınca sıkıntı oluyor ceplere özellikle
teşekkür ederim. :ok:

Çevrimdışı yash26

mehmet gelir resim eklemis twitterda.. gorunuse bakilisa yeni acikta cakillar serilmekte.

artik obitasin hicbir mazereti kalmadi son hizla yeni acik insaatina girismeleri gerekiyor.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ALI RIZA

mehmet gelir resim eklemis twitterda.. gorunuse bakilisa yeni acikta cakillar serilmekte.
artik obitasin hicbir mazereti kalmadi son hizla yeni acik insaatina girismeleri gerekiyor.
mazereti 2 ay evve kaybettiler :) artık devir onların devri mekan sadece onlara kalıyor harfiyatı da bitti...! yeterki hızlansınlar

Çevrimdışı Genco

Son fotoğrafları nereden bulabilirim, sayfaları dolaşacak vaktim gerçekten yok... :director:
Bir de aman Allah'ım bu ne kadar çok smile

Çevrimdışı demir_kArtAl

ne güzel bir fotograf ya bugünleride görecekmiydik  :baris:

Mehmet Gelir twitter hesabından
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Szgn_26

prkastçılar günde 8 saat ne yapıyor allah aşkına....???
Bize preKASTları var onların. Bu arada gülücükler gzl olmuşta site ağır kasışlarda duvar stresimizi alır umarım özlemşim  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı quentine83

ya gördüm sinirlerim bozuldu yine.
bu yeni açık arka kısım beni çok üzüyor.ne olacak oranın hali. nasıl ilerleyecekte numaralıya kadar gelecek ve bide yükselecek...off off
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

ben bide yeni açık için alanları dar ,önler açıldı iyi çalışırlar tezine inanmıyorum.daha kısa alanda işler hep yarım yamalak .iyice genişleyince çalışma alanları herhalde topa tutarız onları ,zira hiç bir iş görünmez artık ....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Kapali ay sonu 14 kiris olarak hazir olacak eski acikta buyuk bolum bitmis olacak yeni acikta temel atilmayan alan cok az kalir numaralida basladimi tadindan yenmez bir ayi geride birakacagız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Szgn_26

Kapali ay sonu 14 kiris olarak hazir olacak eski acikta buyuk bolum bitmis olacak yeni acikta temel atilmayan alan cok az kalir numaralida basladimi tadib yenmez bir ayi geride birakacagzi
Prekastları unutmayalım onlar da önemli moral olacak :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı quentine83

eski açık 25-30 gün sonra her yer aynı seviyeye gelir.sadece testere kirişler kalır. yeni açık: konuşmayacağım.heralde çatı montajıyla eş zamanlı biter.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

efe eski açıkta kaç tane kiriş olacak en üstte .bide numaralıya temel ufak ufak alanlara mı atılır yoksa kapalı gibi tek seferde mi olur.bi duyumun varmı ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sutlas

kapalı üstte 12. ve 13. testere kiriş kalıbı hazırlanıyor galiba

Toplam kaç kiriş olacak orada?

14

Eski ve yeni açık üst katlarda kaç kiriş olacak?

Çevrimdışı siyah-1903

bu yeni açık arka kısım beni çok üzüyor.ne olacak oranın hali. nasıl ilerleyecekte numaralıya kadar gelecek ve bide yükselecek...off off

obitaş belki yavaş ama çalıştığı alan hiçbir zaman küçük olmadı.. yeni açığın arkasına baya baya bişeyler yaptılar.. ayrıca haklarını yemeyelim çiçeklerden daha kaliteli yapıyorlar.. 2,3 yıl sonra keşke tüm stadı obitaş mı yapsaydı demeyiz inşallah.. çünkü şuan önemli olan hızken, o zaman kaliteye bakıcaz.. :super:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Sutlas

obitaş belki yavaş ama çalıştığı alan hiçbir zaman küçük olmadı.. yeni açığın arkasına baya baya bişeyler yaptılar.. ayrıca haklarını yemeyelim çiçeklerden daha kaliteli yapıyorlar.. 2,3 yıl sonra keşke tüm stadı obitaş mı yapsaydı demeyiz inşallah.. çünkü şuan önemli olan hızken, o zaman kaliteye bakıcaz.. :super:

Sorun da burada zaten, Obitaş'ın çalışma alanı çok büyük ama çalışan sayısı çok az.

Çevrimdışı yldrmaydn

kuvvetle muhtemel kaba inşaatın hiçbir kısmını göremicez stat tamamlanınca. çoğu yer kaplancak boyancak prekast altında kalacak vs. çiçeklerin yaptığı hiçbirşeyi görmicez. keza obitaşın da.
o yüzden sağlam ve hızlı olsun da çirkin olsa da olur :) üstünü güzel kaplarız yakışıklı durur :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı FARUK

Beton aynı kolona konulan demir aynı bitincede çıplak beton görmücez hiçbi yerde yüzeyi kötü görünüyor diye niye pişman olalım ki

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı quentine83

hem hız hem kalite şansımız yokmu.ben çiçeklerin hem hızlı hem kaliteli olduğunu düşünüyorum.bi kaç aksaklık oldu ama benim güvenimi kazandılar.çalışan hata yapar.tolere edilecek boyuttaysa problem yok.
inşallah dediğin gibi olmaz.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

14

valla eski açıkta sırf dönüşün üstünde 10-11 tane olacak sanırım. arada da 7-8 tane olursa 30 filan diye tahmin ediyorum???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sutlas

hem hız hem kalite şansımız yokmu.ben çiçeklerin hem hızlı hem kaliteli olduğunu düşünüyorum.bi kaç aksaklık oldu ama benim güvenimi kazandılar.çalışan hata yapar.tolere edilecek boyuttaysa problem yok.
inşallah dediğin gibi olmaz.

Kirişteki hatanın zaten betondan kaynaklandığı açıklandı, Çiçekler'in hatası değildi.

Obitaş üç ayda beş tane kiriş yaptı, onları kaliteli yaptı demek bana züğürt tesellisi gibi geliyor.

Çevrimdışı quentine83

prekastçılar ,namı diğer paşalar ,bugün sadece eski açık kapalı köşedeki ufak kısma 3-4 tane yapıştırmış.yarınada diğer tarafa yeni açık kapalı kısma 3-4 tane ohh. sonrası Allah kerim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sutlas

14

valla eski açıkta sırf dönüşün üstünde 10-11 tane olacak sanırım. arada da 7-8 tane olursa 30 filan diye tahmin ediyorum???

Yandık o zaman  :ishock:

Etiketler: