Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Bu arda ueni acik tabla bitmek uzere supriz yapip betonlamasinlar bi gece :icool:
köşeyi hazırlıyorlar gibi geldi bana  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 18:32:22 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

köşeyi hazırlıyorlar gibi geldi bana  :alala:
İnsallah kose betonlanir ilk uzun suruyor temel betonu tabla daha kisa suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arda ueni acik tabla bitmek uzere supriz yapip betonlamasinlar bi gece :icool:
Efe muhtemelen betonlanır bu gece. Ben stattayken çok az kalmıştı. Fotoğrafa ne kadar yaklaşılabiliyor bilmiyorum ama muhtemelen şu saatlerde bitmiştir demirleme. Mustafa'nın fotoğraflardan bakarız

Çevrimdışı Efe

sedyeden kalkmaz o zaman :D

Kalkar kalkar su stad bi bitsin bazilari sedyeden kalkamayacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe muhtemelen betonlanır bu gece. Ben stattayken çok az kalmıştı. Fotoğrafa ne kadar yaklaşılabiliyor bilmiyorum ama muhtemelen şu saatlerde bitmiştir demirleme. Mustafa'nın fotoğraflardan bakarız
Mustafa gitmez bugun buyuk ihtimal pazar bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Daha nereye çıkacak abi  :D
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=11898
daha ön tarafı yapmadı bayağıdır bekliyor hiç bir hamle yok  :D yani üst kat oldu diyemeyiz önce balkon testere kirişleri yapmaları lazım
dış kolonlar işin finali daha zamanı var bu ay o işe girişeceklerini sanmıyorum önce sonlayarak ortaya kadar gelmeleri lazımbalkonlarda biter
sonra üste hamla yaparlar yani önce üst katı bitirsinler yanlış bir şey söylemedim  :bandit:

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Efe

Eski acikta 6.testere kirisi iskeleside kurulmus
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski acikta 6.testere kirisi iskeleside kurulmus
daha birini bile kalıplamadılar. eski açıkta toplam kaç tane var

Çevrimiçi Rasim

@Necmi @bjk_mabet bir sorum olacak eski açık üst testere kirişleri kapalı kadar dik değil herhalde? :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Ekrem

benden bu kadar dostlar. @Efe hocam mesajı geç gördüm kusura bakma seni fotosuz bırakmayız  :icool:

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

@Necmi @bjk_mabet bir sorum olacak eski açık üst testere kirişleri kapalı kadar dik değil herhalde? :alala:
yok aynı diklikte açı değişmiyor siz şu an kalıpların altını görüyorsunuz birde köşeler dönüş olduğu için yanıltır

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Deniz

İki gundur sehir disindayim yeni acik tablalar betonlanmadi mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: