Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326396 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kesh

Tottenham- Liverpool maçını izliyordum da bizim stad tothenham'ın stadının tribünleri çok benziyor beyler. Aynı nerdeyse

Çevrimdışı smtcglr

elimde dondurmayla stadın canlı yayını izlerken eşimin annesiyle babası geldi nam-ı değer kayınvalideyle, kayınbaba  :D olum sen napıyorsun ne izliyorsun diye garip garip bir ekrana bir bana baktılar şimdi gel de anlat bunlara derdini. dedim eski açık yavaş gidiyor :D

haykırdım  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

ben hangi modern stadı görsem bizim stada benzetiyorum

Çevrimdışı mduru

:alala: :alala: :alala: :alala: cümleden bir şey çıkaramadım abi ne demek istedin  :kop: :kop: :kop: :kop:
Hafta içi kamyonların şehir içinden geçmelerine sınırlı izin veriliyor o yüzden ya gece yada hafta sonu taşıma yapılıyor
hafriyatı saha içine topladılar şimdi sevkiyatını yapıyorlar

Çevrimdışı Sezai

elimde dondurmayla stadın canlı yayını izlerken eşimin annesiyle babası geldi nam-ı değer kayınvalideyle, kayınbaba  :D olum sen napıyorsun ne izliyorsun diye garip garip bir ekrana bir bana baktılar şimdi gel de anlat bunlara derdini. dedim eski açık yavaş gidiyor :D
:claps:  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Hafta içi kamyonların şehir içinden geçmelerine sınırlı izin veriliyor o yüzden ya gece yada hafta sonu taşıma yapılıyor
hafriyatı saha içine topladılar şimdi sevkiyatını yapıyorlar
kalan harfiyat dolguya yetmiyor demişti Mabet.

Çevrimdışı mduru

Valla bilmiyorum o zaman kamyonlar hafriyat alıp gittiler

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı yigitcan1903

Konu Dışı:

Sosa Bu uçakta diyollar....
http://www.flightradar24.com/THY1MB/4366404

Yapma bunu  :D Ruiz de resmi twitter hesabını takipteymiş diyolar  :naughty:  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Ruiz değil de sağ bek. Şart. Serdar'ı kullanmayacaksa 10 numaradan daha fazla şart hemde

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı sallapati

böyle yaldır yaldır denizi yara yara geliyor  :sevinc

Çevrimdışı yigitcan1903

Ergin Aslan ‏@erginaslan
Sosa, Ruiz, Ben Afra, Linnes hepsi beraber geliyor... Zeplin, 20.15'te Hazerfan Havaalani'nda olacak..

ysariusta

• Ziyaretçi

Ergin Aslan ‏@erginaslan
Sosa, Ruiz, Ben Afra, Linnes hepsi beraber geliyor... Zeplin, 20.15'te Hazerfan Havaalani'nda olacak..

:lol:

Çevrimiçi Necmi

:D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arda ueni acik tabla bitmek uzere supriz yapip betonlamasinlar bi gece :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Etiketler: