Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8379471 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

Toki Değil Alınteri :D İşsizlik başıma vurdu :D

iznin olmadan gifinin birini imza olarak kullandım :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

Artık Fikret Bey Kombineleri çıkartması lazım sıcak para girişi için..! her geçen gün inşaat hızlanması gerekir buda sıcak para ile olur...! yeni sezon formalar ve tasarımlar çıkartılması lazım...!
Kredi falan deniliyordu acaba o iş ne oldu
inşallah olmaz o iş.3-5 yıllık stad gelirlerini bir bankaya vermek çok kanıma dokunur.Faiz ödeyecez milyonlarca dolar..
Bizim zengin iş adamları kasımpaşa'yı tutmasalar biz bu halde olmayız...! onları gerek ihraç etmemiz lazım ama paralı adamlar söz geçiremiyoruz...!
bankalardan kredili alıyoruz..! ayrıca bizim taraftarda da suç kartal yuvasından ürün almıyorlar destek olmuyorlar...! tüm türkiye bazında yapılması lazım...!

Çevrimdışı yldrmaydn

Artık Fikret Bey Kombineleri çıkartması lazım sıcak para girişi için..! her geçen gün inşaat hızlanması gerekir buda sıcak para ile olur...! yeni sezon formalar ve tasarımlar çıkartılması lazım...!
inşallah olmaz o iş.3-5 yıllık stad gelirlerini bir bankaya vermek çok kanıma dokunur.Faiz ödeyecez milyonlarca dolar..

şu anda da banka ve faktoring kredilerimiz var ve onlara faiz ödüyoruz. eğer iyi bir anlaşma ve kredi bulunursa şu an ödediğimiz faiz üstüne az birşey ekleyip kulübün işleyişini daha rahat hale getirmemiz mümkün. yoksa o 500 milyon borç için hiç faiz işlemediğini mi düşünüyorsunuz?
kredi almak zorundayız maalesef. bu kaçınılmaz bir gerçek. mevcut kredi ve faktoring borç faizlerimiz piyasanın üstünde oranlarda ve ciddi bir yük getiriyorlar.
önümüzdeki 5 yıl için de kredi ve faiz kaçınılmaz bir gerçek bizim için. eğer 5 yılda işler iyi gider de şanslı olursak belki cüzi krediler yeterli gelecektir ama o zamana kadar krediye faize mecburuz.

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Prekascilari montaj :Dyapaarken gormek beni derinden etkiledi cok duygulandimm
:D abi benide en çok hüzünlendiren duygulandıran kepçenin hafriyat kamyonuna toprağı devirdiği an  :biggrinking:

Beni en çok duygulandıran obitaş'ın beton dökmesi   :sombrero:
Beni en çok mutlu eden beton sesı :D hafrıyat :D o kepçe seselerı :) :D
Renkliler anlayamazlar... :D

Çevrimdışı Deniz

Bizim zengin iş adamları kasımpaşa'yı tutmasalar biz bu halde olmayız...! onları gerek ihraç etmemiz lazım ama paralı adamlar söz geçiremiyoruz...!
bankalardan kredili alıyoruz..! ayrıca bizim taraftarda da suç kartal yuvasından ürün almıyorlar destek olmuyorlar...! tüm türkiye bazında yapılması lazım...!
su an kartal yuvasina gidiyorum kuzenin oglu oldu yeni kartalimiza yenidogan takimi alacam :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Valla 75 milyon dolarlık bir kredi konuşuluyor. Dha'nın haberi var bununla ilgili. Ama her konuda olduğu gibi bu konuda en geç bu ay içinde netlik kazanacakmış.

Çevrimdışı Necmi

Toki Değil Alınteri :D İşsizlik başıma vurdu :D

iznin olmadan gifinin birini imza olarak kullandım :)
hocam o imzalardan gifleri kaldırsanız çok iyi olacak bizim yasak koymamız doğru gelmiyor
ama cepten giren çok arkadaş var gifler her haraketinde tekrar ettiği için kaynaklarını tüketiyor
birde göz aldığı için konu okumada dikkat dağıtıyor
kararı genede size bırakıyorum

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 13:52:53 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Semih

banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmett.67

Klube mali destek olarak  yapılabilecek en rasyonel davranış yüksek fiyatlı kombine almak gibi duruyor. Şartları zorlayıp pahalı olan vıp, kapalı, numaralı tarzı kombineleri kısa sürede bitirebilirsek klup biraz olsun nefes alır. Açık tribünler hele satılmazsa zaten klüp çok zor durumda kalır. Bunu düşünmek bile istemiyorum.

Çevrimdışı ozan062

kredi işleri coktan basvuruları yapıldı sonucta olumlu gorunuyor yakında sıcak para gelicek elimize,, ancak işte sorun suki  para hemencecik gidicek:))  onun için buyuk capta birseyler beklemeyelim futbol basketbol diğer spor yatırımları,, aynı sekilde egerki kodamanlar yardım etmezse universite,,,lisede acamayız,, yatırım yapmamız imkansız,, yap islet devret,,yada gelire karsılık stadı yaptırsaydık işine donuyor yine,,ama işte o zamanda biliyoruzki büyük ihale fiyaskoları oalcaktı elimizde olmucaktı yonetim,,,eldeki sartlarla dogrusu yapıldı,,,
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 13:53:03 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 13:53:46 Deniz ]

Mabet buradaysan sana bir sorum olacak ama delikanlı gibi cevaplamanı bekliyorum, bu stad yönetimin hataları yüzünden kaç gün geriden geliyor?
ör: para bulamadı ve inşaat yavaşladı veya obitaşa yeteri kadar yer açmadı o yüzden plana sadık kalamadılar?? buradan yazmak istemezsen özelden yazarsan da olur.

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet buradaysan sana bir sorum olacak ama delikanlı gibi cevaplamanı bekliyorum, bu stad yönetimin hataları yüzünden kaç gün geriden geliyor?
ör: para bulamadı ve inşaat yavaşladı veya obitaşa yeteri kadar yer açmadı o yüzden plana sadık kalamadılar?? buradan yazmak istemezsen özelden yazarsan da olur.
epey bi uzun süre ...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

50 sene sonra stat yıkıldığında demir hurdaları stat maliyetini çok azaltacak... :D

Çevrimdışı Necmi

http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=51.msg5466#msg5466

bu topraklama neden yapılıyor arkadaşlar?

Güvenlik nedeniyle binalarda topraklama vardır fazla elektriği toprağa verirsin
birde yapıya yıldırım düştüğünde içindeki insanlara zarar vermeden toprağa
akmasını sağlar :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

topraklama her inşaatta vardır bizim inşaatta da olacak ışıklandırma localarda elektrik yıldırım çarpması vs kurmak zorundasın...!

Çevrimdışı Sarp

Değerli bir ayrıntıya daha vakıf olduk. Sorana ve cevap verenlere teşekkürler!!!

Çevrimdışı Semih

anladım abi. ben sadece prizlerde oluyor sanıyordum  :ebebe:
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı metin06carsi

Akyazı fena ilerlemiş darıdı başımıza bizde bu hıza çıkarsak tadından yenmez

Çevrimdışı tayfun

beton nereye atıldı ağalar gören duyan var mı,kameradan göremedik ama eski açık köşe sanırım,bi de çukur var oralarda.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ercan

yeni gorseller citiktan sonra bi çoşku olur bütün beşiktaşlılarda bunun akabinde de  kombine satislarina gecilir diye dusunuyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

beton nereye atıldı ağalar gören duyan var mı,kameradan göremedik ama eski açık köşe sanırım,bi de çukur var oralarda.
o çukur drenaj kuyusudur... temel sayılır...! oradan atık su pompalanarak dışarı aktarılacak...!

Çevrimdışı Necmi

anladım abi. ben sadece prizlerde oluyor sanıyordum  :ebebe:

iyide prizlerdeki topraklamanın ucu nereye bağlanıyor  :D
tekrar şebekeye verilmiyor binanın topraklama hattına bağlanıyor topraklamada temelin altına gömülüyor
bu sistem olmasa evde elektrikli alet kullanamazsın yapılarda doğru bir topraklama sistemi şart

Etiketler: