Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8378933 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunyadinlar gece 4kadr nöbet tuttuk dünyanın kamyonu gitti sabah bi bakiyosun sanki hic toprak gitmemiş gibi vay arkadass :alala:
:dontknow:  Valla ben de anlamadım dün gece vızır vızırdı kamyonlar, kameralar beni  şişman gösteriyor diyenlere inanacağım artık. ne varsa Mustafa'nın fotoğraflarında var. Bu akşamki fotoğraflardan anlarız aradaki farkı. ( bu arada her akşam teşekkür edesim geliyor Mustafa arkadaşa ama forumu luzumsuz doldurmamak için yazmamıştım, bugüne kadarki ve bu günden sonraki emekleri için şimdiden teşekkürler. fotografları nasıl aşkla çektiğine bizzat şahit oldum)
yakında dürbün ile tespit yapıp ondan sonra çekicek fotoğrafları o zaman muhakkak tanışmışızdır biz hocam sürekli beraberiz Mustafa ile  :friendship:

El İrtibat en sonunda senin bu psikopatları bu ülkeye de sokacalar, El İrtibat'a kim hangi cesaretle hakaret edebilir !

Çevrimdışı SDemirsoy

El İrtibat en sonunda senin bu psikopatları bu ülkeye de sokacalar, El İrtibat'a kim hangi cesaretle hakaret edebilir !

İsmail Abi Hallettim bizim militanlarla o işi  :bandit:

Çevrimdışı iyimserure

GOOOOOOLLL.....BEŞİKTAŞ JK:4 FENERBAHÇE SK:3 GOL.... DK.90 OĞUZHAN ÖZYAKUP.... GOOOOOL.....

skorboard'u böyle isteyen kaç kişi var?

Çevrimdışı svsgndgd

acaba eski açık inişi yaparken önce duvar dibini alıp oraya stat bitince kullanılacak şekilde yolu yapıp sonra diğer tarafları alsaydık daha iyi olmaz mıydı ki? yolu nasıl yaparız nereden malzeme gelir gider vs. düşünmezdik.
bencede böyle daha mantıklı ama vardır herhalde bi bildikleri
[/quote]
Yol devamlı açık kalacak şekilde alacaklar o rampayı. Direk duvar dibinden başlarlarsa ortada tek şerit kalan yolun hiçbir dayanağı kalmaz ve kamyonlar geçerken devrilir. Şuan en azından fore kazıklara dayalı şekilde duruyor. O0
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı serti67

Gunyadinlar gece 4kadr nöbet tuttuk dünyanın kamyonu gitti sabah bi bakiyosun sanki hic toprak gitmemiş gibi vay arkadass :alala:
:dontknow:  Valla ben de anlamadım dün gece vızır vızırdı kamyonlar, kameralar beni  şişman gösteriyor diyenlere inanacağım artık. ne varsa Mustafa'nın fotoğraflarında var. Bu akşamki fotoğraflardan anlarız aradaki farkı. ( bu arada her akşam teşekkür edesim geliyor Mustafa arkadaşa ama forumu luzumsuz doldurmamak için yazmamıştım, bugüne kadarki ve bu günden sonraki emekleri için şimdiden teşekkürler. fotografları nasıl aşkla çektiğine bizzat şahit oldum)
kesinlikle katılıyorum resim gelmeden anlayamiyoruzz kamera cozunurlugumuz oysaki okadar netkii.ustaların ne marka sigara içtigini görebiliyoruz  :s20: kendide inanmadi soledigine
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Sutlas

Eski açığa naylon seriyorlar, çatı malzemesi olmasın  :muhaha:

Çevrimdışı metin06carsi

Ne çok yazıyosunuz arkadaş her girdiğimde 10-15 sayfa okuyorum biraz az yazın :) :)

Bilgi veren, gidip resim çeken vs. emeği geçen herkese teşekkürler benim gibi sevdasını uzakta yaşayan kartallara inşaatı ordaymış gibi yaşatıyosunuz.

Çevrimdışı Semih

obitaş beton dökünce duygulanmayan yoktur herhalde @aktar_ismail  :construction:
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ozan062

smileyları yukleme bi yarım dakka suruyor:D:D

rüyamda stadı gordum  cok farklı bi duyguydu  yeminle kafayı sıyırıcam beyin error vermeye basladı artık :steamed: :steamed: :bur2:

arjantin macındaki stadın ismini inanın unuttum ancak oradaki gorsel sovu tekrar buradan paylasayım bizdede bunlar olacaktır

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 11:17:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mimaralper

inşaat karınca yuvası gibi heryerde çalışan emekçiler maşallah sahada 100e yakın işçi vardır şuan heralde :hiho:

Çevrimdışı ugurkartalizma

ben hala bu numaralı köşesindeki rampadaki hafriyat nasıl dışarı çıkartılacak anlamış değilim.

tam numaralı ile eski açığın birleştiği köşede fore kazık yok sanırım değilmi..Araç girişi olacağı söylenen yerde?

şimdi ufaktan kazmaya başladı kepçe yolu..zamanı gelicek tamamen kazıcak oraları..kamyonlar nasıl girip çıkacak?
Temel yeni açık tarafından atılmaya başlanıcak heralde numaralıda.Kepçe tamamen kazmaz oraları kalır giriş çıkış için yeterli kısım

Çevrimdışı Sutlas

ben hala bu numaralı köşesindeki rampadaki hafriyat nasıl dışarı çıkartılacak anlamış değilim.

tam numaralı ile eski açığın birleştiği köşede fore kazık yok sanırım değilmi..Araç girişi olacağı söylenen yerde?

şimdi ufaktan kazmaya başladı kepçe yolu..zamanı gelicek tamamen kazıcak oraları..kamyonlar nasıl girip çıkacak?
Temel yeni açık tarafından atılmaya başlanıcak heralde numaralıda.Kepçe tamamen kazmaz oraları kalır giriş çıkış için yeterli kısım

Bence temel eski açık tarafından atılacak, o tarafı oymuşlar.

Çevrimdışı CrossBoy

Hızı bizim ile en çok karşılaştırılan stat olması bakımından; Akyazı Projesi

Çevrimdışı BJK_SU

yakında dürbün ile tespit yapıp ondan sonra çekicek fotoğrafları o zaman muhakkak tanışmışızdır biz hocam sürekli beraberiz Mustafa ile  :friendship:

Trafik sıkışınca taksiden fotoğrafınızı çekmiştim hatırlarsınız belki :)

BjK Rh+

Çevrimdışı ozan062

vodafone arena twtterdaki  hesapta soylemişti,,yakın zamanda yeni görsellerle gelicez diye,, simdi sunu anlamıyorum,, artık catı dısında hersey belli hatta catıda belli malzemesi dısında soylenenlere gore,, yani artık bolca gorsel yayınlamalılar neden bunu diyorum bazı sorular hala catının üstü tam kapalımı gibi,,,yani artık yeni görseller gelmeli,,ozellikle stadın içierisinden gorseller,,pazarlamasını yapamıyoruz bu konuda ben rahatsızım mesela,, yani neden neyi bekliyoruz hala:///

Çevrimdışı SDemirsoy

Trafik sıkışınca taksiden fotoğrafınızı çekmiştim hatırlarsınız belki :)
:friendship: Hee.. Hatırladım hatırlamaz olur muyum  geovanni Abime selamlar.. :friendship:
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 12:01:58 İrtibat3 ( EL~İrtibat ) ]

Çevrimdışı ozan062

subattaki halini hatırlıyorum adamlar baya baya ucmuslar:))

nisan ve haziran resimlerivar,,,

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10270391_642486722491076_4658791685815068618_n.jpg

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10462804_672056626200752_7521158374503947294_n.jpg

ama tabiki biz kıyaslamıyoruz,,sadece fikir alısverisi :bigstar:

Çevrimiçi Necmi

Prekascilari montaj :Dyapaarken gormek beni derinden etkiledi cok duygulandimm
:D abi benide en çok hüzünlendiren duygulandıran kepçenin hafriyat kamyonuna toprağı devirdiği an  :biggrinking:

Beni en çok duygulandıran obitaş'ın beton dökmesi   :sombrero:
Necmi Abi duymasın İsmail Abi  :bandit: @Necmi
Duydum  :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Prekascilari montaj :Dyapaarken gormek beni derinden etkiledi cok duygulandimm
:D abi benide en çok hüzünlendiren duygulandıran kepçenin hafriyat kamyonuna toprağı devirdiği an  :biggrinking:

Beni en çok duygulandıran obitaş'ın beton dökmesi   :sombrero:
Necmi Abi duymasın İsmail Abi  :bandit: @Necmi
Duydum  :tabe:
İsmail Abi Bak Duydu Necmi Abi @aktar_ismail  :bandit:

Çevrimdışı baro19

Yeni Açık Bir Günlük Karşılaştırma ...
Fotoğrafları çeken arkadaşlarımıza çok Teşekkürler ...

Çevrimdışı Deniz

akyazı stadı bizden hızlı ilerliyor :dry:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

dün gece ben kaçırdım eski açık tabla betonu döküldümü

Çevrimdışı SDemirsoy

akyazı stadı bizden hızlı ilerliyor :dry:
Ne zaman başlamıştı Deniz akyazı ?

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: