Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335277 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Karabük maçını izleyenler varsa misafir takım taraftarı için ayrılan alana dikkat etmiştir ki bence bu durum bizim ne kadar doğru bir yer seçimi yaptığımızı gösteriyor. Hem kamera açısında değil hemde baskı altında. Adamlar misafir takım için normaldan daha iç kısımda neredeyse üst kısmı tamamen diğer tribünle kapanan bir yer ayarlamış

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

abi haklısın bitmesini bekleyip yorum yapmak en doğrusu. Ben zaten şunu biliyorum böyle modern bir statta taraftarımızın baskısı dünyanın hiç bir yeride görülmeyecek cinsten olacak( eski inönüde çok fazla maç seyretttim orda bile kendi tezahüratımızda kulakları kapatıyorduk sesin gücünden ) ama cidden san mamesde inanılmaz bi düzen var bana yine kızabilirsin necmi abi ama bende çıkış tünelleri ile kafayı bozdum zaten üst katların  kapasitesi az hele eski açığın çok az ama ona rağmen bi sürü çıkış tüneli var keşke bi ik tane az olsa idi 
:D :D belkide çıkış tüneli en az olan stadlardan biriyiz birde üst kat kapasitesinin az olduğunu nerden çıkarttın üstün kapasite alta göre çok daha fazla
az dediğin eski açık eski yeni açık kapasitesine sahip nerdeyse kısa dediğin eski açık yüksekliği 28 metre yani fenerin stad yüksekliği kadar mesela fenerin sadece üst katlarda olan çıkış sayısını say bizim altlı üstlü çıkış sayısı toplamı ondan daha az başkanımızın cenazesinde tribündeki çıkışlar görünmüyordu taraftardan

Çevrimdışı mhmtkartal

bizim misafir tribünü kapalı üst ile eski açık kesişiminde olmalı kim ne derse desin yemişim rakip takım baskısını inönüde kim bize baskı yapabilmiş ki ( eleştirim size değil cagdas44) yeni açıkta bi ton olay olacak misafir tribünü yüzünden kimse kendini kandırmasın saha kapatma bitti tribün kapama başladı en büyük tribünümüz niye kapalı kalsın  hep hem bi çok düşük gelirli taraftarımız oraya girmek isteyecek

Çevrimiçi Necmi

Çiçeklerdeki yavaşlamanın nedeni ne sence @Oktay ?
aktar bilmiyorsun sanırım numaralıyı çiçekler yapıyor :evillol: iki gündür tek çalışma numaralıda var
dün mustafayla birlikte dolaştım iki gündür yeni açıkta bir gelişme yok zaten daha önce söylemiştim kalıpçılar var ama
bu seferde demirciler eksik konuştuk bunu Mustafayla birde erken paydos ediyorlar biz ordayken çiçekler harıl harıl
çalışıyordu obitaşın tek bir adamı yoktu ben size söyleyeyim obitaş gene rölantiye geçti  :akuma:
@aktar_ismail  şaka yapmıyorum ciddiyim iki gündür yeni açıkta iş yok

Çevrimdışı mhmtkartal

:D :D belkide çıkış tüneli en az olan stadlardan biriyiz birde üst kat kapasitesinin az olduğunu nerden çıkarttın üstün kapasite alta göre çok daha fazla
az dediğin eski açık eski yeni açık kapasitesine sahip nerdeyse kısa dediğin eski açık yüksekliği 28 metre yani fenerin stad yüksekliği kadar mesela fenerin sadece üst katlarda olan çıkış sayısını say bizim altlı üstlü çıkış sayısı toplamı ondan daha az başkanımızın cenazesinde tribündeki çıkışlar görünmüyordu taraftardan
abi teşekkürler cevapların için galiba biz taraftar olarak en iyisini istediğimiz için böyle şeylere kafayı takıyoruz ( kapasite vb) ama dediğiniz gibi belki tüm şüphelerimiz boşa çıkacak ve bu tartışmalarımıza gülüp geçeceğiz ama benim tek istediğim şu anıtlar kurulu ikna edilsin çünkü o zıkkım plaza orda iken bizim mabedimiz sülieti bozmuyor

Çevrimdışı Efe

şuan numaralıda beton dökümü sürüyor sabaha kadar da sürecek gibi yeni açıkta arkadaki tablaya 2 gündür beton atılmadı hazır olmasına rağmen :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

San Mames stadyum ötesi gerçekten.Dünyanın tartışmasız en iyi stadını yaptılar.Bizim stadın tribünlerinin biraz engin olması hem kapasite hem de rakibe baskı açısından dez avantaj olacak ama yine de çok güzel bir stadyum vodafone arena.Her maç 45 bin kişi oynarsak o sahada rakip elini kolunu hareket ettiremez.

San mamesin 53 bin kapasitesi var ama bizim 45 binden daha az etki yapacaktır çünkü biz dünyanın en iyi taraftarına sahibiz  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bizim misafir tribünü kapalı üst ile eski açık kesişiminde olmalı kim ne derse desin yemişim rakip takım baskısını inönüde kim bize baskı yapabilmiş ki ( eleştirim size değil cagdas44) yeni açıkta bi ton olay olacak misafir tribünü yüzünden kimse kendini kandırmasın saha kapatma bitti tribün kapama başladı en büyük tribünümüz niye kapalı kalsın  hep hem bi çok düşük gelirli taraftarımız oraya girmek isteyecek
eğer eski açık üstü rakibe bıraksalardı eski açığın üstünün yarısını kaybediyorduk hem kamerada büyük bir alanı işgal etmiş oluyorlardı hemde
biz koca tribünü kaybediyorduk şimdi kamera görüş açısından çıkardılar tribün kapatma cezası olursa şimdi iki açık eşitlenmiş oluyor en çok kapanma riski
olan tribün yeni açık ful ceza aldımı taraftarın yüzde 35 ini kaybediyorduk eski açıkta rakip taraftardan dolayı etkisiz kalırdı şimdi öyle değil dikkat edersen
kombineler kapalı ve numaralı yoğunlukta satılıyor kombine sahipleri küfür etmez biletli girenlerde genelde açık müşterileri ve kontrol edilmesi güç olan genç
ağırlıklı ve küfür ederlerse başka yerden bilet bulup girme şansları olmayacak çünkü alınan kararla kombine müşteriside eski açığa kayacak ve kombineler
stadda olacak

Çevrimdışı salih

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 01:28:14 salih ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Adanali_Kartal

ne zamandir soracaktim su son ( A.Bilboa ) videoda da görünce yine unutmadan sorayim , sahaya cikis tüneli nasil olacak mabette ? düz - sahayla ayni seviyedemi yoksa asagidan yukari dogrumu ? atmosfer bakimindan rakip futbolcuyu daha sahaya cikarken baski altina alma bakimindan olmassa olmasdir , eger degilse naapip edilmemi, isterlerse hendek kazsinlar 3-4 basamak olsa bile sahaya asagidan yukari dogru cikis yapsinlar ....

Çevrimdışı sallapati

beyler 1-3-4 torbadan kim çıksın diye 3 anket açtım.. oy verin.. genel sohbette

http://besiktasarena.com/index.php?board=3.0

Çevrimiçi Necmi

ne zamandir soracaktim su son ( A.Bilboa ) videoda da görünce yine unutmadan sorayim , sahaya cikis tüneli nasil olacak mabette ? düz - sahayla ayni seviyedemi yoksa asagidan yukari dogrumu ? atmosfer bakimindan rakip futbolcuyu daha sahaya cikarken baski altina alma bakimindan olmassa olmasdir , eger degilse naapip edilmemi, isterlerse hendek kazsinlar 3-4 basamak olsa bile sahaya asagidan yukari dogru cikis yapsinlar ....
düz olacak baskıyı merdiven değil taraftar yapar o tünelden dünyanın en büyük taraftarının önüne çıkacaklar :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Adanali_Kartal

@Necmi abi/kardes ne geliyosa basimiza bu ufak ama önemli detayli hesaplamadigimiz/ yapmadigimiz icin geliyor... bence cok ama cok önemli bi detay  :tabe:

Çevrimdışı mduru

kameradan yanlış anlaşılmyorsa numaralıda beton bitmiş ve yenimaçık ta beton atımı devam edior

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi/kardes ne geliyosa basimiza bu ufak ama önemli detayli hesaplamadigimiz/ yapmadigimiz icin geliyor... bence cok ama cok önemli bi detay  :tabe:
solda yaşım var :) bunun önemli bir detay olup olmadığı uzman görüşüyle açıklanır birde yapılması imkansız şeyler vardır hiç bir mimari projede
böyle bir nedenden stad iki metre alta gömülmez kaldıki sadece giriş çıkış tünelleri değil araç tünelleride altta kalıyor bir tarafı gömüp diğer tarafı kaldıramassın
o tünellere rampada koyamazsın acil durumda acil çıkış alanları en hızlı tahliyeyi gerektirir  binlerce kişinin önüne merdiven engeli koyamazsın birde menüsküs riskinin en çok merdiven inmede özellikle yorgun kasların merdiven inerken arıza çıkartmasından olduğunu biliyomusun bunu bu konuda uzman bir profesörden öğrendim
madem ince detayları düşünüyorsun bence bunlarıda düşün stadyum gibi büyük kalabalıkların olduğu alanlarda birinci öncelik tahliyedir ve bu konuda bayağı ciddi standartlar var merdiven sayısından tut bulunduğun noktadan çıkışa kadar olan mesafe bile minimum standartlara bağlanmıştır futbolcu tahliyesi bile ciddi bir önem arz ediyor gs maçını hatırlatırım şimdi on saniye bile sürmeyecek baskı için bunları feda etmeye değermi kaldıki profesyonel oyuncular üzerinde ne kadar baskı oluşturacağıda tartışılır :)

Son 2 günde kalıp ve demir işi yapıldı @Necmi abi :)

Çevrimiçi Necmi

Son 2 günde kalıp ve demir işi yapıldı @Necmi abi :)
nerde şu rusyada yaptıkları staddamı :alala: ciddi bir durgunluk var iki gündür sadece obitaş değil çiçeklerdede var
buna hızlanmaya hazırlık diyelim olumsuz bakmayalım en iyisi :bandit:

Sabah olsun son 2 günde yapılan işin resimlerini paylaşacağım  :tabe: iyi geceler  :)

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. Keyfini çıkaralım hep beraber :)
Bu zorlu süreçte dosta düşmana aslında ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyoruz,  aynı şekilde desteğe devam arkadaşlar :)
Gelecek bizimdir :)

Çevrimdışı ibrahmsr

Sabah olsun son 2 günde yapılan işin resimlerini paylaşacağım  :tabe: iyi geceler  :)
İyi geceler OBİTAŞ Fun :)
Bir gün değil her gün..

Etiketler: