Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339151 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

Vay be adamlar dolmabahçeye 411.903 kişilik stad yapıyor mühendislik harikası resmen  :evillol: :evillol:
doctor who da kulübesi için , içerisi dışarıdan daha büyük. gerçi bunu biz slogan mı yapsak :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı TØLGA

Tribün çıkışları + merdivenler siyah iyidir  :icool:
tribün çıkışları olurda parlak bir renk isteniyo diyolar merdivenler için
ama san mames te böyle değil bizim türkiye böyle kural var deniyor olimpiyatta boya bile yok orası ayrı
yapılınca görecez üst tribünler siyah koltuk olursa merdivenlerde siyah farklılık olmaz o yüzden olmayabilir  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

bu arada beşiktaş için ağlara o kadar gerek yok.

malum denizlispordan sonra ilk tel örgüsüz stat bizimkiydi.daha sonra yenilendi ,kale arkasındaki taraftarlar sahada gibi oluyor.adımını atsa içeride.

ve beşiktaş maçlarında öyle çok fazla madde atma olayı olmuyor.sahaya girenin de biz ... yapıyoruz zaten :D o yüzden bu tür tedbirler çok gerekli değil.zaten taşkınlık yapmaya niyetlenilse onlar da pek tutmaz.ha başka statlara gerekli bunlar bize değil :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı AvrupaKartalı

merdivenbosluklari kesinlikle boyanmamali. hele bide sari falan yaparlarsa kafayi yerim. zaten prekastlar acik renk, öyle biraksinlar. giriscikislar siyaha boyanabilir, fena gözükmüyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

nefret ediyorum Türkiye spor medyasından , Debuchy penaltı diyor , Sky sports penaltı diyor.. twitter a bakıyorum manchester , arsenal , chelsea taraftarları penaltı diyor. Beşiktaşın 2 penaltısı verilmedi diyor.
ntvsporda Metin tekin , güntekin ve demirkol çıkmış hakem mükemmeldi diyor.. reziller.

salla pati neden tek başına ısrarla burda konuşuyorsun konunun başlığı var http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg52949#new
burda bu mesajları bırakmayıp sileceğiz :)

Çevrimdışı Taylan Kutlu

bence de kale arkasında ağ olmasın. millet birşey atıyor deniyor peki bu passolige ne işe yarıyor ne diye para veriyoruz biz buna sahaya birşey atanı kamerayla tespit edersin elinden kombinesini alırsın iki senede stada sokmazsın bu kadar basit.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bir sorum olacak; rakiplerin stadlariyla karsilastiilan tabloda bizim stadimizin alt kat sira sayisi 27 olarak gosteriliyordu ama asagidaki proje ciziminde 26 sira koltuk var. Bu ortada birakilan bosluk gerekli mi yoksa kapasite dusurmek amacli yapilmis birsey mi ?

Ayrica son sirada bulunan koltuklar localarin gorus alanini kapatmiyor mu ?

Bu sorular onceden sorulduysa kusura bakmayin.

Tesekkurler

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 07:01:37 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Ozan E.

Bana da çok saçma geliyor koltukların üzerine basılması.Ayakta durulacaksa prekastlara basılır artık :D

Çevrimdışı Ozan E.

Tribünlerin maç üzerinde etkisi bence en çok İngiliz maçlarında oluyor.Adamlar maçı yaşıyor resmen.Bizim de öyle olur umarım.Biz yaşamıyoruz demek istemiyorum ama saha içini daha çok etkilemeliyiz maç içerisinde.Vodafone Arena'da bu gerçekleşecektir diye düşünüyorum  :)

Çevrimdışı Yakup

vodafone arenada oynasaydık herhangi bir maçımızı bugün farklı şeyler konuşuyorduk. bu stadyum avrupa ligi yarı finali düşünülerek yapılırsa ve hızlanma devam ederse cehennemi erken yaşatırsak başarılar daha rahat gelir diye düşünüyorum.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

vodafone arenada oynasaydık herhangi bir maçımızı bugün farklı şeyler konuşuyorduk. bu stadyum avrupa ligi yarı finali düşünülerek yapılırsa ve hızlanma devam ederse cehennemi erken yaşatırsak başarılar daha rahat gelir diye düşünüyorum.
stadı mayıstan once acmalari bu parasal şartlarda mucuze olur catininda belirli bir suresi var o yuzden anca gelecek sezon
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay A.

@VodafoneArena twitter
 #BuFormayıTaşımak abilik ister. 13 numaralı formasıyla, Stat abi taraftarın yanında.

Değişik güzel bişey olmuş :hosgeldin
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 11:43:44 ocatanur ]
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı SDemirsoy

@VodafoneArena twitter
 #BuFormayıTaşımak abilik ister. 13 numaralı formasıyla, Stat abi taraftarın yanında.  :hosgeldin
Stad olacak tı ama stat yazmışlar  :D

Çevrimdışı ahmetx

Tribün çıkış ve merdivenler füme  epoksi olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay A.

Stad olacak tı ama stat yazmışlar  :D
aynen heyecana geldiler herhalde yaptırırken  :ebebe: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

yok abi başka bir yerde davetliyiz çok isterdim de olmadı bir evin salonunu boşaltıyoruz koltukları abi tüm sülale oradayız  :D @Altuğ
@SDemirsoy aranızda düz taban biri varmıydı :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

aynen heyecana geldiler herhalde yaptırırken  :ebebe: :evillol:
:D :D twiterdan siyah beyaz çektiriyoruz stat abiye  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy aranızda düz taban biri varmıydı :D :D
sorma abi yoktu maçtan önce abdest aldırttım bile ama olmadı kısmet  :D @Oktay

Çevrimdışı Oktay A.

:D :D twiterdan siyah beyaz çektiriyoruz stat abiye  :evillol:

:muhaha: 11 futbolcular 12 taraftar 13 Stat abi  :lol: :lol:  :muhaha: Siyyaahh  :)

Çevrimdışı eski inönü

olmalı baba , bizim taraftarlar uslanmaz.. arsene wengere de şişe attılar.. muhtemelen uefa avrupa ligi ilk maçımız seyircisiz
geçti o gunler beşiktaş taraftarı artık bir eşiği atlamanın arefsinde. Yeni stadla birlikte taraftarımız  Seba'nın çizgisinden sapma olmadan daha da büyük bir aşkla devam edecektir. Ağlarla kafese alınmak bize yakışmaz. Onurumuzu kırar

Çevrimdışı SDemirsoy

:muhaha: 11 futbolcular 12 taraftar 13 Stat abi  :lol: :lol:  :muhaha: Siyyaahh  :)
kim yönetiyor bu hesabı acaba  :icool:

Çevrimdışı Oktay

yeni açık son kat testere krişi imlatı için niçin bekleniyo?

Çevrimdışı Oktay A.

kim yönetiyor bu hesabı acaba  :icool:
Kesin ''Sakat''ın biri ne de olsa bizde çok  :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

yeni açık son kat testere krişi imlatı için niçin bekleniyo?
aynen oktay a katılıyorum.bi görelim bakalım neye benziyor...
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: