Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339661 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

ağ olmalı dememin nedeni şu... Arsene Wengere şişe atan zihniyet yüzünden ilk maçımız seyircisiz olsa 4 milyon tl hasılat gelirinden olacağız.... o şişeyi atandan alabiliyor musun 4 milyon tlyi? hayır.. demek ki ağ şart
İyi de yarın bir gün biri para ya da çakmak atarsa ?Cam mı yaptıracaksın o zaman?Art niyetli adamı dandik bir file engelleyemez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LeanBack

Arkadaşlar aklıma takılan bişey var. Hayırlısıyla stad bitti maç izlemeye gittik, normalde İnönü'de koltukların üstünde ayakta izlerdik maçı yeni stadda koltuklar gıcır gıcır olacak hatta kapalıda koltuk arkası lcd ekranlar falan gözüküyor. O koltuklara zarar vermeden ayakta maç izleyebilcez mi?  :ebebe:
Beşiktaş Sen Olmasan Yaşamak Neye Yarar.

Çevrimdışı TØLGA

ağ olmalı dememin nedeni şu... Arsene Wengere şişe atan zihniyet yüzünden ilk maçımız seyircisiz olsa 4 milyon tl hasılat gelirinden olacağız.... o şişeyi atandan alabiliyor musun 4 milyon tlyi? hayır.. demek ki ağ şart
mantık olarak baktıgımız zaman yedek klübesinin ordada ağ olması lazım wengerin kale arkasında ne işi var?? :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Arkadaşlar aklıma takılan bişey var. Hayırlısıyla stad bitti maç izlemeye gittik, normalde İnönü'de koltukların üstünde ayakta izlerdik maçı yeni stadda koltuklar gıcır gıcır olacak hatta kapalıda koltuk arkası lcd ekranlar falan gözüküyor. O koltuklara zarar vermeden ayakta maç izleyebilcez mi?  :ebebe:

koltuğa basmadan ayakta seyret niye koltuğa çıkalım katlanır koltukta ayakta durmak zor olur.

Çevrimdışı Deniz

onlar vip lerde olacak bizimki standart ayak basmalı koltuk  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

koltuklar katlanıyor zaten koltugun üzerine çıkarsan arkandakide çıkar görüş alanı kapanır çıkmazsa çünkü
böyle  :ebebe: böyle herkez koltuk üstüne çıkar
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 03:01:24 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LeanBack

koltuğa basmadan ayakta seyret niye koltuğa çıkalım katlanır koltukta ayakta durmak zor olur.
Zaten gönlüm razı olmazdı.  :ok:

Çevrimdışı sallapati

mantık olarak baktıgımız zaman yedek klübesinin ordada ağ olması lazım wengerin kale arkasında ne işi var?? :iscrewy:

oralara da HD kameralar koyarız   :ebebe:

Çevrimdışı LeanBack

koltuklar katlanıyor zaten koltugun üzerine çıkarsan arkandakide çıkar görüş alanı kapanır çıkmazsa çünkü
böyle  :ebebe:böyle herkez koltuk üstüne çıkar
:ok:

Çevrimdışı LeanBack

Kale arkasında ağ olmasının sebebi, şiddetli bir top gelip seyirciyi yaralamaması kanımca. Yoksa zaten sahaya şişe atan ordanda atar

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben türkiyede bu olayi bi türlü anlamiyorum. ayakta izlemek isteyen koltugun üstüne cikmadan ayakta izlesin, koltugun üstüne cikmaya ne gerek var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sallapati

yeni stadımızda koltuğa ayağıyla basan Beşiktaş düşmanıdır   :sevinc .. bas işte mis gibi prekast yapmışlar cillop gibi

ama yönetime de görev düşüyor.. artık koltuklar maç öncesi tertemiz olmalı ki millet silmeden rahatça oturabilsin... yoksa tepesine çıkıp ayağıyla basıyorlar

Çevrimdışı sallapati

Kale arkasında ağ olmasının sebebi, şiddetli bir top gelip seyirciyi yaralamaması kanımca. Yoksa zaten sahaya şişe atan ordanda atar

o amaç da var ama yıllar önce barça seyircisi, luis figoya domuz kafası falan atmıştı... sonra barça bile file koymak zorunda kaldı

Çevrimdışı LeanBack

ben türkiyede bu olayi bi türlü anlamiyorum. ayakta izlemek isteyen koltugun üstüne cikmadan ayakta izlesin, koltugun üstüne cikmaya ne gerek var.
İnönüde mecbur öyleydi amaç zarar vermek değil. Oturarak sakince maç izleyen insanlar değiliz sıcak kanlıyız  :)

Çevrimdışı TØLGA

eski açıkda çok panter var :D efe abi necmi abi murat abi daha sayamadıklarım illa tutar birileri topları
hem ağ olmaması maça daha iyi konsantre olmalarını sağlar her an top gelicek üzerime beklentisiyle  :evillol: :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Sabri futbolu bırakmak üzere ağa falan gerek yok  :)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı TØLGA

figoya atılan domuz kafası

benim anlamadıgım niyet varsa her türlü atılır köşe vuruşu kullanılan yerde zaten olmuyor file köşe gönderinin
oraya kapalı tarafından da cisim atabilirsin önemli olan zihniyet ağ olsa bile sadece hale hizasında olur  :ebebe:

düzeltme:şimdi araştırdım kimi klüblerde sadece kale hizasında sağa sola kimisinde köşe gönderine kadar
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 03:15:17 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

şuan eski açıktaki perde haricinde beton dökümü yok yeni açıktaki tabla 2 gündür duruyor bu gece başlasa beton dökümü :)
efe biz staddayken beton dökülüyordu mikser gaziler büfenin arkasındaydı tam tepemizdeydi :D hortumu uzatmışdı
eski açığa doğru

Çevrimdışı LeanBack

Bakma yine en efendi taraftar Beşiktaş'ımızın taraftarı geçen süper kupa maçında hatta Trabzon fener maçında gördük neler atıldı

Çevrimdışı Deniz

figoya atılan domuz kafası

barcelonalılar domuz kafası attı diye biz ağ mı gerecez ? :kop: :kop:

O file hiçbirşeye çözüm değil.Para ,taş,çakmak çok rahat atılıyor .Ha haklısın domuz kafası atamayız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Toki stadındaki gibi tribün giriş çıkışları siyaha boyanacak mı?

Çevrimiçi Necmi

sen Türkiyede maç izlememişsin ondan olimpiyata gel ilk koltuk üzerine çıkan sen olursun eğer beton üzerinde kalırsan ilk yarı sonuna doğru donarsın
zaten maç sonunu getiremezsin betonun soğukluğundan ayak tabanlarını hissetmiyorsun eski inönüde öyleydi her tarafı açık boğazdan poyrazı yiyorsun betona basmak buza basmakla eş değer eğer ısıtma yapmazlarsa çare yok çıkılacak bende çıkma taraftarı değildim ama emin olun gerekli yoksa iki saat stadda durulmaz

Çevrimdışı TØLGA

Toki stadındaki gibi tribün giriş çıkışları siyaha boyanacak mı?
mutlaka bir renge boyanıcaktır alt kat üst kat degişebilir belki rengi koltuk renkleri farklı nasıl bir uygulama yapılcak bakalım
ben merdiven renklerini merak ediyorum asıl konya stadında ki gibi sarı yapıp delirtmezler bizi inş :iscrewy: :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

mutlaka bir renge boyanıcaktır alt kat üst kat degişebilir belki rengi koltuk renkleri farklı nasıl bir uygulama yapılcak bakalım
ben merdiven renklerini merak ediyorum asıl konya stadında ki gibi sarı yapıp delirtmezler bizi inş :iscrewy: :iscrewy:
Tribün çıkışları + merdivenler siyah iyidir  :icool:

Etiketler: