Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339336 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı okansosa

bilbao napoli maçının özetini izledim de bilbao nun stadı çok iyi abi ya kale arkalarıda yakın olmuş baya inşallah bizim mabedimizin de atmosferi böyle olur
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Salih A.

sen benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım, sigara dumanım... SEN BENİM DAMAR DA Kİ KANIM ALNIM DA Kİ YAZIM ŞANLI BEŞİKTAŞIM...  KALBİMİN EN ORTA YERİNDE BÜYÜK BİR YANGIN ALEVLER İÇİNDE BEŞİKTAŞ SANA YEMİN OLSUN BİTMEYECEK SEVDAN MAZERIMDA BİLE...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Salih A.

abi bırakın stadı ne kadar çok istemiştim kartalımın avrupada olmasını ne kadar çok istemiştim o CL den gelen parayla stadımın çatısının  yapılmasını ne kadar çok istedim gecesini gündüzüne katan başkanımın gururla CL de gruplarda poz vermesini bırakın abi stadı falan ÇOK SEVDİK BE ABİ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

konuya ortasından gireyim..tahminim 44867

İnşallah sağ bek ve orta sahaya birer takviye yapıp avrupa liginde başarılı oluruz.. 

Çevrimdışı ALI RIZA

Stad Kapasite sayısı lütfen alltaki linkten devam edelim ben de yazmış olabilirim artık oradan devam edelim
http://besiktasarena.com/index.php?topic=603.0

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Herkese iyi geceler...

Merak ettigim birsey var..Yeni acikta surekli tahta kullaniliyor...Fakat diger 3 tribunde boyle birsey kullanilmadi (veyahut benim gozumden kacti)...Bunun sebebi nedir?

Her firmanın çalışma tekniği ve kullandığı malzemeler farklılık gösterebilir.

Çevrimiçi Necmi

Her firmanın çalışma tekniği ve kullandığı malzemeler farklılık gösterebilir.
yoo farklı değil hepsi plywood kalıp sadece renkleri farklı bir çok rengi var imal edildiği ülkeye görede farklılık gösteriyor
çiçeklerin kalıpları Beşiktaş AŞ sağlıyor o renk almış Obitaş kendi sağlıyor o renk tercih etmiş

Çevrimiçi Necmi

:alala: nerde bu obitaş fanları mustafadan aldılar bilgiyi hemen arazi oldular. :bandit:
Mustafayla şantiyeyi turluyoruz çiçekler her yerde çatır çatır çalışıyor ortalıkta allah rızası için bir tane obitaş elemanı yok :bandit: şantiyedede yoklar burdada yoklar :by2: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: nerde bu obitaş fanları mustafadan aldılar bilgiyi hemen arazi oldular. :bandit:
Mustafayla şantiyeyi turluyoruz çiçekler her yerde çatır çatır çalışıyor ortalıkta allah rızası için bir tane obitaş elemanı yok :bandit: şantiyedede yoklar burdada yoklar :by2: :bandit:
işte buradayım :) Forzaobitaş  :D
Dışarda mısınız bizimkiler Koyu BJK oldukları için maçı izliyorlar maça odaklanmışlardı :) çicekler gibi degiliz bize yetişmesi için çalışmaları lazım  :kop:

Çevrimdışı Deniz

çiçeklere biraz fazla fark attık bize yetişmesini bekliyoruz  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ekesicil

rampaya asfalt mi dökülcek yoksa gro beton demir beton mu yapilcak

beton yapilirsa orasi bi kac gün kullanilmaz öyle degilmi arac giris cikisi nasil yapilir o zaman?

Çevrimdışı TØLGA

san mamesi gördüm şimdi maç özetlerini izlerken kale arkasında ağ yok
bencede bizdede olmamalı çok hoş duruyor olmayınca
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

rampaya asfalt mi dökülcek yoksa gro beton demir beton mu yapilcak

beton yapilirsa orasi bi kac gün kullanilmaz öyle degilmi arac giris cikisi nasil yapilir o zaman?
etrafı güzelcene yan tarafa takviye betonu atılır kaymaması içinondan sonra orası asfalt veya beton ile sağlamlaştırılır yol yapılır asfalt olası kötü sürekli değiştirmek lazım beton olası sağlam yama da yapılır pürüssüz olur beton atarlar

Çevrimdışı sallapati

san mamesi gördüm şimdi maç özetlerini izlerken kale arkasında ağ yok
bencede bizdede olmamalı çok hoş duruyor olmayınca

olmalı baba , bizim taraftarlar uslanmaz.. arsene wengere de şişe attılar.. muhtemelen uefa avrupa ligi ilk maçımız seyircisiz

Çevrimdışı sallapati

özeti izledim.. mustafaya yapılan çok daha bariz penaltıymış.. başıma ağrı girdi sinirden

Çevrimdışı Deniz

olmalı baba , bizim taraftarlar uslanmaz.. arsene wengere de şişe attılar.. muhtemelen uefa avrupa ligi ilk maçımız seyircisiz
File olunca da atmak isteyen atar.Özellikle para çakmak vs fileden çok rahat geçiyor.Kesinlikle file olmamalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

şuan eski açıktaki perde haricinde beton dökümü yok yeni açıktaki tabla 2 gündür duruyor bu gece başlasa beton dökümü :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

şuan eski açıktaki perde haricinde beton dökümü yok yeni açıktaki tabla 2 gündür duruyor bu gece başlasa beton dökümü :)
Yeni açıkta pek betonlama hazırlığı yok gibi sanki.bence yarın gece betonlarlar

Çevrimdışı sallapati

File olunca da atmak isteyen atar.Özellikle para çakmak vs fileden çok rahat geçiyor.Kesinlikle file olmamalı.

olmalı babaaaaaaaa

Çevrimdışı Efe

Alma düşüncesinde olan arkadaşlar passolig kartınız gelmemiş olsa dahi kombinenizi alabilirsiniz www.passo.com.tr adresinden komibinenizi alınız :icool:

indirimli kombineler için son gün ... .
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

stad inşaatı resmen şahlandı... 1 aya kadar stadın heryerinde 1. kat tribünler bitmiş olacak

Çevrimdışı Efe

stad inşaatı resmen şahlandı... 1 aya kadar stadın heryerinde 1. kat tribünler bitmiş olacak

tahminim eylül sonu tüm 1.kat imalatları bitmiş olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

ağ olmalı dememin nedeni şu... Arsene Wengere şişe atan zihniyet yüzünden ilk maçımız seyircisiz olsa 4 milyon tl hasılat gelirinden olacağız.... o şişeyi atandan alabiliyor musun 4 milyon tlyi? hayır.. demek ki ağ şart

Çevrimdışı sallapati

tahminim eylül sonu tüm 1.kat imalatları bitmiş olacak  :)

Efe ikinci katlardaki antik kolonları biraz otomatiğe bağlamaları lazım.. orası kasacak gibi

Çevrimdışı Efe

Efe ikinci katlardaki antik kolonları biraz otomatiğe bağlamaları lazım.. orası kasacak gibi

tamamiyle işçi sayısına bağlı o kolonlar 50 işçiyi kololara kaydır haftada 5-6 tanesini bitirirsin şimdilik önemli olan kısım numaralı 1-2 ay uğraştıracak sonrasında işçiler 2.kat testere için yukarıda olacaklar ve hız kazanacak diye düşünüyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: