Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340902 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yok abi ben eski açık için dedim numaralıda işler normal gidiyor ama eski açıkta çok yavaşladılar.işçi almaları şart

eski açıkta şu şekil olacak numaralı 2. kata çıkana kadar işler bu yavaşlıkta gider sonrasında kalan bölümler sadece 2. kat testereler olacağı için hepsine girişip işi bitirirler işçi sayısı 200 civarında seyreder 10 azalır 10 artar çok mühim değil çiçeklerin programa uygun gittiklerini düşünüyorum 3 ay sonrasında yapacak çok az iş kalır :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

kapasite 45.015 birde koltukları yok bu stadın galiba :D ama 45.015 den fazla gibi  :alala:
yok 45 bin normal.kale arkaları üst kat 20 sıra civarı diğer alt kat 22 sıra.kapalı ve numaralı üst kat 30 civarı.ortalama bir tiribün 47 sıra hesaplarsak 45 bin normal.loca sayısı da bizimkine göre daha az.

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı MUTLU

Beşiktaş'ta kartal heykelinin yakınında olanlar ses versin
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Efe

yeni inönü foto atmış siteye atacak birileri aranıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

mehmet gelir kardeşimizin @tsk2166 çektiği fotolar teşekkür ederiz  :ok:

Çevrimdışı Efe

yeni açık fotosunu ben atayım :D kazanılan alan ortada taraftar rahat edecek girip çıkarken :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  43 dk. 
 Daha fazla
 Vodafone Arena 27 Ağustos 2014 tribünlerin genel durumu

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

numaralı ve yeni açıkta kalıp şov var iş şimdi demircilerde ay sonuna kadar bitirseler bu 2 tablayı yeni açıktaki arkadaki ufak tablaya beton atılmamış ona bu gece beton atılacaktır. :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

b arkadasımız zahmet olmazsa resım uzerınde numaralıdakı oyuncu cıkıs tunelı ve onun sag solundakı yedek kulubelerını yerını cızebılırmı sankı bı tarafta var dıger arafta oo bosluk verılmemıs gıbı gorunuyo goz yanılmasımı
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 19:17:02 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

eski açık yeni açık ve numaralıda toplam 3 adet tabla var büyük olarak bunlar 4 güne biterse ve pazar akşamı betonlanırsa daha arkaya bakmam stad 3 ay sonunda hazır olur kaba olarak :ok:

27.08.2014 yeni inönü :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

var var da bi doneyim istanbula
gozlerımız yollarda kaldı mabett sensız ne betonun ne demırın tadı varr (bilgi icin yagcılık yaptım ya laa)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

eski açık üstte 4 testere kirişide demirlenmiş bitmek üzereler rampa üst taraftan iyice alnmış çiçekler numaralıda şov yapıyor 1.katın 2.kat kolon demirleri konmuş temelde ilerleme var yeni açıkta kalıpçılar çok şağlam çalışıyor demirciler biraz geride kaldı ama iyi düzeyde ilerleme var  @mustafa_(87) pek çalışma yok diyordun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

rampa traşlanmış baya
Ya arkadaş ne rampaymış gıdım gıdım. Ne köşeymiş. Ömrümü yedi eski açık köşe.
Dilim varmıyor ama obitaşta da son 2-3 gündür yavaşlama var.

Çevrimdışı Efe

Ya arkadaş ne rampaymış gıdım gıdım. Ne köşeymiş. Ömrümü yedi eski açık köşe.
Dilim varmıyor ama obitaşta da son 2-3 gündür yavaşlama var.

nasıl yani  :) adamlar 2 ayda yapamadıkları kalıp işlerini 1 haftada yaptılar böyle yavaşlamaya can kurban :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Alıntı
firatgunayer
7 dakika önce
Beşiktaş taraftarı Emirates'e geliyor..

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 20:20:33 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Efe

Devam..

numaralıda 3 testere kirişede örülmüş  :claps: böyle gittiği takdirde 29 ekime kaba biterse şaşırmayın şansal ne yapacağını şaşırır :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: