Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340823 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

numaralının yarısını deplasman tribünü yapmışsın sen Başkandanda vicdansız çıktın :D
napayım abi numaralıdan kırpmasak bu sefer de yeni açıgın yarısı gidecek  :D

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar sürekli mail geliyor ve gereksiz kutusuna düşüyor. bu mailleri nasıl durduracam?

Çevrimdışı arda

V=I*R  :alala: 30 yıldır bıraktığım yerdemi duruyor  :evillol: bizim gölcük depremi sebebi olduğu proje sanırım depremde dedikodusu dolaşıyordu hatta israil arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesine ilk gelen ekip olması ve gölcükte bir şeyler yapıp gitmesi ilginç bir konuydu

Aynen Necmi Abi, depremler yok yeraltı kayaçların statik enerji şarjı keza aynı şey kasırga fırtına için gökte de geçerli, mevzu bunları tetiklemeye çalışıyorlar. Baya enteresan bir konu. Ve tabiki her güzel şey gibi, silah olarak kullanma çabası. Taylanddaki sel felaketinde de kuşkular şüpheler vardı. Halk gökte plazmalar görmüş vidyolamış felan. Enteresan baya yoksa teknik hala aynı gerisinde teknoloji gelişiyor ebatlar boyutlar küçülüyor kapasiteler artıyor felan. Inşallah o teknolojik gelişmeler bizim stadıda vurur. Geçen PTFE kaplı çatı malzemelerine bakarken Sharp'ın yaptığı yarı saydam elektrik üretebilen çatı malzemesine rastlamıştım ama satışı uygulaması felan daha yeni yeni heralde kapasiteside daha çok gelişmemiştir diye tahmin ediyorum. Işte artık nasip bizim stadın kapasitesi ilerleyen teknolojiyle paraler artar Inşalah diye bağlayım mevzuyu :) Saygılar Abi
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı yigitcan1903

taksiyle 48.000 yazıyor  :evillol:
Safları sık ve düzgün tutalım o zaman  :D

Soran olursa 42 bin diyecez de kendimize ne dicez bilmiyoruz  :evillol: :evillol:
Kendimi de 42 bine ikna ettim artık,artarsa sevinirim

Çevrimdışı SDemirsoy

Safları sık ve düzgün tutalım o zaman  :D
Kendimi de 42 bine ikna ettim artık,artarsa sevinirim
dolmuş la 41.903 taksiyle 48.000 Yiğitcan  :D @yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

kapalı kabadan kurtulduktan sonra evet abi dediğin gibi daha iyi olur da mabet başlanacak demişti sanırım geçenlerde yanlış mı hatırlıyorum  :alala: @Necmi
evet öyle söylenmişti ama dediğim gibi önce prekastların falan takılması lazım bana çok mantıklı bir başlama zamanı gibi gelmiyor
gerçi bizim şantiyede mantık yokki ama yapılması gereken hiç erken başlamadı hep geçe kalındı burda başlanırsada ilk olur :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

dolmuş la 41.903 taksiyle 48.000 Yiğitcan  :D @yigitcan1903

Passodaki koltukları sayan oldu mu hiç :D
Bi yüklenecem üşenmesem de boşa tekrar saymıyım

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı SDemirsoy

evet öyle söylenmişti ama dediğim gibi önce prekastların falan takılması lazım bana çok mantıklı bir başlama zamanı gibi gelmiyor
gerçi bizim şantiyede mantık yokki ama yapılması gereken hiç erken başlamadı hep geçe kalındı burda başlanırsada ilk olur :evillol:
Abi sen bilirsin o taşların yağmurda kendi kendini temizler mi ? inşallah şiir falan da yazmazlar maç olmadığı zaman ''Tülay seni seviyorum '' gibi şeyler  :lol: :lol: @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Passodaki koltukları sayan oldu mu hiç :D
Bi yüklenecem üşenmesem de boşa tekrar saymıyım
passoya güvenme  :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

inşaat yine yavaşladı mı bana mı öyle geliyor  :alala:

Çevrimdışı izorlu85

Kanka onuda bize sorma istersen her gün gidip gören sensin çıplak gözle biz senin gözünden görüyoruz hızlı mı yavaş mı diye  :super: :super: :super:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

şu fışkırtıcı kameraya üstten azıcık dokunsada öne doğru hafif eğilse görüş acısı artsa gökyüzünü ve süzeri izlemek istemiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz   :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Bu akşamda resim olacak mı kardeş, malum maç var misafirin var hızlısını yavaşını görürdük  :evillol: :evillol: :evillol: @mustafa_(87)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bence yine gözle görülür bi yavaşlama var. Bu akşam fotoğraf var daha net bakacağız ama şu numaralıda iki gündür radye demirleri bitiremediler. eski açıkta da yavaşlık devam ediyor yeni açıktan bari yüzümüz gülse akşama

Çevrimdışı CharlieChaplin

Bence yine gözle görülür bi yavaşlama var. Bu akşam fotoğraf var daha net bakacağız ama şu numaralıda iki gündür radye demirleri bitiremediler. eski açıkta da yavaşlık devam ediyor yeni açıktan bari yüzümüz gülse akşama

La boşverin yavaşlamasını ne güzel yapıyorlar işte... :D :D :D Kedidir o kedi...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı SDemirsoy

yapma Mustafa  :D

Çevrimdışı selçukaras

@mustafa_87 dostum şu rampayı ve orada yapılanları çekermisin 2 gündür nerenin hafriyatını taşıyorlar

Çevrimdışı Efe

mustafa deli gibi calisiyorlar betonlamalar var oyuzden oyle duruyor numaraliya bakman yeterli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hzr3088

koltuklar yerleştiğinde koltukların dizaynı nasıl olacak bilgisi olan var mı? yani bir bölüm siyah bir bölüm beyaz gibi ya da karışık.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

@mustafa_(87) biraz bencede yavaşlama var numaralı sanki agır ilerliyor :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

şu rampa tamamen ne zaman kaldırılacak bu arada bence numaralı çok hızlı ilerlemiyor maalesef
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Abi sen bilirsin o taşların yağmurda kendi kendini temizler mi ? inşallah şiir falan da yazmazlar maç olmadığı zaman ''Tülay seni seviyorum '' gibi şeyler  :lol: :lol: @Necmi
küfegi gözenekli bir taştır mermer gibi düşünmeyin ve zamanla gözenekler kir dolar ve taş grileşmeye başlar antik bir görünüm alır mermer veya graniti
koyarsın eski havasını yakalayabilmesi için uzun zaman geçmesi gerekir ama taş öyle değil daha kısa sürede bu havayı yakalar doğal taşlar her zaman mermer ve granite
göre daha sıcak bir görünüm verir yapımı ve malzemeside daha maliyetlidir

Etiketler: