Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Futbolcuların sahaya girecekleri tüneli dedim ben  :)

zaten göz yanılmasıymış geçti gitti devam betona :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Orası biraz daha geniş olduğu için öyle yapıldı sanırım.Diğeri de yakın olacaktır.yani o bölgeye 3 testere kiriş yapılacak sanırım statikten dolayı @Efe
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Orası biraz daha geniş olduğu için öyle yapıldı sanırım.Diğeri de yakın olacaktır.yani o bölgeye 3 testere kiriş yapılacak sanırım statikten dolayı @Efe

bi tam yapılsın karşıdan bakarız fotolarına numaralının ama göz yanılması var şuan bi bitsin daha net bakarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Kapalı tarafındaki Obitaş vinci çalışıyor,  napıyorlar orada @Efe ?

Çevrimdışı Efe

Kapalı tarafındaki Obitaş vinci çalışıyor,  napıyorlar orada @Efe ?

abi orda tablaya beton atılacaktı belki fışkırtıcı için malzemeler yoldan çekiliyordur yada malzeme sevki yapılıyordur belirli yerlere bu saatlerde vincin çalışması umut verici obitaş için :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

beton atma devam ediyor zannetmeyin uyuyoruz sadece izliyoruz :) 43 gün 10 saat boşa çekilmedi stad bitmeden uyumak yok bizlere  :alala:

Çevrimdışı Deniz

bi tam yapılsın karşıdan bakarız fotolarına numaralının ama göz yanılması var şuan bi bitsin daha net bakarız
Yani benim basit hesabım 2x kişi +prekast taşıyan yere 2 kiriş yapılıyor o bölge geniş olduğu için 3x kişi+prekast taşıyacağından 3 kiriş yapılıyor  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski açıkta beton göründü fışkırıtıyorlar şuan :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yani benim basit hesabım 2x kişi +prekast taşıyan yere 2 kiriş yapılıyor o bölge geniş olduğu için 3x kişi+prekast taşıyacağından 3 kiriş yapılıyor  :)

necmi abi aynı dedi projeyi o benden daha iyi biliyor kapalıdan farkı yok dedi göz yanılması bizimkisi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

geceden beridir izliyorum ne yapacaklar diye en son betona karar verdiler  :kop:
2000 mesaj çeçiklerden sizlere hediye olsun gece 02.05 te

Çevrimdışı Deniz

necmi abi aynı dedi projeyi o benden daha iyi biliyor kapalıdan farkı yok dedi göz yanılması bizimkisi :D
Pek göz yanılması gibi durmuyor ama  :alala: .Diğer kirişler göz yanıltmıyorsa bu da yanıltmaz bence  :D

Çevrimdışı Efe

Pek göz yanılması gibi durmuyor ama  :alala: .Diğer kirişler göz yanıltmıyorsa bu da yanıltmaz bence  :D

bi yapılsınlar kalıpları kalksın daha net görünürler  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bi yapılsınlar kalıpları kalksın daha net görünürler  :)
gözlerinizi yanıltmasın gönlünüzle bakın mustafa sagolsun
[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-084.jpg[/img]

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-098.jpg[/img]

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-096.jpg[/img]

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-085.jpg[/img]

Çevrimdışı arda

Maşallah ya Mabedin inşaatını stad gibi aydınlatıyolar  :ebebe: :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Vay be şu hafriyat hiç bitecek mi demiştim,tribünler ne zaman 4 koldan yükselecek demiştim.

26 şubat nerden nereye ....

Çevrimdışı Efe

Vay be şu hafriyat hiç bitecek mi demiştim,tribünler ne zaman 4 koldan yükselecek demiştim.

26 şubat nerden nereye ....

hafriyat ve kazık makinasıyla kafayı yediğimiz zamanlardı ilk stada gittiğim aydı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gözlerinizi yanıltmasın gönlünüzle bakın mustafa sagolsun
[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-084.jpg[/img]

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-098.jpg[/img]

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-096.jpg[/img]

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.08.2014-085.jpg[/img]

göz yanılması salvador ne kadar koyarsan koy son dökülen kirişle yanına yapılan iskele yanıltıyor iskelede kiriş betonlansa yanılgı ortadan kalkacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada alacak arkadaşlar için
indirimli kombineler için son 2 gün ... .
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

hafriyat ve kazık makinasıyla kafayı yediğimiz zamanlardı ilk stada gittiğim aydı :icool:
Bugün kaç kazık çakıldı, kaç kamyon girdi çıktı ,Yeni açık ne zaman başlayacak vs diye kafayı yiyorduk  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

göz yanılması salvador ne kadar koyarsan koy son dökülen kirişle yanına yapılan iskele yanıltıyor iskelede kiriş betonlansa yanılgı ortadan kalkacak  :)

4000$ vip olabilir mi acaba _?
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 02:26:39 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı arda

"göz yanılması salvador ne kadar koyarsan koy son dökülen kirişle yanına yapılan iskele yanıltıyor iskelede kiriş betonlansa yanılgı ortadan kalkacak  :)" @Efe

Aynen hocam, aynı sorun eski açık üst kirişlerdede olabiliyor. şimdi iskele kurunca düdük gibi görünüyor ama işte dediğin gibi beton vesaire heybetlenecek daha yani :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Bugün kaç kazık çakıldı, kaç kamyon girdi çıktı ,Yeni açık ne zaman başlayacak vs diye kafayı yiyorduk  :D

o ilk kolonun yanına gittik mabetle bu demirin içine nasıl beton dökülüyor diye baktık kolonun devasa boyutu 2.gittiğimde dahada ortadaydı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

giflerle ilgili bir bölüm varmi? bir alman arkadasla tartisiyorum su an cok yavas gidiyor diyor stad bi gif gösterip susturcamda :)

Çevrimdışı Efe

4000$ vip olabilir mi acaba _?

vip zaten :lol: bu arada kirişler 14 adet ve kapalıyla simetrik sıkıntı yok yapımda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

giflerle ilgili bir bölüm varmi? bir alman arkadasla tartisiyorum su an cok yavas gidiyor diyor stad bi gif gösterip susturcamda :)
bunu göster vız vız etmesin  :kop:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/vodafonearena/8ayhareketli.gif[/img]

Etiketler: