Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

Beyler bundan sonra aramızda para toplayalım Mustafa'mıza verelim yol parası yapsın... Her gün her gün iş çıkışı bizim için kaç kilometre yol yapıyor... :ok: :ok:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

26.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı murat

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Beyler bundan sonra aramızda para toplayalım Mustafa'mıza verelim yol parası yapsın... Her gün her gün iş çıkışı bizim için kaç kilometre yol yapıyor... :ok: :ok:

Yusufum bir teşekkürünüz yeterli  :ok: Eksik olma kardeşim sağol varol.

Çevrimdışı Efe

Mustafa :claps: isler iyi gidiyor eve gidip fotolara bakalım :) :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Yusufum bir teşekkürünüz yeterli  :ok: Eksik olma kardeşim sağol varol.

Mustafam yarın maçı beşiktaşta izleyeceğiz gelsene... Necmi abi, altuğ, adem ve diğer arkadaşlar var...

Çevrimdışı Efe

Mustafam yarın maçı beşiktaşta izleyeceğiz gelsene... Necmi abi, altuğ, adem ve diğer arkadaşlar var...
ben yokum  :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yusufum çok isterdim ama evde seyredeceğim misafirim gelecek maç için. Başka zaman artık evde d-smart olunca böyle oluyor.  :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 21:40:55 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı Efe

Yusufum çok isterdim ama evde seyredeceğim misafirim gelecek maç için. Başka zaman artık evde d-smart olunca böyle oluyor.  :D

Bizde yok belki bi kahveye falan giderim yoksa canli anlatim olarak takip edecegim :)
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 21:41:10 mustafa_(87) ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Benim evde de dsmart var musti... ama dostlara maç izlemenin keyfi başka tabi... :D :D :D :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 21:41:23 mustafa_(87) ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Benim evde de dsmart var musti... ama dostlara maç izlemenin keyfi başka tabi... :D :D :D :D

Kesinlikle ama önceden söz verdim işte şimdi ekersem çok ayıp olur inşallah şampiyonlar liginde hep beraber izleriz kardeşim  :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Derin bir nefes alıp 10'a kadar sayıver  :)

Gerek yok,siz yapın isterseniz onu :)

Çevrimdışı ZEKI

Mustafa kardesim fotograflarin icin cok cok tesekkurler emegine saglik.

Çevrimdışı manyak1903

helikopterden vodafone arena (dün çekilmiş)

http://websta.me/p/795043036782756564_284326375
en son küçük quadcopter tarzı bir şey alacakken helikopter almışız  :evillol:

selamlar

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

bolca olacaktır ciddiyim bu konudada cok sikayetciyim mecburuz ama ,, eskilerde bu yok mesela emin değilim ama ornek vermem gerek bu bayernin stadında yok diye kalmıs aklımda,, varsa bile bircok stadda gormedik bunu mesela juvedede yoktur,, neden çnk su son 3-5 senedir var bu  rezil sey,, guvenlik vs tamamda nedir o demir bollugu oyle her yerde var:(((
demir korkuluk gerekli vallaha.ben fenerbahçe stadında üst kat okul açıkta maç izlemiştim.
bayağı bir erken gitmiştik.tribüne giriş yerinden kafayı uzattıktan sonra yukarı bakıyorsun yerine almak için , sonra arkana bir bakıveriyorsun sonra bir oha çekiyorsun  :evillol:

stat dolana kadar hep bir tedirginlik oluyor.önün boş böyle direkt gideceğin yeri görüyorsun :D
sonra o demir korkulukları arıyorsun onlara yakın yere gidiyorsun :D ama stat dolunca biraz da alışınca rahatsın.zaten gol durumunda böyle iteleyen kakalayan olursa en az bir sıra oynuyorsun :D

farklı türleri için stadium railing diye google da aratabilirsiniz.

Çevrimdışı manyak1903

zaten ayakta izlediğimiz için görüntü sorunu olmaz maç sırasında.

bir de göremediğin yer olursa arkadaşından destek alıp üstüne basıp yükseliyorsun :D

Çevrimdışı manyak1903

sadece Beşiktaş için değil aynı zamanda Türkiye ye yapılıyor bu stat.Bende ukde olarak hep kalacak şu görüntü.(ekleme : görüntüdeki demek istediğim bizim yollardan biri de bu şekilde bize verilebilirdi)

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 22:58:57 manyak1903 ]

Çevrimdışı Haldun

Nerde olmasını arzu ederdiniz ? Eski açıkta locaların,moda merkezinin ve restaurantların içinde mi ? Eleştirirken bari mantıklı düşünüp eleştirin herşeyin iyisini,doğrusunu siz biliyorsunuz yönetim ne yapıyorsa yanlış zaten.
sakin ol şampuan ben sadece fikrimi soyledim yönetim boyle dusunmusse eyvallah ne diyeyim

Çevrimdışı Haldun

ilk basta bende senin gibi dusundum ama  ulasım ve en guvenli yer onlara burası aslında,,, necmi abinin o donem yazdıgı birsey vardı,, otoparktan yukarı cıkıcaklar olay bu diğer türlü bizim yogun oldugumuz yerlerde cokca sıkıntı cıkarırlardı,, otobüslerle giricekler sonra yukarı sonra mac bitince aynı sekilde dısarı:D

otobüste yasıcakları korku dolu anları dusunemiyorum :D:D
eyvallah ben o acidan bakmamistim oylesi daha hayirli o zaman

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

sadece Beşiktaş için değil aynı zamanda Türkiye ye yapılıyor bu stat.Bende ukde olarak hep kalacak şu görüntü.

Bu görüntü neden ukde kalacak sizde çok merak ettim bu stat gerçekten de kötü bir stat. Alan dar olduğu içinde muhtelen düzenleme yapılamıyor.

Çevrimdışı okansosa

koltuklar arasındaki mesafe kapalıya takılan koltuklar gibi mi olacak yoksa onlar öylesine mi takıldı ?
O gemi bir gün gelecek

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

26.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı ozan062

demir korkuluk gerekli vallaha.ben fenerbahçe stadında üst kat okul açıkta maç izlemiştim.
bayağı bir erken gitmiştik.tribüne giriş yerinden kafayı uzattıktan sonra yukarı bakıyorsun yerine almak için , sonra arkana bir bakıveriyorsun sonra bir oha çekiyorsun  :evillol:

stat dolana kadar hep bir tedirginlik oluyor.önün boş böyle direkt gideceğin yeri görüyorsun :D
sonra o demir korkulukları arıyorsun onlara yakın yere gidiyorsun :D ama stat dolunca biraz da alışınca rahatsın.zaten gol durumunda böyle iteleyen kakalayan olursa en az bir sıra oynuyorsun :D

farklı türleri için stadium railing diye google da aratabilirsiniz.

bu acıdan bakınca evet hos duruyor aslındacok sıkıntılı değil malum tt arenadakiler tammaen rezillik
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onrbrk

Kolonların arkasına bu şekilde duvar örülecek değil mi?

Çevrimdışı manyak1903

Bu görüntü neden ukde kalacak sizde çok merak ettim bu stat gerçekten de kötü bir stat. Alan dar olduğu içinde muhtelen düzenleme yapılamıyor.
fotoğraflar için sırası gelmişken önce emeğine sağlık diyeyim.

ukde o stadın güzel olduğu için değil :) , yani bizim stadın çevresindeki yollardan en az 1 tarafı için kolaylık sağlansa çok daha farklı olurdu.Türkiye ye yapılıyor derken , fazla oralara anladın sen: ) girmeden o yüzden dedim.Yani o gibi konuları düşünmeden, Türkiye düşünülerek ilerideki organizasyonlar vesaire bir kolaylık yapılmalıydı diye.

Etiketler: