Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe tam karşıdan çekilse bir değişiklik varmı anlarız şu an projeden farklı bir şey görünmüyor testere kirişleride kapalıyla karşı karşıya
aynı yerdeler kapalıdan farklı bir durum yok resim çok yandan çekilmiş göz yanılması olabilir

hayır abi kirişler ve sonraki tablaya bak birbirlerine çok yakınlar orda çıkışlar tribün bitiminde loca yanlarında onun için büyük ihtimal @Necmi Abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Herhalde vincin bulunduğu bölgede çıkış tüneli bulunacak bu yüzden o kısım biraz yakın yapılmış olabilir.

Çevrimdışı Necmi

hayır abi kirişler ve sonraki tablaya bak birbirlerine çok yakınlar orda çıkışlar tribün bitiminde loca yanlarında onun için büyük ihtimal @Necmi Abi
yok efe proje normal farklı bir şey yapılıyorsa bilemem tam o arada iki tane doping kontrol odası var iki odayı ayıran bir duvar var belki o duvarı çift yüz perde yapıyorlardır.

Çevrimdışı mduru

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 01:15:10 mduru ]

Çevrimdışı Efe

Herhalde vincin bulunduğu bölgede çıkış tüneli bulunacak bu yüzden o kısım biraz yakın yapılmış olabilir.

onunla alakası yoktur çıkış kapıları locaların tam yanında onun için bi tane daha bu şekilde  yapılacak yan tarafta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

yok abisi vinç sanırım altıncı boşlukta duruyor çıkış tüneli yedinci boşluk

Çevrimdışı mduru

onunla alakası yoktur çıkış kapıları locaların tam yanında onun için bi tane daha bu şekilde  yapılacak yan tarafta :)
yanlış yere bakıyorsun o tablanın bir kısmı betonlanmış durumda kolon filizlerinin aralıllarına bakarsan eşit

Çevrimdışı mduru

çıkış tüneli vincin bir sağında olması lazım

Çevrimdışı Efe

yanlış yere bakıyorsun o tablanın bir kısmı betonlanmış durumda kolon filizlerinin aralıllarına bakarsan eşit

yanlış bakmıyorum bi foto daha koyayımda orda daha net :D

kırmızı ve yeşil kiriş aralarına bakın bide maviye gayet net bence

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

çıkış tünelinin daha temeli atılmadı yukardan kolonları sayarsan yedi tane var sonra çıkış tüneli sonrasında yedi kolon daha ve bu kolonlara bağlı ondört testere kirişi olacak yani kapalıyla aynı orda kapalıdan farklı bir iskelet yok tam karşı karşıya geliyorlar ama içersi bir çok perdeyle ayrılmış şu an üst kat betonu dökülmüş yerde basın toplantı odası var üç bölmeyide kaplayan büyük bir oda

Çevrimdışı Necmi

iyide dördüncü boşluk kapalıdada daha dardı :)

Çevrimdışı Efe

çıkış tünelinin daha temeli atılmadı yukardan kolonları sayarsan yedi tane var sonra çıkış tüneli sonrasında yedi kolon daha ve bu kolonlara bağlı ondört testere kirişi olacak yani kapalıyla aynı orda kapalıdan farklı bir iskelet yok tam karşı karşıya geliyorlar ama içersi bir çok perdeyle ayrılmış şu an üst kat betonu dökülmüş yerde basın toplantı odası var üç bölmeyide kaplayan büyük bir oda

ama numaralıda 6 çıkış var beştane değilki? :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

yukarıda tam karşıdan gören resim koymuştum birde ona bak

Çevrimdışı Efe

yukarıda tam karşıdan gören resim koymuştum birde ona bak

hmm evt orda aynı görünüyor beton dökülen kiriş beni yanılttı büyük ihtimal onu kaldırırsak aynı oluyorlar  :ok:

çıkış kapılarıda daha ortaya doğru zaten projede :D
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 01:37:58 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2014, 01:40:07 mduru ]

Çevrimdışı Efe

:iblush:tamam

çok kafa yorunca böyle oluyor her değişik görüntü kafada soru işareti bırakıyor aydınlatılması lazım yoksa uyuyamam :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı Necmi

ama numaralıda 6 çıkış var beştane değilki? :icool:
Efe numaralı altta 4 çıkış var arada VIP var çıkış tüneli yok direk longlara giriyorlar sen uyu biraz  :D

Çevrimdışı Efe

Efe numaralı altta 4 çıkış var arada VIP var çıkış tüneli yok direk longlara giriyorlar sen uyu biraz  :D

tamam işte onları diyorumda göz yanılması olmuş azcık :D beton dökülen kiriş yanıltıyor yandakinde betonlama olmadığı için yakınmış gibi duruyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sen uyuyon mu hele beton arılırken

saat 3-4 e kadar seyir devam sonrasında yatmam gerekiyor iş var sabah  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Futbolcuların sahaya girecekleri tüneli dedim ben  :)

Çevrimdışı Efe

eski açıkta işçiler temizlikle uğraşıyorlar gördüğüm kadarıyla betonlama heran başlayabilir alet edevat toplanıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: