Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8314601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum resimleri ile bizi bilgilendiren hergün o kadar yol gidip bulduğu her küçük delikten stadımızın fotolarını çekip, üstüne resimler yüklenirken. 175 piçtures loading yazıp bizi heyecanlandıran mustafa_87 kardeşimetoplanıp bi kombine alalım ne dersiniz ? :)

İlker kardeşim bir teşekkür edin yeter ben kombine mi kendim almak isterim  ;) Sağol varol kardeşim.

sen Teşekkürlerin en büyüğünü hak ediyorsun  kardeşim... O da Allah senden razı olsun'dur...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı sahinnd

günde 5-6 prekast ortalaması var adamların. Eski açık da ilerledikçe ekip sayısı 2 olur belki de
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı SDemirsoy

Abiler herkese iyi akşamlar yarın erken kalkacaz tekrardan Hayırlı uğurlu olsun..

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Dh de olduğu gibi etiket yapabiliyor muyuz burada?

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 00:41:24 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

DHye bakındım bi kimsecikler kalmamış :D aynı şekilde wow da zaten çok fazla bi hareketlilik yoktu orasıda sakin açılış kutlaması oldugundan mıdır bilmem burası bayağı hareketli :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

günde 5-6 prekast ortalaması var adamların. Eski açık da ilerledikçe ekip sayısı 2 olur belki de

Allah cümlemizden razı olsun kardeşim daha bitmedi Videolarda var bugün bitmezde yarın sabah paylaşırım videoları ytongları vinçlerin nasıl kaldırdığını görebiliyorsunuz ayrıca yeni açıktaki betonlamayıda görebileceksiniz.  Yani şöyle oluyor;

3 Videos Loading...  ;D

Çevrimdışı Karabay

DHye bakındım bi kimsecikler kalmamış :D aynı şekilde wow da zaten çok fazla bi hareketlilik yoktu orasıda sakin açılış kutlaması oldugundan mıdır bilmem burası bayağı hareketli :D
WOW'u bırakmıycaz biz. orası bizim namusumuz. biz oraya sürgüne gönderilen askerleriz :)

Çevrimdışı Efe

dorx zor bu iş ya bunu pratik hale getirseniz iyi olur donanımdaki gibi mesala
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

efe abi aynen :D bende beceremedim bu resim üzerinde bi işler yapılmalı neyse hayırlı geceler
tekrardan haıyırlı olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese Selamlar, insan giderken haber verir, kafanıza göre çekip gidiyorsunuz, olmazki böyle  ;)

özel mesaja baktınmı?

baktım baktım, sende olmasan ortada kalmıştım  ;)   cevap yazdım sana oradan da buradan yazmak lazımdı tabi, teşekkürler haber verdiğin için.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Herkese iyi forumlar. Başından beri wow dan pek aktif olmadan takip ediyordum.  Emeği geçen herkese teşekkürler

Çevrimdışı izorlu85

WOW'u bırakmıycaz biz. orası bizim namusumuz. biz oraya sürgüne gönderilen askerleriz :)

barbaros hayrettin paşam benim. zileri orada tanıdım kceptel adoyev sen ve bi kaç arkadaş ben oradan atılmadan öncede sizler sayesinde bilgi alıyordum oradan mesajlarımı sildiler diye burcla takıştım oda beni sayfadan attı sonra mecburen DHye geçtim orada sadece uzaktan takip ettim çok payşalımda bulunmadım. ama bende wowda yönetimden dolayı fazla bulunmuyorum. dh de bitmiştir benim için...

son sözüm  insanın evi gibisi yok beee... :)

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı izorlu85

Allah cümlemizden razı olsun kardeşim daha bitmedi Videolarda var bugün bitmezde yarın sabah paylaşırım videoları ytongları vinçlerin nasıl kaldırdığını görebiliyorsunuz ayrıca yeni açıktaki betonlamayıda görebileceksiniz.  Yani şöyle oluyor;

3 Videos Loading...  ;D

biz onu 
"üç vidos loding" diye okuyoruz sen her ne kadar ingilizce yazsan da :D

Çevrimdışı ALI RIZA

dorx zor bu iş ya bunu pratik hale getirseniz iyi olur donanımdaki gibi mesala

resmi upload et linki yapıştır :)
[img] [ /img] içine yapıştır

Çevrimdışı ALI RIZA

Video eklemeyi beceremedim galiba :D

en kolayı :) youtube veya dailymotion.com  kodunu direk buraya yapştır tamamdır :)
yada
[youtube] [ /youtube] içine youtube yap dailymotion direk yapştır mesaja

Çevrimdışı Akcatas45

Mustafa abi sen bugün foto atmadın mı yoksa ben mi göremiyorum telefomdan

Çevrimdışı ALI RIZA

deneme

[youtube]http://www.youtube.com/user/BJKVodafoneArena/videos[/youtube]

çalışsa saşardım :)
url içine yazma orada küçük youtube simgesi var :)  onu da geçtim link direk yapıştır mesaja açılır

Etiketler: