Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
hayırlı olsun yeni yer ben dh de wowda sadece yorumları okurdum buraya uye olmak istedim umarız stadımızı acılana kadar ve sonrasındada buradan takip ederiz hayırlı geceler herkese

Çevrimdışı Serkan7738

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-10.06.2014-089.jpg[/img]

Çevrimdışı Efe

ekremde geldi o kadar hızılıyız ki herkes geldi gibi  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum resimleri ile bizi bilgilendiren hergün o kadar yol gidip bulduğu her küçük delikten stadımızın fotolarını çekip, üstüne resimler yüklenirken. 175 piçtures loading yazıp bizi heyecanlandıran mustafa_87 kardeşimetoplanıp bi kombine alalım ne dersiniz ? :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı triasix

Necmi bey hayırlı olsun dh den dışardan takip ediyordum sizi ve diğer paylasimcilari çat kapı girdik destursuz umarım kabul ediliriz :) :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese Selamlar, insan giderken haber verir, kafanıza göre çekip gidiyorsunuz, olmazki böyle  ;)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı murat

necmi abi ellerine emeğine sağlık tanımıyorum seni ama tanışmak isterim :) en kısa zamanda :)

arkadaşlar birkaç gündür ileişim zayıftı.cuma günü stadın önünde gaziler büfede saat 14.00 civarında bulışuyoruz.akşama kadar oradayız.gelmek isteyenler buyursun gelsin.

Çevrimdışı Oktay

Bütün kadro tamam gibi eksik var mı :)

Kardeşim resim yüklemeyi denemek için izin almadan çektiğin resmini ekledim kusura bakma  :-[

Beşiktaşlı'lar olarak hepimiz kardeşiz sizler bakın görün diye paylaşıyorum o kadar resmi  :) Ne izni ?
Tatile gidersen yerine adam bulmadan gitme  ;)

Çevrimdışı Necmi

Yazı fontunda biraz değişiklik yapsanız aslında.. Okumakta zorlanıyorum  :(

fontlarla ilgileneceğiz yarın bu gecelik idare edin

Çevrimdışı TØLGA

timelapse hocam benim pcde var resim ama böyle bir linki yok onu nasıl yapıcaz urlsi yok??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı İmansız26

Selamın Aleyküm Abilerim kardeşlerim..Sizler neredeyseniz oradayız.. :)
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mert E

Şu anda herhangi bir çalışma var mı mabedimizde benim canlı yayında sıkıntı varda

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum resimleri ile bizi bilgilendiren hergün o kadar yol gidip bulduğu her küçük delikten stadımızın fotolarını çekip, üstüne resimler yüklenirken. 175 piçtures loading yazıp bizi heyecanlandıran mustafa_87 kardeşimetoplanıp bi kombine alalım ne dersiniz ? :)

İlker kardeşim bir teşekkür edin yeter ben kombine mi kendim almak isterim  ;) Sağol varol kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

Necmi bey hayırlı olsun dh den dışardan takip ediyordum sizi ve diğer paylasimcilari çat kapı girdik destursuz umarım kabul ediliriz :) :)

Hoşgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar ve dostlar :) sorunlar
http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=8.0

yazalım ki nerede ne var görelim 10 sayfa okudum :) kafam karıstı ne ne olacak diye :)

Çevrimdışı keremfrat1

istanbuldayım abi :) tamamdir necmı abı cuma günu saat 14:00 da ordayım inşallah :)

Çevrimdışı enisdindar

Foto atma konusunu biri açıklasa :)

Fotoğraf atmak oldukça kolay,
Yanıtla kısmında şeklinde gördüğün sembole tıklıyosun,
Önümüze [img][ /img] gibi bir html kod geliyor,
Bu kodun arasına yollamak istediğin fotoğrafın linkini yazıyosun ve gönderiyosun.

Örnek Kod | [img]http://vodafonearena.com/besiktask.jpg[ /img]
Not | /img boşluksuz olacak.
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

img nin arasına resimin urlsini nasıl alıcaz bilgisayarda yük olanın anlayamadım valla url alamıyorum 8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

ekremde geldi o kadar hızılıyız ki herkes geldi gibi  ;)

Alıştık taşınmaya  ::)
çabuk oluyor artık

Çevrimdışı murat

Herkese Selamlar, insan giderken haber verir, kafanıza göre çekip gidiyorsunuz, olmazki böyle  ;)

özel mesaja baktınmı?

Çevrimdışı Taner

Valla Mustafanın hakkı ödenmez.Eğer öyle bi organizasyon olursa elimden geldigi kadar öğrenci halimle yardım ederim. +1 yazın beni bi kenara...Bide kaç gündür yagmur olayı sacma sapan tartısmalar ve troller yuzunden staddan ayri kaldik.Biraz stad konussaniz bende okusam cok mutlu olurum.Herkese saygılar..
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı eski inönü

ben bu prekastcıdan hicbir şey anlamadım. Adam prekastları üst üste koyacagına boş yerlere koysaydı şimdiye bitmişti kapalı :)))

Çevrimdışı murat

img nin arasına resimin urlsini nasıl alıcaz bilgisayarda yük olanın anlayamadım valla url alamıyorum 8)

hızlıresim

http://hizliresim.com/  buradan yükleyebilirsin url

Çevrimdışı Necmi

ben bu prekastcıdan hicbir şey anlamadım. Adam prekastları üst üste koyacagına boş yerlere koysaydı şimdiye bitmişti kapalı :)))

Katılıyorum :)

Etiketler: