Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343960 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı axioma

Konu dışı ama nereye yazacağımı bilemedim (Silinirse de sorun değil)
Süleyman Seba için beste yapmışlar ben çok beğendim gerçekten.

Cennet'te selam söyle onlara, gözleri kalmasın arkada,
Vedat Okyar'a, Optik Başkan'a, Şeref Bey'e, Baba Hakkı'ya

Şimdi gittin ya, bu çocukların bir başına karanlıklarda,
Yeminler olsun Beşiktaş'ıma, izindeyiz Süleyman Seba...

video;

Çevrimdışı Salih A.

inşaat izleme olayı hastalığa dönüştü artık bende her boş anda canlı yayına bakar oldum üstelik ilerleme belirgin olsun diye kendi kendime hafta bir bakacam dediğim halde 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

Konu dışı ama nereye yazacağımı bilemedim (Silinirse de sorun değil)
Süleyman Seba için beste yapmışlar ben çok beğendim gerçekten.

Cennet'te selam söyle onlara, gözleri kalmasın arkada,
Vedat Okyar'a, Optik Başkan'a, Şeref Bey'e, Baba Hakkı'ya

Şimdi gittin ya, bu çocukların bir başına karanlıklarda,
Yeminler olsun Beşiktaş'ıma, izindeyiz Süleyman Seba...

video;

hen locada süleyman seba bölümü var hemde multimedya marşlar bölümümüz var oralarada atarsan iyi olur

Çevrimdışı Kesh

Spartak'ın stadı ile bizimkini benzetenler kaç numara gözlük kullanıyorlar  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Spartak stadında 3 sırada 1 demir koruma var.bizde de öyle mi olacak yoksa her sırada mı?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Her sırada olur.
Demirlerin siyah boyalı olması lazım aksi takdirde üst katlar iğrenç görünür.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

kombine 15000 i geçmezse kışın maçları burda oynarız

Çevrimdışı Necmi

kombine 15000 i geçmezse kışın maçları burda oynarız

demekle olmuyor vermiyorlar stadı hem oraya gitmek dahamı kolay şu an kombine orayı doldurur yanına sattığın
her bilet kârdır geçen sene en kötü 20000 e oynadık bu sene takım iyi olsun ordan iyi hasılat alacağız hem olimpiyat artık bizim için
avantaj olmaya başladı bizim için zorsa rakip için daha zor biz en azından alıştık artık

Çevrimdışı ozan062

Spartak stadında 3 sırada 1 demir koruma var.bizde de öyle mi olacak yoksa her sırada mı?

bolca olacaktır ciddiyim bu konudada cok sikayetciyim mecburuz ama ,, eskilerde bu yok mesela emin değilim ama ornek vermem gerek bu bayernin stadında yok diye kalmıs aklımda,, varsa bile bircok stadda gormedik bunu mesela juvedede yoktur,, neden çnk su son 3-5 senedir var bu  rezil sey,, guvenlik vs tamamda nedir o demir bollugu oyle her yerde var:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Haldun

Su deplasman tribunun yeni aciga yapilmasi hic hosuma gitmedi madem yeni aciga konser alani icin loca yapilmadi o deplasman tribunun fileleri koruma cami gorusu etkilemezmi konser icin, keske eski acik numarali bitisimine yapsalsrdi

Çevrimdışı Müslüm KÇK

merhabalar, forumunuza donanimhaberden sonra arada bir bakıyordum, şimdi üye olmak nasip oldu. hayırlı olsun bu arada :))

iyi forumlar

Çevrimdışı serti67

merhabalar, forumunuza donanimhaberden sonra arada bir bakıyordum, şimdi üye olmak nasip oldu. hayırlı olsun bu arada :))

iyi forumlar
hos geldınız
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Su deplasman tribunun yeni aciga yapilmasi hic hosuma gitmedi madem yeni aciga konser alani icin loca yapilmadi o deplasman tribunun fileleri koruma cami gorusu etkilemezmi konser icin, keske eski acik numarali bitisimine yapsalsrdi

Nerde olmasını arzu ederdiniz ? Eski açıkta locaların,moda merkezinin ve restaurantların içinde mi ? Eleştirirken bari mantıklı düşünüp eleştirin herşeyin iyisini,doğrusunu siz biliyorsunuz yönetim ne yapıyorsa yanlış zaten.

Çevrimdışı Efe

Eski acikta betonlama icin hazirlik yapiliyor suan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iyi forumlar
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nerde olmasını arzu ederdiniz ? Eski açıkta locaların,moda merkezinin ve restaurantların içinde mi ? Eleştirirken bari mantıklı düşünüp eleştirin herşeyin iyisini,doğrusunu siz biliyorsunuz yönetim ne yapıyorsa yanlış zaten.
Derin bir nefes alıp 10'a kadar sayıver  :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ozan062

ilk basta bende senin gibi dusundum ama  ulasım ve en guvenli yer onlara burası aslında,,, necmi abinin o donem yazdıgı birsey vardı,, otoparktan yukarı cıkıcaklar olay bu diğer türlü bizim yogun oldugumuz yerlerde cokca sıkıntı cıkarırlardı,, otobüslerle giricekler sonra yukarı sonra mac bitince aynı sekilde dısarı:D

otobüste yasıcakları korku dolu anları dusunemiyorum :D:D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 20:34:49 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Hay Allah senden razı olsun  :ok: :sevinc

112 resim 20dk da yükleniyorsa 116 resim taş çatlasın 21dk sürer..  :clever: :super: bakalım bakalım şu köşe prekastlara:super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı jiyan1903

Etiketler: