Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Keşke bizim stad da bilbaonunki gibi olsa.Ben bayılıyorum o stada.Yeni açığa "efsane tribün " olsun diye loca yapılmadı ama deplasman tribünü oraya kondu.Böyle olacağına loca yapsalardı keşke en azından simetrisi bozulmazdı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı arda

Eski açık üst ikinci kiriş demirleri yürümüş gitmiş!  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı scape_bjk

San Mames'in çatı malzemesi ne? bizimkiyle aynı mı?

Çevrimdışı Deniz

Spartakın stadı 43 bin kişilik ama 1 tribünün üstü nerdeyse hiç yok ?.bizim stad daha 43 den çok daha fazla olmalı bu mantıkla

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yeni acik arka tabla hazir eski acik arka tabla hazir betonlamaya engel bisey kalmamis bi kac duzenlemeyle 12 saat sonra hazir olurlar gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Acaba prekast veya sadece merdiven kısımlarında boya veya kaplama işlemi gibi bir şey yapılacak mı?

Çevrimdışı Deniz

Bİzim stadın da tribünleri yaklaşık olarak buna benzeyecek.2 kat localısı + üst tribün daha dik

Çevrimdışı BRK

biz localarimizi niye tribun altinda saklayamadik? Ona cok kiziyorum

Çevrimdışı okansosa

Spartakın stadı 43 bin kişilik ama 1 tribünün üstü nerdeyse hiç yok ?.bizim stad daha 43 den çok daha fazla olmalı bu mantıkla

bu ne kadar iğrenç bir stad bu kadar kötüsünü görmemiştim :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı SDemirsoy

tribün altına saklı zaten daha nasıl yapılabilir ki ?

Çevrimdışı Efe

bi stadta localari bundan daha cok saklaymazsin ust kat direk ustune biniyor localarin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bu ne kadar iğrenç bir stad bu kadar kötüsünü görmemiştim :D
DIşı güzel ama :D

Çevrimdışı okansosa

spartak stadı 44.000 se kapasite için izin verilirse 50.000 i buluruz herhalde
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı scape_bjk

Bu da san names dışardan görünüş, adamlar herşeyi düşünmüş valla

Çevrimiçi Necmi

Keşke bizim stad da bilbaonunki gibi olsa.Ben bayılıyorum o stada.Yeni açığa "efsane tribün " olsun diye loca yapılmadı ama deplasman tribünü oraya kondu.Böyle olacağına loca yapsalardı keşke en azından simetrisi bozulmazdı
yoo taraftarı düşünüp efsane tribün olsun diye yapmadılar orası konser merkezi olacağı için en iyi sahne görüntüsü olsun diye loca koymadılar :D
konserler locadan fazla getiri sağlıyor demekki

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Volkan Başaran

spartak ın stadı gördüm morakim bozuldu arkadaş..

Çok kötü ya ara katsız stadlar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

yoo taraftarı düşünüp efsane tribün olsun diye yapmadılar orası konser merkezi olacağı için en iyi sahne görüntüsü olsun diye loca koymadılar :D
konserler locadan fazla getiri sağlıyor demekki
abi başkan taraftarımız için öyle yaptık dedi  :)

Çevrimdışı ahmetx

spartak ın stadı gördüm morakim bozuldu arkadaş..

Çok kötü ya ara katsız stadlar.
Neden bozuldu bizde öyle olmayacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

Neden bozuldu bizde öyle olmayacak.

yalnız şu vip bölümü çok ama çok abartılı olmuş

sanki lüks kış otellerini andıran bir görüntü vermekte  :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ozan062

yalnız şu vip bölümü çok ama çok abartılı olmuş

sanki lüks kış otellerini andıran bir görüntü vermekte  :)

yeni yapılacak goztepe stadı vs boyle planlanıyor bir nevi timsah arenanında boyle locaları ayrı bir yerde,,, hadi bizimkiler taraftardan korkuyor bunlar neden boyle yapıyorlar anlamakzor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: