Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346486 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada cidden şu anki yayın kamerasını çiçeklerin emekçilerini izlemek (maşallah arı gibi çalışıyorlar) iyi güzel hoş da

obitaş'ın emekçilerini izleyememek bir o kadar üzülerek belirtiyorum çok ama çok kötü tam bir hayalkırıklığı yani

keşke karşılıklı canlı yayın kamerası olsaydı  :s20:

hani ben istiyorumki 2 kamera ve kapalı da olacağına yeni açıkta olsun.

Çevrimdışı Efe

Rampadan fazla toprak alinyor alcaltiliyor rampa eski acik araka taraftanda fazla toprak alinip temeli atilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu görselleri kaale almamak gerekir.maketteki daha gerçekçi.bu görselde neredeyse çatı yokmuş gibi. merdiven boşlukları fazla giriş çıkış tünelleri aşırı büyük.

Stadın tamaminin o acidan bakildiginda o gorselle alakası yok sadece temsili bi goruntu cok cok daha guzel olacak bitince :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ercan

Konu dışı ama bişey sorucam benim passo ile ilgili hiç bir başvurum yok.alabilirsem kombineyi indirim son günü olan 28 ağustos da alıcam bir günde halledebilirmiyim acaba

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı ama bişey sorucam benim passo ile ilgili hiç bir başvurum yok.alabilirsem kombineyi indirim son günü olan 28 ağustos da alıcam bir günde halledebilirmiyim acaba
beş dakikada halledersin passo olmasına gerek yok başvurun olması yeterli

Çevrimdışı ahmetx

resimlerde yükseklik farklarının nerden çıktığını görebilirsin
Ben kapalı ve eski açığın 1. Katlarını karşılaştırdığını anlamışım. :ebebe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

mehmet gelir @tsk2166 twitter hesabından alıntıdır teşekkürler
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 15:51:47 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

:D :D evet @Necmi Abi top sizde
top bendeyse tek tek değil toplu kıyım yaparım bu işler resimlerde KV pozu vermekle olmuyor :evillol: @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

top bendeyse tek tek değil toplu kıyım yaparım bu işler resimlerde KV pozu vermekle olmuyor :evillol: @SDemirsoy
Kv pozu ne abi  :D @Necmi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ağustos 2014, 15:52:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Faruk hocam bi kaçtane daha var sana mail atsam olur mu ?? Sen de buradapaylad ya da  facebooktan gondereyim twitera koymak zor oluyor facebook ismim mehmet gelir..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı FARUK

Faruk hocam bi kaçtane daha var sana mail atsam olur mu ?? Sen de buradapaylad ya da  facebooktan gondereyim twitera koymak zor oluyor facebook ismim mehmet gelir..

hangisi kolaysa sana ,  ben atarım hocam

Çevrimiçi Necmi

buraya yüklemek çok kolay direk buraya niye yüklemiyorsun
http://besiktasarena.com/index.php?topic=12.0 burda anlatıyor nasıl yapacağını faceye yüklemekten daha kolay hem resimde küçülmez :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ercan

beş dakikada halledersin passo olmasına gerek yok başvurun olması yeterli
Teşekkürler abi

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Merhaba,

Kısaca bu gün gördüğüm rüyamı anlatıyım... Stadımız tamamlanmıştı tribünler muhteşem olmuştu... Tek eksik çatı yoktu... Sonra çatının montajını gördüm malzeme bildiğimiz branda :) Üzerinde Vodafone logosu olan şemsiye gibi branda ile kapladılar :) Bir anda rüyam kabusa dönüştü... Üzüldüm dedim bu ne... Sonra uyandım :)

Not: Cam açıktı ve üstümde battaniye pike vb. birşey yoktu :

Çevrimiçi Necmi

Merhaba,

Kısaca bu gün gördüğüm rüyamı anlatıyım... Stadımız tamamlanmıştı tribünler muhteşem olmuştu... Tek eksik çatı yoktu... Sonra çatının montajını gördüm malzeme bildiğimiz branda :) Üzerinde Vodafone logosu olan şemsiye gibi branda ile kapladılar :) Bir anda rüyam kabusa dönüştü... Üzüldüm dedim bu ne... Sonra uyandım :)

Not: Cam açıktı ve üstümde battaniye pike vb. birşey yoktu :

sen üşüdüğün için üstüne örtecek bir şey aramışın :bandit:
allahtan battaniyeyle çatıyı kapattıklarını görmemişsin :D

Çevrimdışı Yakup

Fotolardan eski açıkta prekast işlemi devam ediyor, akşama mustafadan gelecek fotolarda daha net anlaşılır.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı MUTLU

Merak ettiğim bir konu var. Bu yeni açığın yol seviyesine kadar çıkan kapalıyla birleşen bölümün üstü beton pompası ve mikserini taşıyabilecek kadar kuvvetli midir? Bir toplantıya katıldığımda sezgin cengiz onların çok ağır olduğunu ve tabla betonun o ağırlığı taşıyamayacağını söylemişti. Mecidiyeköyde yapılan bir gökdelen inşaatında da görmüştüm oysaki adamlar katın içerisinden hem mikserle hemde pompayla beraber girmişlerdi ve beton döküyorlardı.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı arda

Oha kolonu kırıyodu yavaş la yavaş! sanırım eski açık arka betona hazır gibi hadi Bismillah  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Merak ettiğim bir konu var. Bu yeni açığın yol seviyesine kadar çıkan kapalıyla birleşen bölümün üstü beton pompası ve mikserini taşıyabilecek kadar kuvvetli midir? Bir toplantıya katıldığımda sezgin cengiz onların çok ağır olduğunu ve tabla betonun o ağırlığı taşıyamayacağını söylemişti. Mecidiyeköyde yapılan bir gökdelen inşaatında da görmüştüm oysaki adamlar katın içerisinden hem mikserle hemde pompayla beraber girmişlerdi ve beton döküyorlardı.
o kolonlar bir değil on mikser taşır 9 şiddetindeki depreme dayanacak yapı yapıyorsun mikserle pompayla çökecekse işimiz var :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Spartak stadı bitirmiş 44 bin

Bilboa dünyanın en güzelini bitirdi.53 bin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MUTLU

o kolonlar bir değil on mikser taşır 9 şiddetindeki depreme dayanacak yapı yapıyorsun mikserle pompayla çökecekse işimiz var :bandit:
Aslında öğrenmek istediğimde buydu necmi abi o zaman o kattan rahatlıkla beton dökümü yapılabilir??
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

xuz

• Ziyaretçi

Spartak'ın stadı kötü ama Bilbao'nun stadı efsanevi

Çevrimdışı ikay yusuf

Spartak'ın stadı kötü ama Bilbao'nun stadı efsanevi
bizimkisi spartakinkine benziycek
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Etiketler: