Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339501 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

hızlanma sevindirici ama yinede hedefte değişme yok stad için hernekadar başkan; bu sezon  bir maç dahide olsa oynamak istiyoruz desede benim şahsi fikrim seneye bu zaman yetişir stadımız :ok: :ok:

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 18:36:49 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

hızlanma sevindirici ama yinede hedefte değişme yok stad için hernekadar başkan; bu sezon  bir maç dahide olsa oynamak istiyoruz desede benim şahsi fikrim seneye bu zaman yetişir stadımız :ok: :ok:
yok eğer kaba aralık ayında biterse son üç dört maçı oynama imkanımız olur eğer takım şampiyonluk yolunda olursa kesin oynatırlar
 :alala: ama o zaman dolu tribünlere oynayacağı için olimpiyatıda tercih edebilirler olimpiyatta bir maç vodafonda iki maç gibi olur :evillol:

Çevrimdışı FARUK

eski açıkta küçük bir prekast takılmış veya takılıyor :)

Çevrimdışı Oktay

yok eğer kaba aralık ayında biterse son üç dört maçı oynama imkanımız olur eğer takım şampiyonluk yolunda olursa kesin oynatırlar
 :alala: ama o zaman dolu tribünlere oynayacağı için olimpiyatıda tercih edebilirler olimpiyatta bir maç vodafonda iki maç gibi olur :evillol:
necmi abi mayısta liğ bitiyo eğer aralıkta bittiğini farzedersek 5 ayda çatı-koltuk-çim bizar bana uzak ihtimal geldi :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

aklıma gelmişken belirteyim

çiçekler team ile obitaş team arasında paintball savaşı olsa ne iyi olurdu ama ya  :lol:

İstanbul'da vardır mutlaka paintball alanı

Necmi  abi der ki İsmail'i bana bırakın ben halledeceğim siz diğerlerini halledin falan  :evillol:

çiçekler team ile obitaş team arasında paintball savaşı olsa ne iyi olurdu ama ya  :lol:

Necmi  abi der ki İsmail'i bana bırakın ben halledeceğim siz diğerlerini halledin falan  :evillol:
@Necmi abi ve ekibi bizim karşımıza çıkamaz  :evillol:

Çevrimdışı Emirhan

Obitaş aldı başını gidiyor. Nazar değmesin  :claps:

Çevrimiçi Necmi

necmi abi mayısta liğ bitiyo eğer aralıkta bittiğini farzedersek 5 ayda çatı-koltuk-çim bizar bana uzak ihtimal geldi :alala:
aynı anda olacak şeyler sadece çimi sermek sona kalabilir ama zemini yapılır çatı yapılırken koltuklarda döşenir
iç dekorasyonuda kalabilir öyle bir iki maç idare edilir lig bitincede sonlanır bence disiplinli bir çalışmayla olur olmazsada canları sağ olsun

Çevrimiçi Necmi

ben sameti hallederim ilk onu götürmek lazım :D gerisi sorun teşkil etmez :tabe:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yeni açıkta arkada kalan bölgeye beton aracı vs. nasıl girecek arkadaşlar ?

Çevrimdışı LifesGood®

KONU DIŞI // Şu Jack Nicholson'un capsinin orjnal resmini lütfen biri atabilir mi acaba bulamadım bir türlü.

Çevrimdışı Caner

Onu ben de düşündüm ama dışardan yapabilir herhalde.

Çevrimdışı Efe

ara bırakıldı o bölümden geçip arka tarafa gidecek fışkırıtıcı ilk kat bittimi gerekte kalmayacak bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu kazan arenada 3 kat mı loca var ben mi yanlış görüyorum ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açık arka tarafta boş bir koridor var. Rampanın orada.
O kısımda neden ilk kata başlanmıyor? Öyle kaldıkça hep birşeyler eksik gibi.

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Bu kazan arenada 3 kat mı loca var ben mi yanlış görüyorum ?

çok kötü stad :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

Konu disi ama tatilden kucak dolusu sevgiler.mesafeler uzak olsada sevdalar bir.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

google earth 1-2 ay öncesi :)
ben de bakayım dedim.eski hali çıktı bende.o 3 boyutlu halini kaydedebiliyor muyuz ?  :evillol: binayı gizle dedim.gösterdiğin hali de çıktı ama o binayı almak lazım : D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

ben de bakayım dedim.eski hali çıktı bende.o 3 boyutlu halini kaydedebiliyor muyuz ?  :evillol: binayı gizle dedim.gösterdiğin hali de çıktı ama o binayı almak lazım : D

valla ben herşeyi kapattım böle çıktı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

google earth 1-2 ay öncesi :)
şu eski açığın büyüklüğüne bakın aylardır mustafa yeni açık çeke çeke eski açığı bize unutturdu
bu obitaşcılar iyi manipule ediyor olayları :D

Etiketler: