Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334654 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

genç :alala: istersen bir soltarafa dönde yaşıma bak sen bu dünyada yokken ben Beşiktaşlıydım
:kop: :kop: :kop:
tarihle yaşıt @Necmi abi :) bizde onun tarihine doğru ilerliyoruz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı manyak1903

150 tane loca ortalama 100,000 dolardan olsa 15milyon dolar eder.  15 olsa gene idare eder  :lol:
vallaha işte ben de onu diyordum.sene başında haberlerde 200 bin dolar ortalama deniyordu.oradan ben yıllık 29 milyon 400 bin dolar çıkarıyordum.

Bir kere kale arkasında 78 tane loca var.sabancı haberindeki gibi 9-10-12 kişilikler orada olsa.78x10kişi(ortalama)x3250$(koltuk başı)=2 milyon 535 bin yıllık getirisi var.geriye kalıyor 70 loca.yani kale arkasındakiler bir şey getirmiyor zaten ama saha kenarındakilerden de iyi bir geliri sağlayamıyoruz bana göre.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ozan062

san mamesin yapılış fotolarına göz attım arkadaşlar bizim stadta kullanılan demir ve betonun haddi hesabı yok san mamesin yapılışı bizim ara sokaklarda yapılan binalara benzemiş kolonlar ince hele kolonun içine konan demir görünmüyor neredeyse şoka girdim görünce fikret başkan harika bi iş çıkartıyor  :claps:

avrupada italyada değilseniz benim bildiğim cok deprem bolgesi bulunmuyor,, dolayısıyla adamlar neden demir kullansınki:D bizim ülkedeki demir ihtiyacının bol olması aslında fiyatlarıda arttırıyor :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ertan-ANK

Senelik loca gelirimiz 10 milyon dolar ise keşke localar sadece numaralıya yapılsaydı. Diğer tribünlere loca yerine koltuk yapsaydık sonuçta hem kapasite artacaktı hem de yine belirli bir gelir olacaktı. 
Tahminim arada 5-6 milyon tl'lik bir fark kalırdı,  daha fazla seyirci baskısı ile daha fazla puan kazanacak ve aslında daha çok para kazanacaktık.
Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?

Hatta oradaki koltuklari yeri cok iyi oldugu icin biraz daha fazla ucretle stabilir fiyat farkini az daha dusurebilirdik.
Ben cok mantikli bir tespit olmus.Ama artik bunun icin gec.
Ben dun stadimizin eksik yonlerini de konusalim derken bu tur seyleri tartisalim,bjk_mabete iletelim belki simdi olmasa bile ilerisi icin fikirler ortaya cikmis olur.

Çevrimdışı Haldun

bu hesap bana ait.resmi değil ama iki tane haber kaynağına göre yaptım.birisi sabancının aldığı locanın üzerinden.birisi de divanda 27 milyon dolar 147 locanın 106 sı ( + VİP de vardı) satıldı haberinden.

yalnız bu sadece loca geliri.VİP ve 1903 tribünü bu hesapta yok.ancak sadece loca geliri bile olsa bana da 10 milyon $ bayağı bir az geldi.
aynen 10 milyon dolar çok az ben sadece 70 tanesinden 10 milyon dolar gelir bekliyorum çünkü bazı localar var ki 1 milyon dolara bile satılyıor ,geçenlerde sabancı ailesi almıştı hatta

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Localar kaçar kişilik? ilerleyen senelerde eski açıktan locaya terfi edelim :))

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar localar ilk satıca çıktığın locaların kapasitelerinin ve fiyatlarının olduğu bir excel dosyası vardı ben ordaki fiyatları topladıgımda senelik 25 m $ civaında bir gelir hesaplamıştım.

uzar abi inşallah  :D

Mustafa bu prekastçılar sana kafayı yedirtmeden önce acil dükkana gel, sana bazı bitkiler vereceğim içtiğinde umursamaz oluyorsun. Ama bir tehlike var, resim çekme konusunda da umursamaz olabilirsin  :evillol: Bu durumda ben tehlikeye girebilirim ama gel sen yine de  :evillol:

Arkadaşlar localar ilk satıca çıktığın locaların kapasitelerinin ve fiyatlarının olduğu bir excel dosyası vardı ben ordaki fiyatları topladıgımda senelik 25 m $ civaında bir gelir hesaplamıştım.

Senelik 25 m dolarsa eğer mükemmel olur. Fakat bu locaların sürekli satılabilmesi için sportif başarı şart  :)

Çevrimiçi murat

Senelik loca gelirimiz 10 milyon dolar ise keşke localar sadece numaralıya yapılsaydı. Diğer tribünlere loca yerine koltuk yapsaydık sonuçta hem kapasite artacaktı hem de yine belirli bir gelir olacaktı. 
Tahminim arada 5-6 milyon tl'lik bir fark kalırdı,  daha fazla seyirci baskısı ile daha fazla puan kazanacak ve aslında daha çok para kazanacaktık.
Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
ismail loca yerine tribün yapılsaydı 4-5 bin kapasite artışı olurdu.kişi başı ortalama 2 bin tl den hesaplasak 10 milyon lira yapar.10 milyon az gelir elde etmiş olurduk.ektra 10 milyon için kaç maç fazla kazanmak gerekiyor?

Çevrimdışı ozan062

adam 22 bin ton demir veriyor nasıl karşılayacak para almadan maliyeti hee şunu söyleyeyim içeriden tanıdığım kişi hiç para almamalarına rağmen işlerin çok hızlı devam ettiğini bayrama çok büyük anlamda stadın kabasının biteceğini söyledi ahmet beyde para almadan bilmem kaç ton demir göndermiştir merak etmeyin beşiktaşta kimsenin parası kalmayacağını bildikleri için var güçleriyle çalışıyorlar parasal konular sonra geliyor şuanki durumda herkes stadı bitirmeye odaklanmış durumda

zaten mali genel kurulda soylenmişti bundan oncekinde  butun elden para verenlerin borcları 300er 500er  indi yani paralarını oduyor bizimkiler sadece bir kişininki haric hiç oraya girmeyelim,,

Çevrimdışı manyak1903

Localar kaçar kişilik? ilerleyen senelerde eski açıktan locaya terfi edelim :))
benim yaptığım hesap haberdeki şu verilere göre , ki Efe den aldığım sıralı loca düzenine göre satılıyorsa büyük ihtimal aşağıdaki kişi adet sayısı doğru.

Kişi Adet
- 9 16
- 10 16
- 12 80
- 15 28
- 18 4
- 21 2
- 33 1

ismail loca yerine tribün yapılsaydı 4-5 bin kapasite artışı olurdu.kişi başı ortalama 2 bin tl den hesaplasak 10 milyon lira yapar.10 milyon az gelir elde etmiş olurduk.ektra 10 milyon için kaç maç fazla kazanmak gerekiyor?

Yeri geldiğinde tek bir maç bile yeter.
Örnek geçen sene, tek bir maç kazansaydık kasamıza bu yıl extradan 25 milyon euro para girecekti.  :ok:

Çevrimdışı arda

Günaydın Beşiktaş;

Şu arkadaki fışkırtıcı mı? benim gözler mi gitti sonunda!
yok eğer fışkırtıcıysa nereye fışkırtıyor orda ne işi var yok değilse Allah aşkına şu kameranın çözünürlüğüne biri bir el atsın sağlık elden gidiyor  :ebebe: yada Ismail hocam varmı şöle güzel bi karışım gözler için
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı manyak1903

bu excel dosyası nette açık bilgi mi , ona göre bulmaya çalışayım.özelse aramayayım boş yere :)

Çevrimdışı Efe

Günaydın Beşiktaş;

Şu arkadaki fışkırtıcı mı? benim gözler mi gitti sonunda.
yok eğer fışkırtıcıysa nereye fışkırtıyor orda ne işi var yok değilse Allah aşkına şu kameranın çözünürlüğüne biri bir el atsın sağlık elden gidiyor  :ebebe: yada Ismail hocam varmı şöle güzel bi karışım gözler için

Evt fışkıttici perdelere fiskirtiyordur eski aciktada en sonunda gordum fiskirticiyi aksama kadar surer betonlama eski acikta kalipcilar manyak gibi calisiyorlar hem yeni hem eski acikta :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

çok boğucu olurdu kesinlikle düşnemiyorm o derinlikteki akustiği

gecen aklıma geldi yazmamıstım,, su unlu Wembley kükreyisi diye bir olay vardır gecmişten bu yana hep konusulur,,, bizdede artık arena kukreyisi gibi birseyler koyarız tum dunyaya bunuda kanıtlarız ama dunde soylediğim gibi çekirdekci taraftarın olması ama sayısının az olmasınıda istiyorum o konuda baya endiseliyim

Çevrimdışı Haldun

yalnız kapasiteyi isteseydik 50.000 de yapabilirdik fakat izin çıkmadı en fazla 42.000 kişilik yapabilrsiniz dedndi locayla alakası yok kapasitenin ,merkezi bir yerde bulundugu için stad trafik falan problem olacagı içim max bilet sayısı 42.000 olarak belirlendik ama ilerde izin çıkma ihitmaline karşı koltuklar geniş ferah yapıldı, şükrü saraçoğlu stadı bizden daha küçük olmasına ragmen kapsite olarak 10.000 daha büyük

Çevrimdışı arda

Evt fışkıttici perdelere fiskirtiyordur eski aciktada en sonunda gordum fiskirticiyi aksama kadar surer betonlama eski acikta kalipcilar manyak gibi calisiyorlar hem yeni hem eski acikta :evillol:

Allah kalıpçılarımıza zeval vermesin de bütün bu kırmızı alan perdelenecek değil mi! ÖHHH arkadaş  :claps: :claps:
Bu arada şu kare boşluk var beyaz okla gösterdim oranın olayı nedir?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi murat

3 yıllık 60 milyon dolar gibi gelir planlanıyordu localardan sanırım.

yalnız kapasiteyi isteseydik 50.000 de yapabilirdik fakat izin çıkmadı en fazla 42.000 kişilik yapabilrsiniz dedndi locayla alakası yok kapasitenin ,merkezi bir yerde bulundugu için stad trafik falan problem olacagı içim max bilet sayısı 42.000 olarak belirlendik ama ilerde izin çıkma ihitmaline karşı koltuklar geniş ferah yapıldı, şükrü saraçoğlu stadı bizden daha küçük olmasına ragmen kapsite olarak 10.000 daha büyük

Haklısın, kapasiteyi sınırlandırmalarının birinci nedeni o bölgede daha fazla yoğunluk istemiyor olmaları.
Fakat burası Türkiye, gerekli lobiyi yapar adamını bulursan kimse bu hesapları vs dikkate almaz, yeri gelir gökdelen bile dikersin.

Çevrimdışı manyak1903

Biz bu adamlara(img doğuş) yılda bir de en az 1 milyon avro ödeyeceğiz.Sabancı haberi ile bu alttaki söylediği tutuyor.Efe nin fotoğraftaki tutuyor.2-3 farklı bilgi hepsini aynı söylüyor kısaca.benim hesabının doğruluğuna inanıyorum.ben en fazla getirecek şekilde konumladım locaları.

IMG Doğuş Stadyum Projeleri Direktörü Ceyhun Kazancı"En ucuz locamızın 1 koltuk fiyatı 3250 Dolar + KDV’dir. Bunlar kale arkası localarımız. En pahalı Locamız 12.000 Dolar + KDV’dir. 3’er yıllık satış yapıyoruz. Örneğin kale arkası loca olduğunu düşünelim. Koltuk fiyatı 3250 Dolar+KDV, çarpı 10, çarpı 3 yıllık olduğu için 3 olarak hesaplıyoruz. Böylece toplam fiyatı bu şekilde buluyoruz. Yan taraftaki localar içinde aynı şeyler geçerlidir. Loca kapasitesine göre bu durum değişiyor. 9 kişiden başlıyor, 21 kişiye kadar devam ediyor."

Çevrimdışı Haldun

Haklısın, kapasiteyi sınırlandırmalarının birinci nedeni o bölgede daha fazla yoğunluk istemiyor olmaları.
Fakat burası Türkiye, gerekli lobiyi yapar adamını bulursan kimse bu hesapları vs dikkate almaz, yeri gelir gökdelen bile dikersin.
aynen öyle herşey prosedüre bakıyor,bu işin karanlık tarafı stadın arkasındaki gökdelenden belli oluyor fazlasıyla

Çevrimdışı manyak1903

3 yıllık 60 milyon dolar gibi gelir planlanıyordu localardan sanırım.
bu sayıya artık LOCA+VİP+1903 tribünü ile ulaşabiliriz  :bawling:

Çevrimdışı ozan062

KİMSE SACMA SAPAN YAZILARLA BU GÜZEL FORUMUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEYE KALKMASIN...

BURDAKİ İNSANLARIN GEREKSİZ BOŞ KONULARLA KİMSENİN CAN SIKMAYA HAKKI YOKTUR.. ÖYLE SAÇMA FİKİRLERE SAYGI DUYULMAZ..

hep soyluyorum sen yazma birsey :lol:  wowdada boyleydn  :tabe:  sen sadece elestirene değilde normal bir konu hakkında yazsan diyorum :lol:

Etiketler: