Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335231 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmett.67

Herkese günaydın! Kaçırdıysam kusura bakmayın. Şu Sarıkızın yerini alacak dev vinç ne zaman gelecek? Bilen varsa söyleyebilir mi?

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 10:11:36 aktar_ismail ]

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar Günaydın herkese , stadın hızı maşallah fena gitmiyor . Bu şekilde giderse erken açarız gibi düşünüyorum ama bu işler belli olmaz. Şu şampiyonlar ligine kalırsak stadın çok hızlanacağını düşünüyorum .

Not: Bugün itibari ile bir arkadaşımla 123(eski açıktan kombinemizi aldık , inşallah yeni stadımızda coşmaya devam edeceğiz.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

canlı yayında sorunmu oluştu sadece benmi izleyemiyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yakup

Arkadaşlar Günaydın herkese , stadın hızı maşallah fena gitmiyor . Bu şekilde giderse erken açarız gibi düşünüyorum ama bu işler belli olmaz. Şu şampiyonlar ligine kalırsak stadın çok hızlanacağını düşünüyorum .

Not: Bugün itibari ile bir arkadaşımla 123(eski açıktan kombinemizi aldık , inşallah yeni stadımızda coşmaya devam edeceğiz.

Hayırlı olsun ikinize de...  :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı MamiReyiz_39

bende izleyemiyorum..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı manyak1903

günaydın herkese , top secret :D fotoğraf üzerinden en çok para getirecek şekilde bir hesap yaptım.

3 yıllık LOCA geliri 31.602.000 $ çıktı.

3250 olan yer 3250+KDV olarak satılıyor sanırım bir de +KDV ekleyebiliriz.Bana 3 yıl olarak çok az geldi.

ayrıca bence localar ofis olarak da kullanıldığı için , koltuk hesabı para bana az geliyor.1903 tribünündeki bir adam parasını verse de illa ki başkalarıyla temas yaşayacak ama locadaki bir insan kapısını kapadığında sadece kendi misafirleri ile muhattap olacak.bir de buna ofis olarak kullanma ve kat arası olduğu için daha iyi saha görüşü eklenince localardan istediğimiz geliri alamadığımız kanısındayım.sabancı olsun koç olsun diğer paralı iş adamlarına ortadaki localar ve biraz kenarlarındaki aynı fiyata satılabilirdi.sonuçta para onlarda ve rahat rahat verirlerdi.

ortadaki 21 kişilik x 12 bin =yıllık 252 bin yanına birkaç loca kayınca 15 kişilik x 12 bin =yıllık 180 bine iniyor.yani zenginleri kullanmak lazımdı.hepsine saha kenarındakileri 200 binden vermeliydik.sadece açık kenarları düşmeliydi diye düşünüyorum.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

baktım açılmadı , voda nın sitesine girdim açıldı sonra buradaki de açıldı.bir daha dene.

Çevrimdışı ACAB1903

Stad ile ilgili tek eleştiri noktam deplasman tribünün yeri.. Tahminen 1 sezon sonra onuda eski açığa alırlar.. Yaşayıp göreceğiz.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

baktım açılmadı , voda nın sitesine girdim açıldı sonra buradaki de açıldı.bir daha dene.
şu anda açılıyor sorun yok

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

KİMSE SACMA SAPAN YAZILARLA BU GÜZEL FORUMUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEYE KALKMASIN...

BURDAKİ İNSANLARIN GEREKSİZ BOŞ KONULARLA KİMSENİN CAN SIKMAYA HAKKI YOKTUR.. ÖYLE SAÇMA FİKİRLERE SAYGI DUYULMAZ..
:tabe: :tabe:
A-DEM BA BA

Çevrimdışı Haldun

Stad ile ilgili tek eleştiri noktam deplasman tribünün yeri.. Tahminen 1 sezon sonra onuda eski açığa alırlar.. Yaşayıp göreceğiz.
deplasman tribünü neresi ki zaten

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yeni açığın numaralıya bakan üst köşesi

Çevrimdışı ACAB1903

Yeni Açık ta Numaralı tarafında.. Eskisi gibi Eski açıkta olmasını tercih ederdim.. loca ve BJKTV nin yeri yüzünden Yeni açık'a aldılar galiba.. Bence yanlış yaptılar..

sarıkız yokmu bugün
Sarı kız gitti,  babası gelecekmiş bu hafta :) yeni gelecek vinç sayesinde prekast işi hızlanır.

Çevrimdışı Haldun

yeni açığın numaralıya bakan üst köşesi
çok saçma olmuş valla hani orda ateşli taraftarlar olacaktı tribün bütünlüğü olmaz ki orda, eski açık numaralı köşesi daha mantıklıydı , büyük ihtimal eski açıkta restaurantlar falan var diye yeni açıga yaptılar

Çevrimdışı Efe

Hep uyuyosunuz az uyun biraz :evillol: ben 4te yattim 8 de kalktim yine foruma baktim ama numaraliyi yanlis gormusum daha bitmemis beton dokumu
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Haldun

Yeni Açık ta Numaralı tarafında.. Eskisi gibi Eski açıkta olmasını tercih ederdim.. loca ve BJKTV nin yeri yüzünden Yeni açık'a aldılar galiba.. Bence yanlış yaptılar..
aynen öyle benim de hoşuma gitmedi bu durum yeni açık da tribün bütünlüğü bozulacak bi de deplasman tribünü güvenlik alanı falan derken stadın kapasitesinn yüzde 5 i 2100 kişi artı 900 kişi güvenlik alanı desek 3000-3500 kişilik alan boşa gidecek bi de seviniyorduk yeni açık stadın kapasite yükünü çekecek diye

Senelik loca gelirimiz 10 milyon dolar ise keşke localar sadece numaralıya yapılsaydı. Diğer tribünlere loca yerine koltuk yapsaydık sonuçta hem kapasite artacaktı hem de yine belirli bir gelir olacaktı. 
Tahminim arada 5-6 milyon tl'lik bir fark kalırdı,  daha fazla seyirci baskısı ile daha fazla puan kazanacak ve aslında daha çok para kazanacaktık.
Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı manyak1903

Senelik loca gelirimiz 10 milyon dolar ise keşke localar sadece numaralıya yapılsaydı. Diğer tribünlere loca yerine koltuk yapsaydık sonuçta hem kapasite artacaktı hem de yine belirli bir gelir olacaktı. 
Tahminim arada 5-6 milyon tl'lik bir fark kalırdı,  daha fazla seyirci baskısı ile daha fazla puan kazanacak ve aslında daha çok para kazanacaktık.
Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
bu hesap bana ait.resmi değil ama iki tane haber kaynağına göre yaptım.birisi sabancının aldığı locanın üzerinden.birisi de divanda 27 milyon dolar 147 locanın 106 sı ( + VİP de vardı) satıldı haberinden.

yalnız bu sadece loca geliri.VİP ve 1903 tribünü bu hesapta yok.ancak sadece loca geliri bile olsa bana da 10 milyon $ bayağı bir az geldi.

bu hesap bana ait.resmi değil ama iki tane haber kaynağına göre yaptım.birisi sabancının aldığı locanın üzerinden.birisi de divanda 27 milyon dolar 147 locanın 106 sı ( + VİP de vardı) satıldı haberinden.

yalnız bu sadece loca geliri.VİP ve 1903 tribünü bu hesapta yok.ancak sadece loca geliri bile olsa bana da 10 milyon $ bayağı bir az geldi.

150 tane loca ortalama 100,000 dolardan olsa 15milyon dolar eder.  15 olsa gene idare eder  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Etiketler: