stadyumun bitme süresini bi ben mi dert etmiyorum. bende mi bozukluk var anlamıyorum. obitaş ilk aylarda çok yavaştı evet. bir haftada pek ilerleme sağlanamıyordu. buna da evet. ama işçiler azalacak memlekete gidecek denilen ramazan ile ivme kazandı. ramazan başından beri bayağı iyi çalışıyorlar. yeni ekiple hızları iyice arttı. çiçeklere bişey söylemeye gerek yok. gerektiği zaman gerektiği yerde turboya bağlıyorlar.
diğer inşaatlara bakıyorum sonra da bizimkine bakıyorum. ortada kıyas kabul etmeyecek kalitede iş var gibi görünüyor. inşaat bilgim hiç yok çünkü. sadece gözümün gördüğü bu. reelde de böye olduğuna inanıyorum. haliyle diğerlerinin kıskançlıktan çamur atması gerekirken (ki atıyorlar da. stadyum inşaatı ile birlikte 3. büyük söylemi bayağı arttı yazıktır

) esas balçık camia içinden geliyor. an-la-ya-mı-yo-rum. demirören zamanında 3-5 kişi hariç kim fulya için sesini çıkarabilmiş. camia ordaki yanlışlara göz yummasaydı şimdiki yönetimi yerden yere vurmakta haklıdır derdim. daha önce yangında ses çıkarmamışsın şimdi en ufak kıvılcımda aklınca mahalleyi ayağa kaldırıyorsun. taraftar da aynısını yapıyor.