Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336157 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton dökülüyor galiba bi türlü çözemedim mikserler oralarda dolaşıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar eski açığın yeni açıktan daha kısa olacağı haberini nerden aldınızda üzülüyonuz onu anlamadım daha 3 ay önce inşaatın şefi ntv sporda sorulan soru üzerine stadın tüm tribünlerinin yüksekliğinin kapalının en ortasındaki en yüksek kısımla aynı olacağını dolayısiyla 4 tribününde eşit yükseklikte olacağını üstüne basa basa söyledi artı bide kapasite ile ilgili soruyu tipki başkan gibi geçiştirdi orda da sinyali verdi yani siz daha neyin üzüntüsünü yaşıyonuz ?..
İhsan beyi kasdediyorsan bu forumda ondan daha fazla şey bilen en az 20 kişi sayarım haber almadık ortada projeler var
kuleleri geçemez diyede anıtlar kurulu kararı var ama kendi adıma üzülmüyorum bence gayette şık oluyor ben mimaride simetrik olmayan şeyleri daha güzel buluyorum ama Beşiktaş bu yarın bir bakarsın rüzgar farklı eser bir şeyler değişiverir birde kombineler eski açık üst 15 sıra satılıyor
bu arada :hosgeldin

Çevrimdışı sağduyu

dogru mantık hatası yaptım baştan  :by2:   bu soru bozuk çıktı  :tabe:
Yanlış anlama ama, sorun zaten biraz güldürmüştü...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Necmi

numaralıda beton dökülüyor galiba bi türlü çözemedim mikserler oralarda dolaşıyor
temeli hazırlamışlardı sınır tahtaları konmuştu oraya dökülecektir büyük ihtimal

Çevrimdışı brci

Yanlış anlama ama, sorun zaten biraz güldürmüştü...

sonradan düştü jeton :D

Çevrimdışı murat

daha once muahakkak konuslmustur ama ben kacırmısmdır .. şmdi stad zemini şuanki haliyle biraz aşağda ya mabet hatta dolgu yapılcak yukarı kalkıcak zemin diyordu zemin şuanki mesafede kalsa tribünleri aşağı uzatsan zeminn şuanki mesafesine kadar yani proje baştan beri öyle olsaydı daha iyi olmazmıydı sanki baskı acısından bi an düşndüm de bilir kişilere soralm dedim :)
bu konuda senin gibi düşünüyorum zeminin altta olması bence daha yi olurdu.hatta bunun için bir anket düzenlemiştim.tabi sebebini kimse bilmiyordu.herkez zeminin hizasından başlamasının daha güzel olacağını söylüyordu.ankette tribünü 5-6 altıya bölmüştüm.,ilk altı sıra sonraki 6 sıra sonraki 8 sıra vs şeklinde yaklaşık 100 kişiden yanılmıyorsam sadece iki kişi ilk 6 sıradaki koltukları tercih etmişti.genel tercih alt katın en üstü ile en üst katın en alt bölümü tercih edilmişti.herkes tribünün zemin hizasından başlamasını istiyor ama kimse en alttan seyretmek istemiyor.seyircinin az olduğu maçlarda en alt sıralar boş kalacatır.bence zeminden 1.5 metre yüksekten başlaması ve o duvara reklam tabelaları konulması daha güzel olurdu.

@aktar_ismail stadın hızından memnunmusun? Görüşümüzü alalım  :D

İzlenmenin tek yolu, başkalarından hızlı koşmaktır. Obitaş da bunu yaptığı için herkes Obitaş'ı izliyor.
Çekilen resimlerde bile en çok yeni açık var, bizdeki vites kimsede yok  :evillol: @Oktay .

Çevrimdışı brci

bu konuda senin gibi düşünüyorum zeminin altta olması bence daha yi olurdu.hatta bunun için bir anket düzenlemiştim.tabi sebebini kimse bilmiyordu.herkez zeminin hizasından başlamasının daha güzel olacağını söylüyordu.ankette tribünü 5-6 altıya bölmüştüm.,ilk altı sıra sonraki 6 sıra sonraki 8 sıra vs şeklinde yaklaşık 100 kişiden yanılmıyorsam sadece iki kişi ilk 6 sıradaki koltukları tercih etmişti.genel tercih alt katın en üstü ile en üst katın en alt bölümü tercih edilmişti.herkes tribünün zemin hizasından başlamasını istiyor ama kimse en alttan seyretmek istemiyor.seyircinin az olduğu maçlarda en alt sıralar boş kalacatır.bence zeminden 1.5 metre yüksekten başlaması ve o duvara reklam tabelaları konulması daha güzel olurdu.

çok boğucu olurdu kesinlikle düşnemiyorm o derinlikteki akustiği

Çevrimdışı Yalçın

Valla 20-21 senedir maclara giderim. Her defasinda da kapali altin alttan ucuncu sirasinda izlemisimdir. Insanlar boyle dusunuyorsa ne mutlu  :kop: Alt siralar kalsin bize. Cunku oradan mac izlemek buyuk keyif.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

İzlenmenin tek yolu, başkalarından hızlı koşmaktır. Obitaş da bunu yaptığı için herkes Obitaş'ı izliyor.
Çekilen resimlerde bile en çok yeni açık var, bizdeki vites kimsede yok  :evillol: @Oktay .
@aktar_ismail ANÇ Demir'in parasını almadan kamyondan boşaltmıyomuş diyorlar ? Bu konuda ne dersiniz :icool:

Çevrimdışı Burak2

stadyumun bitme süresini bi ben mi dert etmiyorum. bende mi bozukluk var anlamıyorum. obitaş ilk aylarda çok yavaştı evet. bir haftada pek ilerleme sağlanamıyordu. buna da evet. ama işçiler azalacak memlekete gidecek denilen ramazan ile ivme kazandı. ramazan başından beri bayağı iyi çalışıyorlar. yeni ekiple hızları iyice arttı. çiçeklere bişey söylemeye gerek yok. gerektiği zaman gerektiği yerde turboya bağlıyorlar.

diğer inşaatlara bakıyorum sonra da bizimkine bakıyorum. ortada kıyas kabul etmeyecek kalitede iş var gibi görünüyor. inşaat bilgim hiç yok çünkü. sadece gözümün gördüğü bu. reelde de böye olduğuna inanıyorum. haliyle diğerlerinin kıskançlıktan çamur atması gerekirken (ki atıyorlar da. stadyum inşaatı ile birlikte 3. büyük söylemi bayağı arttı yazıktır  :evillol:) esas balçık camia içinden geliyor. an-la-ya-mı-yo-rum. demirören zamanında 3-5 kişi hariç kim fulya için sesini çıkarabilmiş. camia ordaki yanlışlara göz yummasaydı şimdiki yönetimi yerden yere vurmakta haklıdır derdim. daha önce yangında ses çıkarmamışsın şimdi en ufak kıvılcımda aklınca mahalleyi ayağa kaldırıyorsun. taraftar da aynısını yapıyor.

@aktar_ismail ANÇ Demir'in parasını almadan kamyondan boşaltmıyomuş diyorlar ? Bu konuda ne dersiniz :icool:

İnsanlar genellikle başkalarına sürmek istedikleri çamura bulanırlar @Oktay

Çevrimdışı Deniz

Işıklar çok güzel olmamış mı?Bizim de kolonlara beyaz ışıklar konabilir bu şekilde sanki ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

İnsanlar genellikle başkalarına sürmek istedikleri çamura bulanırlar @Oktay
@aktar_ismail gece gece sorularımızla yorduk seni ilgi alakan için teşekkürler  :D :icool:

Çevrimdışı Deniz

bildiğim kadarıyla ANÇ demirleri ucuza veriyor.Parasını alması da bence onun hakki adam neticede ticaret yapıyor kim kime bedavaya mal verir bu devirde?Piyasa fiyatının altına veriyorsa demirleri bence yeterli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

http://besiktasarena.com/index.php?topic=43.0 biraz yanlış hatırlamışım 100 kişi değil 50 kişi katılmış 2 değil 3 kişi en alt kısımı tercih etmiş. 50 kişiyi 50 bin kabul etsek 3000 kişi ilk 6 sırayı tercih ediyor.

Çevrimdışı okansosa

acaba olimpiyat stadında sahayla tribün arasındaki mesafeler ne kadardır :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

taksiyle 5 tl

Çevrimdışı Ertan-ANK

Yeni stadin Besiktas icin en buyuk artisi suphesizki maddi gelir olacak.Ama bu geliri cok dikkatli kullanmak lazim Fulya Projesi gibi olursa stadi yenilemenin hicbir mantigi kalmaz.
Futbol takimi cok akilli yonetilmeli nasil olsa stad gelirimiz var diye pahali taransferler yapilmamalidir.
Once borclari kapatmaliyiz.Stadi yeniledik diye sampiyon olacagiz diye birsey yok.O zaman yonetimde kimler olur bilemeyiz ama sampiyonluk baskisina girmeden akilli kararlar almalilar.Bu verilen emekler bosa gitmesin yazik olur.
Stadin bize katacagi seyler cok fazla degil aklima gelenler;
Maddi gelir
Rahat ve Konforlu mac izleme imkani
Rakip takim ve hakemleri daha fazla baski altina alma.

En onemlisi bu imkanlari yonetecek iyi beyinler iyi yoneticiler..Ve bu statta forma icin mucadele edecek futbolcular..

Çevrimiçi Necmi

stada öyle demir koyuyorlarki araya beton girmiyor.demir dediysek evlerde kullanılan 8 lik demirde değil 18 mm 20 mm burgulu demirler
24 ve 26 lık demir kullanılıyor sanırım

Çevrimdışı Fatih

http://youtu.be/V0F25gGRzGo?list=UUdsDPxDaZOX9qyL6RRy-BWw

Feyenoord macinda cekmistim, en az 50 metre var...Oyunculari tanimak icin tvlere bakiyoruz...Yada forma numarasina..Yuz kesinlikle taninmiyor :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Burak2

Çevrimdışı murat

Valla 20-21 senedir maclara giderim. Her defasinda da kapali altin alttan ucuncu sirasinda izlemisimdir. Insanlar boyle dusunuyorsa ne mutlu  :kop: Alt siralar kalsin bize. Cunku oradan mac izlemek buyuk keyif.
bende hep en üstlerden seyretmişimdir.geçen sene 7-8 . sırada ilk yarıyı seyretmiştim ikinci yarı dayanamadım üst kata çıkmıştım.birde kasımpaşa deplasmanında 7-8 .sırada seyrettim ama orası gerçekten müthişti.hem zeminden yüksek hemde yanıbaşında ,sanki sana özel oynuyormuş gibi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadın Dış Kaba İnşaat bitimine son 60 gün

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?topic=43.0 biraz yanlış hatırlamışım 100 kişi değil 50 kişi katılmış 2 değil 3 kişi en alt kısımı tercih etmiş. 50 kişiyi 50 bin kabul etsek 3000 kişi ilk 6 sırayı tercih ediyor.
zaten ilk altı sırada o kadar kişi alır :evillol: :evillol:

Etiketler: