Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8376220 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

herkese iyi geceler,  numaralıya demir indirilmiş, bu hafta ilk temeli görürüz demiştim, gerçek olacak herhalde. bide mabet böyle çay yapmayı nerden öğrendi?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Kartal1903

Catinin on kismindaki paneller saydam.arka taraftaki paneller işigi geciriyor ama yukardan bakinca saydam gibi icersi gorunmuyor.arka tarafta kullanilacak malzemenin 4 farkli cesiti var iste bu 4 cesitten hangisi olucak bu belli degil ...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

sacma olmazsa bişey soracam; ön kısımlar derken sadece uc kısımlarmı?
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimiçi Necmi

Biz ne hallere dustuk yaa
Samet abi belki yazmiyo ama adama sovmusler bugun twitterden nasil bjkli bunlar ne yapiyo kufru hak etti resim paulasiyo bilgi paylasiyo diye illah kufur etmekmi lazim samet abinin yerinde olsam bidaha foto falan cekmem boyle (Küfür Yok )hizmet etcegime gider izlerim stadimi resim falan cekmem daha iyi biri kufur eder biri mustafa abiye sarkintilik yapar ne bicim bi dunyadayiz anlamadim gitti(Küfür Yok ) lazim bunlarin hasabim bozuldu gece gece haberiniz olsun istedim adamlar ne sartlar altinda bizlere hizmet ediyo bilim istedim

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kim o terbiyesiz?

Bilmiyorum abi ya soeun samet abiye kufredilmesi degil oetada emek var yarin mustafa abiye obur gun mabet abiye kufrederler ne zaman arincaz biyle kani bozuklardan hic bilmiyorum

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mustafa önceki mesajında kırmızıyla düzeltilmiş bir şeyler var dön bir oku istersen  ;)

Çevrimdışı Efe

yaw kepçeler sapıttı acayip yerlerden hafriyat alıyorlar hele kantırın topuzunu kaçıran kepçe iyi iş çıkarıyor ;D ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı eski inönü

Catinin on kismindaki paneller saydam.arka taraftaki paneller işigi geciriyor ama yukardan bakinca saydam gibi icersi gorunmuyor.arka tarafta kullanilacak malzemenin 4 farkli cesiti var iste bu 4 cesitten hangisi olucak bu belli degil ...

hocam bak burada belli oluyor iç halka saydam

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa Resimler gene muhteşem...! @mustafa_(87) Rica etsem yarın veya diğer günlerden bir gün Saatli kulenin oradan yolun karsından çeksen 2 kuleyi alacak şekilde ve caminin oradan çeksen alanı görsel birde gümüşsuyu inişinden parktan veya yolun diğer tarafından çekebilir misin...!

ysariusta

• Ziyaretçi

Daha önce bunu twitter da Mabetle paylaşmıştım. Bu stadın açılışında burada çalışanlara teşekkür etmek lazım. Keşke rakip takım anlayış gösterse de onlara ayrılan kısımda bizimle izleyebilseler. Çoğu Beşiktaşlıdır sanırım. Değillerse de olurlar artık. :) Bu konuyu yönetime iletebilecek birileri var mı aramızda? (Ki ben yönetimde olsam iletişim komiteme bu forumları takip ettirirdim. Sonra bara da gidebilirler. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

saha içersine doğru uzanan panel sırası.4-yada 5 sıra boyunca...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa Resimler gene muhteşem...! @mustafa_(87) Rica etsem yarın veya diğer günlerden bir gün Saatli kulenin oradan yolun karsından çeksen 2 kuleyi alacak şekilde ve caminin oradan çeksen alanı görsel birde gümüşsuyu inişinden parktan veya yolun diğer tarafından çekebilir misin...!

Hocam yeni alanlar keşfetmeye çalışıyoruz yarın Sametle bir keşif yapacağız yarın bi bakalım  ;)

Çevrimdışı hic2222

Selam dostlar.
Mustafa ve İrtibat fotoğraflar için teşekkürler.

Arkadaşlar forumdaki paylaşılan bilgileri birleştirdiğimde çatı için asma germe ve kullanılacak malzeme konuları karara bağlandığını düşünüyorum.
Stadın zemini ve seyircileri etkilemesi konusunda ışık geçirgenliği konusu sanırım değerlendirme aşamasında.
Sanırım imalatta saydam yarı saydam yada tamamıyla kapalı olması konusu maliyetle ilgili olmayacak. Bu parametreler kullanışlılıkla ilgili bir karar gibi görünüyor.
Yani seyircileri ve zemini etkilemeyecek maksimum oranda saydamlaştıracaklar ama bu değerler henüz kararlaştırılamadı ve önemle ve tekrar belirtmek isterimki saydamlık derecesi sanırım maliyeti etkileyecek bir konu değil seyirci ve zemine göre değerlendirilecek.
Yönetimimize güveniyorum ve en ideal kararın çıkacağı konusunda da şüphem yok.Bence bu anlamda sizlerinde içiniz rahat olsun.

Yeni gelen arkadaşlarımız, hepiniz hoşgeldiniz.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ALI RIZA

forumcuda oldum ya wow, dh simdide burdayim

benim merak ettigim konu hafriyat bitti sayilir artik, klüpten bi aciklama yapilcakmi kac bin ton cikti kac bon kamyon tasidi gibi bisey
yapilirsa iyi olur ya ben net sayiyi cok merak ediyorum :)
hoş geldin dedik mi demedikse hoş geldik dedikse gene hoş geldin :)

Çevrimdışı sağduyu

Kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış :)
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Kartal1903

saha içersine doğru uzanan panel sırası.4-yada 5 sıra boyunca...

kısmende olsa trübünler yukardan görünecek o zamn,görununce nolcak bilmiyomda :) heves işte :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı fkt

Çevrimiçi Necmi

Numaraliyi yapacak sirket belli oldu mu?
Hoşgeldin
pat diye böyle sorular sorulurmu şşşşşştt şimdi bütün obitaşcıları uyandıracaksın
sessiz sessiz sor ;D

Çevrimdışı sahinnd

Çiçeklerde var bir NUMARA demişti geçenlerde çaycının biri  8) 8) 8)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

Necmi abi senin şu sigara içen smileyi bulamadım ben ye onu unuttun mu ? Onsuz olmaz  :D :D :D
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı fkt

Hoşgeldin
pat diye böyle sorular sorulurmu şşşşşştt şimdi bütün obitaşcıları uyandıracaksın
sessiz sessiz sor ;D

Tamam anlasildi ;)

Hosbulduk bu arada :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı A_Aydin

Alıntı
saha alanı : 68 x 105
çimlendirilecek alan : 72 x 113
Tiribüne kadar çim olsa iyi olacaktı aslında ama en azından reklam panolarının içinde kalan kısım çim olacak diyebilir miyiz?

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi senin şu sigara içen smileyi bulamadım ben ye onu unuttun mu ? Onsuz olmaz  :D :D :D

unuturmuyum  ;D
arkada çok şeyle uğraşıyoruz daha onlara fırsat gelmedi zaten @Altug a ültümaton verdim ;D
smileylerimi istiyorum diye zaten @Szgn_26  i zor tutuyoruz salacağım altuğun üzerine  ::)
duvar niyetine kullanır artık :P

Çevrimdışı bjk_mabet

Alıntı
saha alanı : 68 x 105
çimlendirilecek alan : 72 x 113
Tiribüne kadar çim olsa iyi olacaktı aslında ama en azından reklam panolarının içinde kalan kısım çim olacak diyebilir miyiz?

reklam panolarından çok oyuncuların kayarak müdahalelerinde kayma mesafesi olarak düşünebilirsiniz...taç çazgilerinden 2şer metre kale arkasından 4 er metre kadar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı BJK_SU

Daha önce bunu twitter da Mabetle paylaşmıştım. Bu stadın açılışında burada çalışanlara teşekkür etmek lazım. Keşke rakip takım anlayış gösterse de onlara ayrılan kısımda bizimle izleyebilseler. Çoğu Beşiktaşlıdır sanırım. Değillerse de olurlar artık. :) Bu konuyu yönetime iletebilecek birileri var mı aramızda? (Ki ben yönetimde olsam iletişim komiteme bu forumları takip ettirirdim. Sonra bara da gidebilirler. :)

Niye teşekkür ? Beşiktaş'ın ya da babalarının hayrına mı çalışıyorlar emeklerinin karşılığını almıyorlar mı ? İstanbul'un en gözde en mükemmel sahasında İŞ yapıyorlar. İllaki birilerine jest yapılacaksa Mabet'in paylaştığı fotoğrafta ekmek teknesine BJK kazımış maç bileti alamayacak durumda olan Beşiktaş sevdalısı gariplere yapılsın. Sonra da çorbacıya karınlarını doyurmaya gidilebilir mesela. :)
BjK Rh+

Etiketler: