Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8376233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

öncelikle merhaba,
wow'da forza'da dh'de takip ettim necmi abiyi mabedi kısmet burasıymış yeni evimiz gibi geldim buraya uzaktan takip ettim anahtar kadro yine burada. benim aslında demek istediğim tek bir şey var. çatının renderleri çıktı kimi neden cam gibi değil dedi kimisi stadın tüm güzelliği gitti dedi. arkadaşlar allah aşkına stat çatı için mi yapılıyor ? inönüde bölük pörcük çatılar vardı hatta eski açıkta yoktu kim itiraz ediyordu allah aşkına "çatısız olduğu için gitmem" diyen var mıydı.

lütfen çatıyla bir tutmayın koca stadı. olmayan zamanda dört bir yandan yükseliyor stat kıymetini bilelim. kafamızı yukarı dikip çatıyı izlemeyeceğiz sahadaki 11 kartalı izleyeceğiz

bazen benimde aklıma geliyor acaba diyorum içimizdeki siyah&beyaz aşkın yerini şekilcilik işte bizde var demecilik biz yaptık demecilik mi alıyor diye...
evet yeni bir stad ve en iyisi olsun istiyoruz hepimiz tabikide ama yasal ,maddi ve teknolojik bazı sınırlardan dolayı bazı isteklerimiz gerçekleşmeye bilir...
şunu diyoruz stad bittiğinde dünyanın en iyi 10 avrupanın en iyi 3 stadından birtanesi olucak ...
keşke en ,en , en ,en hepsini yapabilsek ama o zaman beşiktaşlı olmazdık sanırım biz en lerin taraftarı değiliz biz şeklin şemalin taraftarı değiliz...
bizler son model lüks arabamızın plakasını bjk alamasakta ,ekmek teknemize kazırız sevdamızı bknz : fotoğraf beşiktaş lı olmak böyledir...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni stadin saha ölcüleri 105×68 mi olacak yoksa daha azmi?  bana sanki sahamiz ufak olacak gibi geliyor. kaleden kaleye mesafe pek uzun olmayacak gibi.
şerefbey normalde kaça kaçtı öyle olsun

Çevrimdışı ozan062

su yeni acık ve eski acıkta bazı yerler benim bildiğim üzere  tribünler kolonlara dayandırılmıyacaktı,,

dolayısıyla oradaki yükü ne tasıyacak ve nasıl bir yol izlenecek

varsa bilgi paylasırsanız sevinirim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

Biz ne hallere dustuk yaa
Samet abi belki yazmiyo ama adama sovmusler bugun twitterden nasil bjkli bunlar ne yapiyo kufru hak etti resim paulasiyo bilgi paylasiyo diye illah kufur etmekmi lazim samet abinin yerinde olsam bidaha foto falan cekmem boyle (Küfür Yok )hizmet etcegime gider izlerim stadimi resim falan cekmem daha iyi biri kufur eder biri mustafa abiye sarkintilik yapar ne bicim bi dunyadayiz anlamadim gitti(Küfür Yok ) lazim bunlarin hasabim bozuldu gece gece haberiniz olsun istedim adamlar ne sartlar altinda bizlere hizmet ediyo bilim istedim

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kim o terbiyesiz?

Çevrimdışı eski inönü

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-16.06.2014-041.jpg[/url]
şu guzellige bakarmısın. Tribunler taraftarını bekliyor heyecanla :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yeni stadin saha ölcüleri 105×68 mi olacak yoksa daha azmi?  bana sanki sahamiz ufak olacak gibi geliyor. kaleden kaleye mesafe pek uzun olmayacak gibi.

105x68 standart bundan aza izin verilmiyor diye biliyorum

insAllah
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı bjk_mabet

saha alanı : 68 x 105
çimlendirilecek alan : 72 x 113

Çevrimdışı Ermanacer

Vay butun efsane abiler arkadaslar burdaymis  ;)

Çevrimdışı ozan062

Samet abi belki yazmiyo ama adama sovmusler bugun twitterden nasil bjkli bunlar ne yapiyo kufru hak etti resim paulasiyo bilgi paylasiyo diye illah kufur etmekmi lazim samet abinin yerinde olsam bidaha foto falan cekmem boyle (Küfür Yok )hizmet etcegime gider izlerim stadimi resim falan cekmem daha iyi biri kufur eder biri mustafa abiye sarkintilik yapar ne bicim bi dunyadayiz anlamadim gitti(Küfür Yok ) lazim bunlarin hasabim bozuldu gece gece haberiniz olsun istedim adamlar ne sartlar altinda bizlere hizmet ediyo bilim istedim

Kim o terbiyesiz?

işte istanbulun farkı,, zaten en son toplantıdaki resimleri çektiğinde necmi abi dediya yoldan laf atanlar varmıs diye,, yani nasıl sartlarda bu emekler veriliyor tekrar tekrar anlıyoruz,,,hepsine buradan emekleri için tekrar tekrar tesekkür ederiz,,,

mabette cok güzel demiş aslında sekilcilik konusunda,,işte ben işe baska bakıyorum ama oda endüstriyel hayatta bazı beyaz yalanlar soyleniyor,, cok takılmamak gerekiyor bu konuya katılıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

MMA

• Ziyaretçi

Kim o terbiyesiz?

Bilmiyorum abi ya soeun samet abiye kufredilmesi degil oetada emek var yarin mustafa abiye obur gun mabet abiye kufrederler ne zaman arincaz biyle kani bozuklardan hic bilmiyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

saha alanı : 68 x 105
çimlendirilecek alan : 72 x 113

sagol mabet. demekki göz yaniltisi. bana mesafe cok kisa gibi geliyordu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı eski inönü

mabet işaretledigim yere ve üçgenin içine kuşak yapılacak mı ?

Çevrimdışı Efe

yeni açığa çakıl döküldü döken kamyonlarda hafriyata gidiyor dozerin yanına
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

öncelikle merhaba,
wow'da forza'da dh'de takip ettim necmi abiyi mabedi kısmet burasıymış yeni evimiz gibi geldim buraya uzaktan takip ettim anahtar kadro yine burada. benim aslında demek istediğim tek bir şey var. çatının renderleri çıktı kimi neden cam gibi değil dedi kimisi stadın tüm güzelliği gitti dedi. arkadaşlar allah aşkına stat çatı için mi yapılıyor ? inönüde bölük pörcük çatılar vardı hatta eski açıkta yoktu kim itiraz ediyordu allah aşkına "çatısız olduğu için gitmem" diyen var mıydı.

lütfen çatıyla bir tutmayın koca stadı. olmayan zamanda dört bir yandan yükseliyor stat kıymetini bilelim. kafamızı yukarı dikip çatıyı izlemeyeceğiz sahadaki 11 kartalı izleyeceğiz
Hoşgeldin sözlerine sonuna kadar katılıyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

umut bir inşaat mühendisisin sana soru...

1-bu güne kadar kuşakları nasıl yaptık havada kuşak yaptık mı...
2-kuşak yapmak için oraya demir örmemiz ve o demiri kalıplamamız lazım kalıpları havada sabitleyecek bir sistem geliştimi inşaat mühendisliğinde (çaycı olduğum için bilmiyorum)
3-seni gercekten seviyorum genç insan güzel insan :)
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 23:37:43 bjk_mabet ]

Çevrimdışı keremfrat1

Dunya kupası maçlarındakı stadları maçtan çok bı  benmı izliyorum acaba :) ;D

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açık hafriyat tamamen bittiğinde komple temel atılacak mı kapalı da olduğu gibi? Yoksa parça parça mı gidecek acaba fışkırtıcının erişim sıkıntısıolmasın diye?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

öncelikle merhaba,

bazen benimde aklıma geliyor acaba diyorum içimizdeki siyah&beyaz aşkın yerini şekilcilik işte bizde var demecilik biz yaptık demecilik mi alıyor diye...
evet yeni bir stad ve en iyisi olsun istiyoruz hepimiz tabikide ama yasal ,maddi ve teknolojik bazı sınırlardan dolayı bazı isteklerimiz gerçekleşmeye bilir...
şunu diyoruz stad bittiğinde dünyanın en iyi 10 avrupanın en iyi 3 stadından birtanesi olucak ...
keşke en ,en , en ,en hepsini yapabilsek ama o zaman beşiktaşlı olmazdık sanırım biz en lerin taraftarı değiliz biz şeklin şemalin taraftarı değiliz...
bizler son model lüks arabamızın plakasını bjk alamasakta ,ekmek teknemize kazırız sevdamızı bknz : fotoğraf beşiktaş lı olmak böyledir...

Bazı genç arkadaşlar henüz bu değerlerin farkında değil olgunlaştıkça
onlarda farkedecek Beşiktaşı Beşiktaş yapan bunlardır elimizden giderse
ortaya çıkandan kimse mumnun olmaz

Çevrimdışı izorlu85

2-kuşak yapmak için oraya demir örmemiz ve o demiri kalıplamamız lazım kalıpları havada sabitleyecek bir sistem geliştimi inşaat mühendisliğinde (çaycı olduğum için bilmiyorum)

:D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı keremfrat1

Mabet abi :) bende sana bır soru sorcaktım :) bugun stad da meslek taşımı gördum tepeden  :) nıvoyla yenı açıktakı rampaya kurmuştu kot içinmi kurdu yada kotmu verılcek :) artık ;D

Çevrimiçi Necmi

inan bende şimdi burda demeyeyim bir dahaki toplantıda bu soru
yüzünden iyice bir ıslatayım diye düşünmüştüm  ;D
tabi insan mesai zamanında uyursa nasıl görecek kuşakların yapılışını
o sırada pireleri kovalıyormuş ::)

Çevrimdışı Erçin

kepçe bildiğin kamyonların yola girişti :)

Çevrimdışı ekesicil

forumcuda oldum ya wow, dh simdide burdayim

benim merak ettigim konu hafriyat bitti sayilir artik, klüpten bi aciklama yapilcakmi kac bin ton cikti kac bon kamyon tasidi gibi bisey

yapilirsa iyi olur ya ben net sayiyi cok merak ediyorum :)

Çevrimdışı CanEmre

Kantarın başındaki kepçe de kantarı bırakıp hafriyet almaya mı başladı? ben mi yanlış görüyorum ?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı eski inönü

eyvallah mabet. :) ilgim yok biliyosun  ;D  ben ordayken hiç izlememiştim biliyomusun bu kuşak işini.

Etiketler: