Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375281 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Site yönetimini tebrik ederim. Yeni bir kişi kayıt olup 'merhaba' diye attığı ilk mesajına cevap veren kesin bir Admin. Misafirperverlik ve dostluk ilişkileri kuvvetli. Katı kuralları olmayıp, ne yazacağımızı şaşırtmayan bir forum oluşturdukları için hepsini ayrı ayrı kutlarım.
haha cok iyimiş bu bak bizler ilk üyeyiz bunla karsılasmadık valla kıskandım :P
ozan062 Gene bir admin Cevap veriyor MERHABA hoş geldin sefa getirdin umarım stad ilgili aklınızdaki tüm sorular giderilim...!

Bana da hoşgeldin diyen olmadıydı ya :( Ama naapcan, halen numaralıya temel atılmamış, stad ağostosa yetişmemiş, çatı işi muallakta kalmış, lanet olası hafriyat bitmemiş.... bir merhabanın sözü mü olur...:(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

16.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz.Üstelik Artık iphone, ipad ve Android Uyumlu.
Saygılarımla.

Çevrimdışı ozan062

Site yönetimini tebrik ederim. Yeni bir kişi kayıt olup 'merhaba' diye attığı ilk mesajına cevap veren kesin bir Admin. Misafirperverlik ve dostluk ilişkileri kuvvetli. Katı kuralları olmayıp, ne yazacağımızı şaşırtmayan bir forum oluşturdukları için hepsini ayrı ayrı kutlarım.

haha cok iyimiş bu bak bizler ilk üyeyiz bunla karsılasmadık valla kıskandım :P

iyide kaç forumda birlikte olduk sen yeni gelen biri değilsinki evin sahibinede hoş geldin denmezki
banada kimse hoş geldin demedi  ;D

yokbe abi takılıyorumben:)) saolsun dorxda kutladı beni:)
bu olusumla klübe üye oldum onun içinde uzaklarda olmamıza ragmen kombinemizi alıcaz,,  geldiğim zaman pankartımızıda getiricez,,
Hem senin ve sizlerin sayende tek bir catı altında birleşiyoruz bayadırda dusunuluyordu bu site acma işi ancak uygulamaya gecidren sendin,,
ben habire olumsuz takılıuyorum bu sıralar bakmayın bana:)) ::)

pankartımızıda hazır edicem gelicez oraya kameralara pozlar vericez 8)

iran nijerya macını izleyin nijeryada iyi topcular var ;D
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 22:03:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Gokhan_1903

eline sağlık mustafa sen olmasan bu kameradan hiç bişey anlayamıyoruz

Çevrimdışı Oktay

Nijerya maçının oynandığı stad 40 bin kişilikmiş baya şirin bi stad

Çevrimdışı TØLGA

mustafa hocam albüm şeklinde bakamıyormuyuz artık yyön tuşlarıyla tık tık bakıyorduk :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

mustafa hocam albüm şeklinde bakamıyormuyuz artık yyön tuşlarıyla tık tık bakıyorduk :D

hocam altında slayt yapabiliceğimiz play tusu var ona basarsan cokdaha iyi olur ghakikaten mustafa gzl dusunmus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

Nijerya maçının oynandığı stad 40 bin kişilikmiş baya şirin bi stad
tam bizimkinin tarzında. İyi fikir verir ben de izliyorum şu an

Çevrimiçi Necmi

Bu saatten sonra çatıda masraftan kaçınmaz 17 milyon Euro değil 25 milyonda olsa nafile;)

katılıyorum

Mustafa ne zamandır tşk etcem edemedım cok teşekkürler resimler için eline emegine sağlık dostum. Bir aklam bende gelirim saat kaçda orda oluyorsun

Çevrimdışı Efe

numaralıda sıra sıra dizildi ksmyonlar hafriyatın kökünü kazıyacaklar ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Özgür

bjk_mabet bir şey sormak istiyorum

17 m.avro tutarında gerçekleştirilecek olan stadımızın çatısının şeması değiştimi?

sn.Ahmet Nur Çebi çatının şemsiyeye benzer bir görünüm alacağını belirtti

google'de umbrella roofing stadium yazdım ve hakikaten böyle statlar varmış

yani Arjantin'de bulunan La Plata Stadium gibi değil değilmi  :)
En Büyük Beşiktaşlı ATATÜRK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bakılıyor mobilden giriyorsan tarayıcının cachelerini ve verilerini sil pcden giriyorsan ctrl f5 ile sayfayı yenile  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa ne zamandır tşk etcem edemedım cok teşekkürler resimler için eline emegine sağlık dostum. Bir aklam bende gelirim saat kaçda orda oluyorsun

Rica ederim kardeşim her akşam saat 19.03'de yuvamızdayım  ;)

Çevrimdışı Oktay

[/img]

bakılıyor mobilden giriyorsan tarayıcının cachelerini ve verilerini sil pcden giriyorsan ctrl f5 ile sayfayı yenile  :)
kamyonlar dizildi

Çevrimdışı ihsnozturk

olması gereken bu değilmi burası Beşiktaşımızın forumu her kardeşimizin gelmeside bizi mutlu eder
sonuçta evine geliyor katı kurallar ve Beşiktaş taraftarı ikisi bir arada olmayacak bir şey diğer
forumlarda yaşananlar bu sebepten değilmiydi Beşiktaş taraftarı birilerinin kurallarına uymaz
kendi kurallarını koyar o zamanda problem kalmaz hep kaliteli seviyede paylaşımlar olur.

Bende kayıt oldum merhaba dedim ama hiç kimse cevap vermedi... :(

Çevrimdışı Efe

şuan oynanan stad yapılış açısından bizimkine çok benziyor alt tarafta çıkış kapıları var sahaya çok yakın bir bölümde loca var karşı tribünde yok benzer bir yapı ama görünüm farklı tabi bizimki harika görünecek hele yeni açık aman yani ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sarp

Üstad bence bu çatı modeli bizim için düşünülen malzemeler göz önünde bulundurulduğunda
uygun değil.

bjk_mabet bir şey sormak istiyorum

17 m.avro tutarında gerçekleştirilecek olan stadımızın çatısının şeması değiştimi?

sn.Ahmet Nur Çebi çatının şemsiyeye benzer bir görünüm alacağını belirtti

google'de umbrella roofing stadium yazdım ve hakikaten böyle statlar varmış

yani Arjantin'de bulunan La Plata Stadium gibi değil değilmi  :)

Çevrimdışı Efe

olması gereken bu değilmi burası Beşiktaşımızın forumu her kardeşimizin gelmeside bizi mutlu eder
sonuçta evine geliyor katı kurallar ve Beşiktaş taraftarı ikisi bir arada olmayacak bir şey diğer
forumlarda yaşananlar bu sebepten değilmiydi Beşiktaş taraftarı birilerinin kurallarına uymaz
kendi kurallarını koyar o zamanda problem kalmaz hep kaliteli seviyede paylaşımlar olur.

hoşgeldin görmemişlerdir ben gördüm şimdi  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

hoşgeldiniz hocam arada kaynamıştır.

Hoşgeldiniz :) Size bir gönül alma kahvesi borcumuz olsun o zaman :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

kulübün düzenlediği ihalelerin hangi bedellerle verildiğini görebiliyor muyuz ? yoksa sadece firmaları mı açıklıyorlar

Çevrimiçi Necmi

Gözden kaçmış Hoşgeldin
telafi edelim

Çevrimdışı sağduyu

Hoş geldin diyenlere tekrar selamlar. Bu topic i takip edenlerin gerçek Beşiktaş sevdalısı, çıkarsızca ve yeni stadın özlemiyle birlikte ortak beklentilerde buluştukları, güzel bir dayanışmayı memnuniyetle gözlemliyorum.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Etiketler: