Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Site yönetimini tebrik ederim. Yeni bir kişi kayıt olup 'merhaba' diye attığı ilk mesajına cevap veren kesin bir Admin. Misafirperverlik ve dostluk ilişkileri kuvvetli. Katı kuralları olmayıp, ne yazacağımızı şaşırtmayan bir forum oluşturdukları için hepsini ayrı ayrı kutlarım.
haha cok iyimiş bu bak bizler ilk üyeyiz bunla karsılasmadık valla kıskandım :P
ozan062 Gene bir admin Cevap veriyor MERHABA hoş geldin sefa getirdin umarım stad ilgili aklınızdaki tüm sorular giderilim...!

cook tesekkür:))

@izorlu85
öyle:) ama işte bu benim gözümde gsdeki maketle gercekteki farkı anımsatıyor,, sonucta aynı değil ancak benim beklentimi kırdı bu:(( ama yinede bizimkiler konseydekilerin anlattıklarıyla yine elden cok glz seyler cıkıcagını anlıyoruz ama işte:((
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 21:31:20 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni açıkta betonlama devam ediyor...! @sallapati yok mu onun bir resmi vardı ! neresi yapılıyor neresi betonlanıyor diye autocad de yapılmış...

Çevrimdışı eski inönü

Merak ettiğim birşey var inşaat bittiğinde dört tarafı kapandığında makinalar vinçler vs nasıl dışarı çıkacak?
Araç çıkışları var stadda. Oradan tırlara yuklenip çıkacak. Vinç zaten parça parça getirilip şantiyede kurulmuştu. Cıkarken de yine sökülüp parça parça tırlara yuklenir cıkar.

Çevrimiçi murat

Aktar yüzde 35 dedi .nereden çıktı aktar bu yüzde.

Çevrimdışı TØLGA

bu görüntü olussun stad da benim için önemli olan o görücez bekleyip
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 21:34:43 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı serti67

çatı olayını mabete bilgiler geldikçe aydınlatırız ama çok güzel olacak bundan emin olun içiniz rahat olsun dünyadaki örnekleri ortada bizimkisi en son yapılan olacak ve tasarım açısından diğer örneklerinden dahada iyi görünüyor
ıhalesı falanda yapıldı neden bukadar gızem nası bı malzeme kullanılacak bellı olmuştu polıcarbonmu mebrannıın hangı cesıdı faln artık bılınıyo olması lazım dıe düşünüyorum ınsallh kısıntı yapıp en ıyısını yapmaktan  vazgecılmez
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

basladı bazı duyumcular kaldıki haftalar once yazmıstım ben,, ancak revize edilmiş sekilde cekilecek 75-85milyonluk krediyle stadın ipotek edilme konusu tekrardan gundemde,,,

yani iyi bir finansman calısması yapılmadıgını anlıyorum buradan,,özellikle catının maliyetini baskan yeni dillendirmesiyle bunu ben anlıyorum:(((

umarız bu dogru değildir,,ben buradan ve kendi birliğimiz ve üye oldugumuz yerlerle gereken tepkiyi vericez,,umarımki yalandır bu..
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 21:40:12 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjk_mabet

Catinin on kismindaki paneller saydam.arka taraftaki paneller işigi geciriyor ama yukardan bakinca saydam gibi icersi gorunmuyor.arka tarafta kullanilacak malzemenin 4 farkli cesiti var iste bu 4 cesitten hangisi olucak bu belli degil ...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı idil

Ben de çatı konusundaki tartışmaları okudum ve o resimdeki gibi beyaz oldugu takdirde ben de büyük hayal kırıklığı yaşayacagım... Lütfen yönetim duysun sesimizi ben de bu şekilde tepki verdim bu konuda muhalefet oldugumuzu göstermeliyiz çatı çok önemli :( ((
Forum geneli beğendi herhalde ben ve 3-5 muhalif dışında kimsemin pek bi tepkisi olmadı çatıya stad yapılıyor ya çatı öyle de olsa olurcu çok stad bittikten sonra pişman olurlar ama il işten geçer inşlh hatadan dönülür de lansmandaki çatıyı görürüz bi sakıncası yoksa o çatının çimlere ve insanlara neden o çatıdan vazgeçildiğini de anlamış değilim
Lansmandaki gibi tamamen saydam cam olursa sahada çim kalmazmış ;D Çünkü çatı tamamen cam gibi olursa mercek etkisi görüp yakıyomuş  :)

Yahu bunu bile bile niye lansman a koydular o zaman? En azından lansman a çok yakın bir çatı tasarlamaları gerek biz stadı öyle gördük şimdi beyaz çatı insan daha güzeli olsun istiyor....

siz kadınları zaten mutlu etmek çok zor ancak bitince güzel olduğunu hepimiz göreceğiz ;)

Mutlaka çok güzel olacak bunu hepimiz biliyoruz ama neden en güzelini istemeyelim bu stat bi kere yapılacak yıllarda hizmet edecek :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı TØLGA

Catinin on kismindaki paneller saydam.arka taraftaki paneller işigi geciriyor ama yukardan bakinca saydam gibi icersi gorunmuyor.arka tarafta kullanilacak malzemenin 4 farkli cesiti var iste bu 4 cesitten hangisi olucak bu belli degil ...

mabet lansmandaki gibi videonun sonundaki ışıklandırmadaki gibi inci gibi olucaksa sıkıntı yok  ;)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

NE ZAMAN KARAR VERİLİR?
kaba inşaatin bitimine yakin...

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Site yönetimini tebrik ederim. Yeni bir kişi kayıt olup 'merhaba' diye attığı ilk mesajına cevap veren kesin bir Admin. Misafirperverlik ve dostluk ilişkileri kuvvetli. Katı kuralları olmayıp, ne yazacağımızı şaşırtmayan bir forum oluşturdukları için hepsini ayrı ayrı kutlarım.
olması gereken bu değilmi burası Beşiktaşımızın forumu her kardeşimizin gelmeside bizi mutlu eder
sonuçta evine geliyor katı kurallar ve Beşiktaş taraftarı ikisi bir arada olmayacak bir şey diğer
forumlarda yaşananlar bu sebepten değilmiydi Beşiktaş taraftarı birilerinin kurallarına uymaz
kendi kurallarını koyar o zamanda problem kalmaz hep kaliteli seviyede paylaşımlar olur.

Çevrimdışı serti67

Nexus 5 cihazımdan gönderıldı
polıcarbon secenegı varmı yada hangısı en ıyıysemı yapılcak yoksa hangısı daha ekonomıksemı bırde ambıyans catı lafı dolasıyo o nedır cevaplarsan sevınırım
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 21:47:12 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı izorlu85

Ben de çatı konusundaki tartışmaları okudum ve o resimdeki gibi beyaz oldugu takdirde ben de büyük hayal kırıklığı yaşayacagım... Lütfen yönetim duysun sesimizi ben de bu şekilde tepki verdim bu konuda muhalefet oldugumuzu göstermeliyiz çatı çok önemli :( ((
Forum geneli beğendi herhalde ben ve 3-5 muhalif dışında kimsemin pek bi tepkisi olmadı çatıya stad yapılıyor ya çatı öyle de olsa olurcu çok stad bittikten sonra pişman olurlar ama il işten geçer inşlh hatadan dönülür de lansmandaki çatıyı görürüz bi sakıncası yoksa o çatının çimlere ve insanlara neden o çatıdan vazgeçildiğini de anlamış değilim
Lansmandaki gibi tamamen saydam cam olursa sahada çim kalmazmış ;D Çünkü çatı tamamen cam gibi olursa mercek etkisi görüp yakıyomuş  :)

Yahu bunu bile bile niye lansman a koydular o zaman? En azından lansman a çok yakın bir çatı tasarlamaları gerek biz stadı öyle gördük şimdi beyaz çatı insan daha güzeli olsun istiyor....

siz kadınları zaten mutlu etmek çok zor ancak bitince güzel olduğunu hepimiz göreceğiz ;)

Mutlaka çok güzel olacak bunu hepimiz biliyoruz ama neden en güzelini istemeyelim bu stat bi kere yapılacak yıllarda hizmet edecek :)

MERAK ETME ZATEN EN GÜZELİ BİZDE OLACAK... RENKLİLER KISKANÇLIĞINDAN ÇATLIYOR BU YÜZDEN... ;)

Çevrimdışı Oktay

Çatı konusunda içim çok rahat çok şahane ve ileri teknoloji bir çatı sistemi kurulacağına adım Oktay gibi eminim;)

Çevrimdışı izorlu85

NE ZAMAN KARAR VERİLİR?
kaba inşaatin bitimine yakin...

Baylar bayanlar konuya nokta vurulmuştur. artık çatı için en erken ağustos sonunu bekleyeceğiz...

Çevrimdışı eski inönü

mabet aslında senin soyledigin çok açık. Commerzbank Arena gibi, BC Place Stadium çatıları gibi olacak işte.

Çevrimdışı izorlu85

Çatı konusunda içim çok rahat çok şahane ve ileri teknoloji bir çatı sistemi kurulacağına adım Oktay gibi eminim;)

ben bu konularda zaten tartışmaya girmem ve girmeyeceğim de en güzeli bizde olacağı için içim rahat oktayım :)

Çevrimdışı Gokhan_1903

arkadaş bu obitaşında her gece ışıkları yanıyor da bi icraat göremiyoruz iş yaptık diye gözükmek için mi ışıkları yakıyorlar yoksa çalışıyorlar da işin büyüklüğünden yapılanlar gözükmüyor?

Çevrimdışı izorlu85

evvet saat 10a geliyor ve kamyon şow başlıyor :D birer birer gelemeye başladılar :D

Çevrimdışı izorlu85

arkadaş bu obitaşında her gece ışıkları yanıyor da bi icraat göremiyoruz iş yaptık diye gözükmek için mi ışıkları yakıyorlar yoksa çalışıyorlar da işin büyüklüğünden yapılanlar gözükmüyor?

obitaş işi yaydı alana 6 7 farklı noktada çalışıyor çok sezdirmeden ilerliyor..

Çevrimiçi Necmi

haha cok iyimiş bu bak bizler ilk üyeyiz bunla karsılasmadık valla kıskandım :P

iyide kaç forumda birlikte olduk sen yeni gelen biri değilsinki evin sahibinede hoş geldin denmezki
banada kimse hoş geldin demedi  ;D

Çevrimdışı Oktay

Bu saatten sonra çatıda masraftan kaçınmaz 17 milyon Euro değil 25 milyonda olsa nafile;)

Etiketler: