Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310652 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mtorunlu

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Benim gibi yazmadan takip eden sizin tanımadığınız bir çok kardeşimiz var. Link vermeseler bizde bilmeyeceğiz nerede millet :)

Çevrimdışı Serkan7738

numaralıdan çıkan su yağmurun etkisimi zemindenmi çıktı acaba bide sanki yeni açıkta mıcır taşları görüyorum temelmi var acaba

Çevrimdışı Efe

benim tahminimi göre bu hatalı testere kirişinde hilti ile kırılan yerden açılıp içine beton fışkırtılacak gibi geliyor çünkü demirin içi boş gibi geliyor bana..

bana soracak olursan sadece basamağı tekrardan yapacaklar geri kalan yerler kapatılacak inşallah öyledir yoksa uzun zaman alır o bölüm boşuna zaman kaybı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

dorx ta heralde katkı yapmış başka katkı yapanlarda varsa teşekkür ederim  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

valla necmi abi 10 numara iş çıkarmışsın niye daha önce düşünemedik bunu çok iyi oldu harika site hızlı ve bize ait en önemlisi stadımızı burda bitireceğiz  8)

aslında hep aklımdaydı ama önce güven ortamı oluşması gerekiyordu en başta yapsaydık
bu birliği sağlayamazdık ölü doğardı şimdi insanlar pc karşısında olsa bile birbirlerini tanıyor
sitenin yaşama ihtimali daha yüksek

Çevrimdışı izorlu85

efe hocam o testere kirişinin için 5 6 basak aşağıya kadar boş yani demir içi boş oradan delik açılıp sonra içine beton dolduracaklar. yani her yerini kırmayacaklardır.  yüzeyde sıkıntı yok beton donmuş ve demirin içine akmamış gibi geliyor bana.. tabiki mabet bi gelirse en doğru bilgiyi o verecektir. :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Kartal Ç

Merhabalar. güzel insanlar nereye biz oraya  ;D

Herkese iyi forumlar. Başından beri wow dan pek aktif olmadan takip ediyordum. Kendi sitemiz oluşunca daha aktif olarak katılmaya karar verdim. Emeği geçen herkese teşekkürler umarım beni de aranıza alabilirsiniz :))

Çevrimdışı Efe

valla necmi abi 10 numara iş çıkarmışsın niye daha önce düşünemedik bunu çok iyi oldu harika site hızlı ve bize ait en önemlisi stadımızı burda bitireceğiz  8)

aslında hep aklımdaydı ama önce güven ortamı oluşması gerekiyordu en başta yapsaydık
bu birliği sağlayamazdık ölü doğardı şimdi insanlar pc karşısında olsa bile birbirlerini tanıyor
sitenin yaşama ihtimali daha yüksek

aynen abi alıştı herkes tanıdık yüzler tabi güzel oldu  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MertSuleyman

Oh be bize özel forum emeği geçenlere çok teşekkürler :)
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı denilanz

benim tahminimi göre bu hatalı testere kirişinde hilti ile kırılan yerden açılıp içine beton fışkırtılacak gibi geliyor çünkü demirin içi boş gibi geliyor bana..
Peki statta daha önceden yapılan kirişlerde de böyle bir hata olması muhtemel mi? Yani dışı kusursuz görünüp içi boş olan kiriş olma ihtimali var mı? Yoksa her kiriş yapıldıktan sonra kontrol ediliyor mu?

Çevrimdışı izorlu85

necmi abinin son yazdığından anladığım: " HAREKET HİÇ Bİ ŞEYDİR ZAMANLAMA HER ŞEYDİR." Gibi bi söz getirdi aklıma :D

Çevrimdışı scape_bjk

Kaçaklar buldum sizi  8)  emeği geçen herkesin eline sağlık inş. bu son forum olur   ???

Çevrimdışı scape_bjk

Murat abi sağol bu arada bilgilendirdiğin için

Çevrimdışı Serjo

Temelinde AŞK Var dediler geldik
Hayırlı olsun  :P
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı izorlu85

Peki statta daha önceden yapılan kirişlerde de böyle bir hata olması muhtemel mi? Yani dışı kusursuz görünüp içi boş olan kiriş olma ihtimali var mı? Yoksa her kiriş yapıldıktan sonra kontrol ediliyor mu?

illaki kontrol ediliyordur ve hangi kolona ne kadar metre küp beton gideceği belli olduğu için az beton gitmesi durumunda bi sıkıntı olduğunu takip ediyorlardır.

Çevrimiçi Necmi

necmi abinin son yazdığından anladığım: " HAREKET HİÇ Bİ ŞEYDİR ZAMANLAMA HER ŞEYDİR." Gibi bi söz getirdi aklıma :D

;D

Çevrimdışı scape_bjk

Yazı boyutlarında bi sıkıntı var sanki çok küçük

Çevrimdışı Serkan7738

Benim Necmi Abi den bir isteğim olucak sayfayı en sona getirmek için sonraki yazısının yanına son diye bi link eklenirse çok güzel olur

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Mobil arayüz eklemeyi düşünüyor musunuz @Necmi abi

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

Hayırlı ve devamlı olsun, güzel sinerji yakalansın inşallah, bende tam destek burdayım, wowdan Khal ve donanımdan KemalKSK, fakat çoğu kişi haala donanımdan devam sanıyor bunu yaymak lazım.

Çevrimdışı ihsnozturk

Tüm Beşiktaş sevdalılarına hayırlı geceler.az önce üye oldum.Emeği geçen herkese teşekkürler..

Çevrimdışı Efe

yazı boyutu bir miktar büyürse iyi olacak mobilde sıkıntı yok ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Benim Necmi Abi den bir isteğim olucak sayfayı en sona getirmek için sonraki yazısının yanına son diye bi link eklenirse çok güzel olur

sizden bir ricam var şikayetleri şikayet ve öneriler başlığı altına yaparsanız ordan derlememiz daha kolay olur yapılabilecekleri yaparız
yoksa şikayetler için bütün forumu tekrardan okumamız gerekir bir çok eksik var gözden kaçırmayalım sonuçta ortaya düzgün bir şey çıksın

Etiketler: