Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

obitaşın neler yapacağını hayal edebilmek adına :D
sütunların arkasındaki kısmı makete uygun şekilde paintte yapmaya çalıştım
çizdiğim yerin arkası maketteki gibi tüm katlar çıkılacak tabiki o köprülü yapının anlaşılması merdivenin yeri açısından çizdim

Çok başarılı

Çevrimiçi Kartal Ç

çizdiğim yerin arkası maketteki gibi tüm katlar çıkılacak tabiki o köprülü yapının anlaşılması merdivenin yeri açısından çizdim

Fevkaladenin fevkinde hocam  :ok:

Çevrimdışı quentine83

faruk ellerine sağlık kardeşim.sanki bana bi kare arkadan başlayacakmış gibi gelmişti.yeşil vincin tam hizasından değilde bi arkadaki demir bağlantısından .bu şekilde tribünler çok dar olmadı mı .açı mı yanıltıyor acaba ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

faruk ellerine sağlık kardeşim.sanki bana bi kare arkadan başlayacakmış gibi gelmişti.yeşil vincin tam hizasından değilde bi arkadaki demir bağlantısından .bu şekilde tribünler çok dar olmadı mı .açı mı yanıltıyor acaba ?

yanıltıyor hocam en üstteki gri çizgi boyunca çatı sütunları uzanacak

Çevrimdışı denilanz

Çok açıklayıcı olmuş. Ellerine sağlık. :claps:

Çevrimdışı yatoraya

eline sağlık kardeşim ama bana bir sıra önden yapmışsın gibi geldi. senin yaptığına göre bazı kolonlar boşta kalıyor.  :alala:
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı FARUK

eline sağlık kardeşim ama bana bir sıra önden yapmışsın gibi geldi. senin yaptığına göre bazı kolonlar boşta kalıyor.  :alala:

çizimi yaptığım aralık tam olarak burası okla gösterdiğim sütunlar

Çevrimdışı Caner

Ne olursa olsun Obitaş'ın daha yapacağı çok iş var.

Çevrimdışı yatoraya

çizimi yaptığım aralık tam olarak burası okla gösterdiğim sütunlar

ben yanlış bakıyorum sanırım ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman: "Stadımız çatı haricinde Ağustos sonu, Eylül ortası gibi oynanabilir hale gelecek."

Fikret Orman: Stat için Ağustos sonu Eylül başı demiştik ama bu birkaç ay sarkabilir. O süreçte maçlarımızı deplasmanda oynayabiliriz.
yani çatısız açılacak stad ben bu sözlerden bunu anlıyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

yani çatısız açılacak stad ben bu sözlerden bunu anlıyorum
Yok hocam şu anki hıza bakarsak şubat sonu mart başı gibi biter diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Yok hocam şu anki hıza bakarsak şubat sonu mart başı gibi biter diye düşünüyorum.
bence de en kötü martta kaba inşaat bitmesi lazım ama başkanın bu sözlerine bakarsak çatısı hariç ağustos sonu eylül başı gibi oynanabilecek duruma gelecek demiş demek ki bildiği birşeyler var
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmett.67

İnşaat hızının sıcak para ile ilgili olduğu gerçeğini herkes kabul etti artık.  40 bin kombine satarsan farklı, 8 bin kombine satarsan farklı bir tarih verirsin elbet...

Çevrimiçi Samet Ç

bence de en kötü martta kaba inşaat bitmesi lazım ama başkanın bu sözlerine bakarsak çatısı hariç ağustos sonu eylül başı gibi oynanabilecek duruma gelecek demiş demek ki bildiği birşeyler var
Hocam ben başkanın çatıyla birlikte devre arasına yetişir diye söylediğini tahmin ediyorum bu sözlerinden. Ayrıca kaba inşaat mart sonunu bulmaz aralık sonu ocak ortası gibi biter kaba inşaat.

Çevrimdışı Efe

Faruk inceledim harika olmus :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

konu dışı mesajlar silinecektir lütfen kendi konusunda kurallara uyarak değerlendiriniz konuyu.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.0
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 17:12:06 FARUK ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

hayatında eline tuğla değmemiş insanların 8 ayda stadın biteceğini düşünmeleri normal, bi bakın bakalım mahallenizdeki 3-5 katlı apartmanlar bile kaç ayda bitiyor.

Ha benim stadla falan bi alakam yok, kombine almadım, formayı da 20 liraya pazardan aldım ama başkana bi iki sallayacam diyosan ona diyecek bişeyim yok. 

@Necmi abi eski açıkta imlalatı bıraktılar gibi duvarla ilgili bişeymi bekleniyor sence?  diyerek tekrar konuya döneyimde admin kızmasın.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Ben stadın yıkım kararı alındığı gündün itibaren kendimi 2015 ocak ayına göre ayarlamıştım. Normal şartlar altında bu tarih ideal bir tarihti. 2014 ağustos gerçekten hayaldi. Fakat görünen o ki ben de yanıldım. 2015 ocak zor bence. Bu sezonu da olimpiyatta geçirdikten sonra. Gelecek sezona tam manasıyla yeni stadımıza geçeriz.

Çevrimdışı sallapati

@FARUK paintte 3d çizim yapan ilk insan olarak seni kutluyorum. güzel olmuş eline sağlık.. yeni açığın arkasında taraftarlar için baya büyük bir toplanma alanı olacak gibi görünüyor

Çevrimdışı FARUK

@FARUK paintte 3d çizim yapan ilk insan olarak seni kutluyorum. güzel olmuş eline sağlık.. yeni açığın arkasında taraftarlar için baya büyük bir toplanma alanı olacak gibi görünüyor

teşekkürler :) aynen baya büyük bir alan var orda

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bu paletli vinç bu haftada gelmeyecek galiba? gerçi bana kalsa üst tribünlerin %60 ı bitecek ki o zaman gelsin yoksa boşta kalır. ha birde bazı arkadaşlar kirasından bahsediyor pahalı diye, iyide bizi bağlarmı ki pahalı ucuz nihayetinde prekast imalatı ve MONTAJI alacalı inşaata ait (sözleşmeye bakmak lazım paletli vinçle ilgili detay vardır.) bence paletlinin kirası alacalıya aittir. mabete sormak lazım, prekast sözleşmesinde detaylarda yazıyordu sözleşme anahtar teslimi mi (imalat+montaj)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ahanda yeni açıktaki çelik konstrüksiyon imalatı bitmiş yarın orada da hareket olacaktır(kolon demiri+kalıp)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Necmi

hayatında eline tuğla değmemiş insanların 8 ayda stadın biteceğini düşünmeleri normal, bi bakın bakalım mahallenizdeki 3-5 katlı apartmanlar bile kaç ayda bitiyor.

Ha benim stadla falan bi alakam yok, kombine almadım, formayı da 20 liraya pazardan aldım ama başkana bi iki sallayacam diyosan ona diyecek bişeyim yok. 

@Necmi abi eski açıkta imlalatı bıraktılar gibi duvarla ilgili bişeymi bekleniyor sence?  diyerek tekrar konuya döneyimde admin kızmasın.
eski açıkta imalat durmadı üst testere kiriş kalıpları hazırlanıyor arkada çatı kolonlarının imalatı devam ediyor orta bölüm arkada tabla kalıbı yapıldı yarın demirlemeye başlarlar
numaralı köşede ikinci tabla demirlemesi testere kirişlerinin demirlemesi bitti betona hazırlanıyor ama ana gücünüde numaralıya kaydırdı orda iş bayağı hızlı yürüyor
şu anda obitaş ve çiçekler gayet iyi çalışıyor işin gerçeği şantiye kurulduğundan beri şu günler en verimli çalışmalar yapılıyor böyle devam ederse aralıkta kaba haliyle stadımızı
görürüz en fazla bir miktar testere üst testere kirişi belki ocağa sarkar

Etiketler: